לגילה:

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

לגילה:

הודעהעל ידי אנונימית מצויה » יום רביעי 24 אוקטובר, 2007 23:53

הי גילה. תרשי לי תחת שמי האנונימי להביע את הסתייגותי הרבה מהאופן שבו את בוחרת לנהל את הפורום בזמן הבחירות.
עד היום לכלכו בו ללא הכר ולא הכרחת את אף אחד להזדהות. פתאם מגיע יום שבו מישהו מלכלך על "מועמד" ולא על פלוני או אלמוני ו...סוגרים את האפשרות להתבטא באופן אנונימי!
נו באמת! איזו היפוקריטיות. מה, ללכלך באופן אנונימי על פשוטי העם זה את מרשה, אבל על מעמד האצולה אסור?
אני חושבת שאת עושה טעות. קחי החלטה הוגנת. או שאת מאפשרת לנבל את הפה תחת כיסוי או שאת מחנכת את האוכלוסיה לנהל דיון הוגן. אם את מחליטה לחנך, לכי עם זה עד הסוף ולא רק תחת אש הבחירות. או שתמשיכי בתפקידך המלאה לערוך מודעות שיצאו משליטה..
שיוויון זכויות אחותי!
אנונימית מצויה

על תרבות הויכוח

הודעהעל ידי shagi » יום חמישי 25 אוקטובר, 2007 0:32

א.ד. גורדון כותב:
יש ברכה במלחמת דעות הגונה. אבל צריך לעמוד על מהותה של המלחמה הזאת, כדי שלא תיהפך, כמו שהדבר נוהג על הרוב, למלחמת דברים, שאינה ביסודה אלא מלחמת רגשות עיוורים. מלחמת דעות הגונה מביאה לידי ברור הדעות, העמקתן והארתן מכל הצדדים ולכל המעמקים. אין זה אומר כי על ידי כך מתברר לצד אחד מהחולקים כי דעתו של הצד השני יותר צודקת. לא! רואים אנחנו כי אחרי כל ויכוח ומלחמת דעות נשאר כל אחד מהצדדים עומד על דעתו, על הרוב עוד ביתר תוקף.
זה אומר, כי על ידי מלחמת דעות מתבררת לכל אחד מהצדדים דעת עצמו.

(הלכות דעות ומלחמת דעות)
shagi

גילה ! פשוט חבל ..........חופש הביטוי מותר

הודעהעל ידי אנונימי! כי היה מותר » יום חמישי 25 אוקטובר, 2007 1:36

יהיה אשר יהיה אנונימי או מזוהה פשוט חבל שהופסק, (אני מניח שמישהו עשה לך נו נו נו שם במועצה). אויה לי כמה נכון כל שנכתב בפורום הזה לצערי . כי אחרת לא היו קוראים אותך לסדר גילה .
ככל שהשעה קרבה החגורה חונקת ומתהדקת סביב מותנם של האנשים שלא הטיבו בהתנהגותם הבילתי הולמת כלפיי הזולת.

מותר לנו לכתוב את אשר על ליבנו ( את האמת לאמיתה ) משום שעד לפניי הבחירות נפלו דברינו לאוזניים ערלות .
ילד שלא פוחד אומר את האמת בפנים . וילד שפוחד אומר את האמת מאחוריי הגב (משום שהוא פוחד וזה עדיין בסדר).

גילה הרשי לנו לבקש אותך להמשיך לכתוב ללא זהות . הסברים לאנונימיות נתתי לך אז אנה ממך החזירי לנו את חופש הביטוי מאחורי המסיכה.

לפחות זה. תודה לך
אנונימי! כי היה מותר

שוב אני חוזרת ואומרת:

הודעהעל ידי גילה טל » יום חמישי 25 אוקטובר, 2007 8:29

לא היה שום לחץ עלי מכל כיוון שהוא. מעולם לא התבקשתי לצנזר הודעות בפורום ע"י המועצה או ע"י הממונים עלי. אין לי כל דרך, חוץ מלומר את האמת, לגרום לקוראים להאמין בכך. חשוב לי להדגיש את הדברים הללו במיוחד בתקופת הבחירות משום שהחשד של סתימת פיות מלמעלה הוא בעייתי, אבל במקרה זה ובכל תקופת קיום הפורום הזה בכלל - הוא משולל יסוד לחלוטין. אני לא מתכוונת להמשיך ולהתייחס לחשדות חסרות בסיס אלו.

