על ידי סנאית » יום שבת 16 יוני, 2007 0:02
כ"כ הרבה זמן אני רוצה לכתוב פה ולא מצאתי את העיתוי הנכון
עכשיו כשאני רואה שגם בערבה יש אנשים שאיכפת להם ומתחילים להתקומם אולי זה הזמן לחשוף קצת פרטים
לפני 7 שנים היגעתי לעין יהב עם הבן שלי ועם חלומות מאוד גדולים
לאלה שלא מכירים כן, היגעתי לבד עם ילד מנישואיי הראשונים ועם כל הבית שלי על משאית
ועם אושר שאין להסבירו שמצאתי לי מה שאני אוהבת ובעיקר אהבת חיי עבודה עם ילדים וכמובן שהיגעתי עם ניסיון רב .
אין לשכוח שהבקרים היו מדהימים ומלאי אנרגיה ומלאים באושר רב כשמלא ילדים קוראים לי סנאיתי סנאיתי ומחבקים אותי מהשעה אחת כשנגמרה העבודה הבדידות היתה מלווה את נישמתי אפילו גולשת לעורקיי אבל הבנתי מהר מאוד את אופי המקום והבנתי שלאנשים אין מקום שם אלא רק למטפלות ומהרגע שגמרתי את עבודתי לא ממש נחשבתי כמשהו שקיים שם
חייבת לציין שבעבור מגורים במקום שאני אוהבת ועבודה שאני כ"כ אוהבת אני מוכנה לשלם את מחיר הבדידות ואם היה ממשיך להיות נחמד כמו בהתחלה לעולם לא הייתי עוזבת
( כמובן כל עוד זה היה תלוי רק באושרי שלי )
ולכל הצינים שעקצו כשנרקמה לי אהבה עם וינסנט וטרחו לאמר לי לפחות מצאת משהו זה הזמן לאמר שמעולם לא באתי לחפש חתן בעין יהב
עכשיו למה בעצם אני כותבת ?
עוגמת הנפש שנגרמה לי לא נמחתה מזכרוני עד היום ומי שמכיר אותי יודע שאני אדם כן
ואדם שמדבר על כאביו חופשי ופתוח
משום מה וללא סיבה מוצדקת מספר הורים מועטים ביותר החליטו להתנכל וכל השנה השניה שלי בעין יהב היתה מלווה בקושי רב כאב ודמעות
חלק מהעיניין הוא היותי נאמנה למקום עבודתי ללא גבולות בראש ובראשונה נאמנה לעצמי וכמובן על יושרי אין מה להתווכח ועצם זה שדיווחתי על מקרה חמור שראיתי כבר גרם למספר אנשים להחליט לשתול אותי חיה וללא היסוס ( ולא, אני ממש לא פלפל הם כנראה רק טעו )
חייבת לציין שדיווחתי על המקרה ביום שהוא קרה לגננת הקבועה שטילפה בזה ולא היפצתי שמועות
חודש לפני סוף שנת 2002 פוטרתי מעבודתי בצורה מבזה ומשפילה ללא שום הצדקה כי רב ההורים שילדיהם היו אצלי שידרו על גל של מרוצים ביותר, נתנו לי להסתובב שם עוד חודש ללא עבודה בידיעה שאני חייבת להיות שם עד שהבן שלי יסיים את שנת הלימודים שזו כמובן התעללות נוספת
חייבת לציין שהאשמה שלי היא בזה שלא טרחתי ללכת עם הסיפור עד הסוף ולהוכיח את חפותיוגם שלא פניתי למספר אנשים שהכירו אותי מקרוב וסיפרתי באיזה עלבון בועטים באדם כאילו לא היה כלום
טוב,עברנו שנתיים לאילת בינתיים התחתנו ונולדה לנו ילדה, והחלטנו לחזור לערבה בעיקר בגלל אהבתו של וינסנט לאזור
רק כשחזרתי בשמחה גדולה יש לציין שהבנתי מה רוע יכול לעולל
ניגשתי למספר ראיונות עבודה ופתאום ראיתי שכולם אומרים לי לא ואז הבנתי שמספיק טלפון אחד למישהו ששותף להתעללות הזו הכל אבוד בינתיים כמובן שהחלטתי לוותר וילדתי עוד ילד והבנתי שאם אחליט להשאר לגור בערבה עבודה לא תהיה לי
אין לתאר את כאבי הלב שעברו עליי בשנתיים האחרונות ביודעי שיש מספר אנשים שמפיצים עליי שמועות שאין להן כל שחר ולו במילים הברורות ביותר.
יש לציין שיש מספר אנשים בספיר שנהנו מהשמועות והרכילויות וציירו עליי איקס מהיום שהיגעתי לפה ושמעו שקוראים לי סנאית
אח"כ היה עוד סיפור שהחליטו שבגלל שגרתי עם אותה משפחה באותו קיבוץ אז אני פירסתי עליהם מה שפורסם שזה כמובן לא הוסיף ורוד לחיי
חייבת לאמר שרני באופן אישי משתדלת לא להקשיב לשמועות ולא להאמין למפיצי השמועות שכנראה חיים מזה, אני בעצמי אדם שמשתדל לא לפגוע באף אחד, שמוכנה תמיד לעזור והכי הכי חשוב אוהבת ילדים ופורחת בעבודה הזאת ושלמה עם כל צעד שעשיתי בעבודתי בעין יהב נתתי את נישמתי ואהבתי לילדים, חיבקתי ונישקתי כאילו היו ילדיי , שמרתי על ניקיונם, על כבודם, הכל היה אצלי טיבעי
חייבת לציין שאני כותבת פה כי נישמתי הרגישה לא מסוגלת יותר לאגור את המכאובים בידיעה שיש מי שמפיץ שקרים ורוע לכל עבר והגרוע מכל יש מי שמאמין לזה
אל תשכחו אנשים יקרים כולנו בני אדם ולעולם אין לדעת מה יביא יום המחר
היום אני נפגעת מחר זה את/ה
אל תשכחו שיש לנו ילדים שנפגעים מלשמוע ולדעת דברים כאלה
כדי שזה ישאר נטוע בזכרונכים אני אומרת שוב, הייתי מטפלת טובה, המכתבים שיש לי ממספר אנשים בעין יהב בהחלט מעידים על זה
תפסיקו להתעלל באנשים ולאמר עליהם דברים שלא נבראו מעולם,ואל תשכחו שדבר כזה הוא גם פגיעה בפרנסה בשעה שאדם צריך אותה
אין לי ספק שאקבל תגובות בעיולום שם מאותם רעים וכנראה פחדנים
אין לי כוונה להתייחס כל מי שמכיר אותי מקרוב יודע שאם אמרתי משהו אני עומדת אחריו ומוכנה ללכת גם למכונת אמת
הכי חשוב זה שאני בזה הרגע משחררת את התיק הכבד הזה מהגב וסוגרת את הסיפור הזה בליבי .
בודדים האנשים גם בספיר שמכירים אותי באמת.
ולכל הצינים, מלבד חתן בעין יהב רכשתי הרבה תוספת לניסיוני בעבודה עם ילדים , זכרונות גם נעימים, אנשים נחמדים שהיכרתי, חייתי במקום ירוק ויפה ואלה ההוכחה שהעולם הוא רב גוני ויש בו מהכל
סנאית
קלארק אביטן