להזכירכם: פורום בחירות נפתח לכתיבה של אורחים מלכתחילה לנסיון. לצערי (ולאכזבתי הרבה) הנסיון נכשל. הסיבה שהפורום נסגר לכתיבת אורחים (ושוב אני מזכירה: לא לכתיבה אנונימית! הסברתי את הנושא שם, נא קראו שוב) היא הצפה שלו בהודעות טורדניות שוב ושוב, הודעות שכל המטרה שלהם היא להציק. אין לי כל עניין לבלות את כל שעותיי בפורום ולהפוך לשוטר שלו. נכון שהבעיה היא בודדים אבל מה לעשות שבמקרה הזה הם שגורמים את הנזק והדרך היחידה להתמודד עם הצפה כזאת היא לסגור את הפורום בפני אורחים. ברור, שהדעות על כך חלוקות. רבים ברכו אותי על ההחלטה הזאת ומצד שני יש אחרים שה"אקשן" חסר להם. שוב: אין כל סיבה לא להרשם לפורום ולהמשיך את הדיונים כרגיל.
לגבי הודעות כאלו או אחרות שנמחקו או לא: לעולם לא תהיה תמימות דעים לגבי מה צריך לערוך או למחוק ומה לא. אני פועלת ע"פ שיקול דעתי וע"פ הכללים שנקבעו ומודעת לכך שעלולה גם לטעות. כבר היו מקרים שהסבו את תשומת ליבי לטעויות וכשהשתכנעתי שאמנם טעיתי גם תקנתי. אני שוב חוזרת ואומרת - אפשר תמיד לפנות אלי ולהעיר - לא בפורום כמובן. למחוק או לא למחוק הודעה זה לא נושא לדיון בפורום ואני לא מתכוונת להתייחס לאיזה שהן טענות ספציפיות בנושא זה כאן.
גילה טל
"אינטרנט ערבה"
סמל אישי של המשתמש
גילה טל
Site Admin

לא הבנתי

הודעהעל ידי אנונימית מצויה » יום שישי 26 אוקטובר, 2007 15:39

לא הבנתי את תשובתך גילה. לא התיחסת למה שכתבתי.
אם את לא מעוניינת לבלות את כל שעותייך כאן כשוטרת לסדר הודעות איומות, תאפשרי בכל נושא רק למזוהים לכתוב. הבעיה שלי איננה עם העובדה שחסמת את פורום הבחירות לבילתי מזוהים. הבעיה שלי היא עם זה שמעולם לא עשית זאת עד היום כשדובר זוועות באדם "רגיל".
מדוע?

(האפשרות להרשם תחת שם בדוי לא עובדת. את רואה את זה. רוב האנשים בכל זאת נשארים אנונימיים. כמובן שלא רוצים להיות מזוהים גם על ידייך.)
אנונימית מצויה

לאנונימית המצויה

הודעהעל ידי הסבר לחוששים » יום שישי 26 אוקטובר, 2007 19:48

שלום לך אנונימית ושלום גם לאחרים שעדיין חוששים

כתבת:
"האפשרות להרשם תחת שם בדוי לא עובדת. את רואה את זה. רוב האנשים בכל זאת נשארים אנונימיים. כמובן שלא רוצים להיות מזוהים גם על ידייך"

הרשי לתקן:
הרישום לא חושף אותך ואחרים יותר מאשר הניק הזמני הלא רשום - אלא אם נרשמת בכתובת הערבה שסופקה לך, שאז אחראי הפורום הספציפי
בו את רושמת דברייך, יכול לראות אותה גם אם סימנת שהיא לא לצפייה (וכמובן גילה שמנהלת את המערכת הזו כולה).

הוטמייל, נענע, וואלה, יאהו , גוגל, אינטרמייל ואחרים מספקים אפשרות לקבלת כתובת חינמית. אם תרשמי בכתובת כזו, אליה תקבלי את
הלינק שמנוע הפורומים שולח לאחר ההרשמה ותאשרי - הרי שגם אם גילה תעמוד על הידיים ותנופף ברגליים היא לא תדע מי את, לבטח לא אני.
אבל ניתן יהיה לפנות אלייך בצורה אישית, בין אם בהודעות הפרטיות כאן בפורום ובין אם במייל שבחסותו נירשמת (ועדיין לא נדע מי את).

באשר לשאלתך האחרת והחשובה לדעתי הרבה יותר -
מה שהתחולל כאן בשבועיים האחרונים היה לא רחוק מאשר התחולל במערכת הבחירות הארצית לפני 12 וחצי שנים.
את התוצאה המבעיתה ציינו אתמול ושלשום בטכסי הזיכרון ברחבי הארץ.
הספקתי לראות חלק מההודעות בטרם נערכו או הוסרו - הרפש שנזרק היה בו כדי להתסיס ולהלהיט יצרים וטוב עשתה גילה שמחקה או ערכה.
טוב יותר עשתה ברגע שהחזירה את הפורום הזה - תחת חובת רישום.

גילה לא סותמת פיות.
מי שרוצה יכול לעלות על גג המתנ"ס ולצרוח את אשר על ליבו, אבל כשאדם אחראי לניהול פורום הוא מחוייב לזכויות האדם ואסור לו לאפשר במה
ופתחון פה לפגיעה מכוונת בו ולא משנה אם הוא בתפקיד או יושב על הגדר.

גם בפורומים אשר לא חייבים ברישום - נערכו דברים בעבר או הוסרו וככל הנראה גם ימשיך כך ועלינו לברך שיש לנו משוגעת לדבר שמוכנה לעסוק
במלאכה זו שגולשת הרבה מעבר לשעות העבודה שיש בם תמורה.

פורום יכול להיות אמצעי מצויין לקשרים אישיים ותקשורת, לביקורת בונה וליידוע
אבל אל לנו להופכו לאתר פסולת.

ונכון שאת לא יודעת מי אני?
.
.
.
.
בהודעה הבאה.
הסבר לחוששים
משתמש חדש

הסבר לחוששים

הודעהעל ידי אנונימית ב » יום שישי 26 אוקטובר, 2007 19:59

ל..... המקסימה!

אני כן יודעת מי את אבל לא אסגיר אותך :P
אנונימית ב

שלום לאנונימיות

הודעהעל ידי יעל » יום שישי 26 אוקטובר, 2007 22:22

אני מאחורי ה"הסבר לחוששים"
בחרתי לעשות כך כדי להראות שאפשר גם להירשם בלי להיחשף
ואם אנונימית ב' זיהתה - קרוב לודאי ניחוש מוצלח, אולי אפילו טעתה.

כאן - קישורים למקומות בהם אפשר להירשם לכתובת חינמית:

http://www.intermail.co.il/

http://get.live.com/mail/overview

https://login.yahoo.com/config/login_verify2?&.src=ym

http://friends.walla.co.il/?tsscript=lo ... /index.cgi

ויש עוד עשרות דומים שניתן למצוא דרך מנועי החיפוש.

בהצלחה
והכי חשוב - שבת שלום
יעלית.
יעל
אחראי

מה את שחה....

הודעהעל ידי יעלית נעלולית » יום שבת 27 אוקטובר, 2007 2:28

בהודעתך הנ"ל פשוט בקשת להגיד:
"תעבדו עלינו רק ראבק, עשו את זה דרך כתובת אימייל"....
אז למה?
תפתחו את הפורום וזהו!
מה החשיבות בהזדהות דרך אימייל?
זה מה קורה שידיים לא מחוברות לראש....
יעלית נעלולית

בתגובה ליעלית נעלולית

הודעהעל ידי רויטל » יום שבת 27 אוקטובר, 2007 19:21

לאורח
אין גבול לחוצפה ובזה את או אתה בטח גם מתגא/ה
אבל התגובה שלך לצערך מוכיחה שגם אין גבול לטיפשות
רויטל

לא יעזור...

הודעהעל ידי חובב הורשיו » יום שישי 09 נובמבר, 2007 9:33

גילה היקרה,
באיזו מהירות את מוחקת את שירי הורשיו...מדהים.
אבל...זה לא יישנה.
השינוי יגיע.
זה שהוא בוחר לכתוב דרך שירה-זו דרכו.
העוקץ הוא לב העניין בסאטירה.
מפליא, שנתת ועדיין נותנת יד למשתלחים ברמה האישית כאן בפורום ואילו כתיבה לגיטימית סאטירית זוכה לתגובה מהירה וצוננת.
מדוע?
האין מקום גם לדיעה שונה?
גילה,
למחוק או לא- זו ההחלטה שלך.
לבחור נכון בבחירות - זו כבר ההחלטה שלנו!
חובב הורשיו

הרשיו המשועמם

הודעהעל ידי איל » יום שבת 10 נובמבר, 2007 2:42

אולי תבחר בנושאים יותר חיוביים? אתה כותב נחמד ,רק בכיוון לא נכון חבל ....נוכל להנות ממך הרבה יותר אם תתכוונן...
סמל אישי של המשתמש
איל
משתמש מתקדם

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד