מנהל: גילה טל
דנה כתב:מה קרה? מה לא בסדר? החוקים או הגופיות??
לנהוג על טרקטורונים ללא רשיון זה בסדר?
לשתות לשכרה זה בסדר?
רק הגופיות הן האישיו פה?
יש חוקים וצריך לפעול לפיהם. האם בנות עם ציצי בחוץ זה בסדר? או לא?
כל הכבוד לצוות בית הספר שעומד איתן ולא שלא יוותרו. ככה צריך.
ואנחנו ההורים נהיה איתם, כי איך אמרה מרגלית בטקס- אין דרך אחרת.
כל הכבוד לפתיחה המדהימה.
שנה טובה.
דנה כתב:מה קרה? מה לא בסדר? החוקים או הגופיות??
לנהוג על טרקטורונים ללא רשיון זה בסדר?
לשתות לשכרה זה בסדר?
רק הגופיות הן האישיו פה?
יש חוקים וצריך לפעול לפיהם. האם בנות עם ציצי בחוץ זה בסדר? או לא?
כל הכבוד לצוות בית הספר שעומד איתן ולא שלא יוותרו. ככה צריך.
ואנחנו ההורים נהיה איתם, כי איך אמרה מרגלית בטקס- אין דרך אחרת.
כל הכבוד לפתיחה המדהימה.
שנה טובה.
אחד שכן אכפת לו כתב:אני לא מאמין בכלל שיש פה וויכוח על הנושא הזה!! איזה סיבה יש לתלמיד שגר פה בערבה לבוא לבית הספר עם חולצת שרוולים ונעליים??? בייחוד בקיץ שיש 40-47 מעלות כמעט כל יום!! זה טירוף!! ועזבו את העניין של החום טוב?? מה קרה? ממתי הבית ספר שלנו נהיה בית ספר דיקטטורי?? ממתי המנהלת עושה מה בראש שלה והתלמידים סובלים מזה?? איזה הגיון עומד מאחורי הדבר הזה?? רוצים לדעת?? אז אני יגיד לכם!! אין שום הגיון!! מרגלית בעצמה לא יודעת את ההגיון, היא רק רוצה שהבית ספר שלה יראה מכובד והיא עשתה עבודה טובה מאוד אם העיצוב של הבית ספר ועם הפוסטר הענק של החטופים!! בקטע הזה אני חושב שהיא עשתה עבודה מעולה!! אבל למה לגרום גם לתלמידים לסבול???
עושים לנו השבוע "שבוע ערכים" שבוע שלם של סמינר אחד גדול שאמור ללמד אותנו ערכים ויש לי שאלה.. ההורים שלי לימדו אותי ערכים מאז שאני קטן,הם לימדו אותי לכבד מבוגרים,לא להיות אלים וגס, להיות מנומס,ועוד. עכשיו אני לא מבין איך זה שאני יבוא עם גופיה לבית הספר או לא אמור להשפיע על הערכים שלי?? איך צורת הלבוש שלנו משפיעות על הערכים שלנו?? אם אני ילבש גופיה אני יהיה ילד בעייתי?? לא!! זה סתם בולשיט ודווקא זה שהיא הולכת נגדנו בקטע הזה זה כל מה שגורם לנו להיות בעיתיים!!! ואני אומר לכם עכשיו שזה לא יעבור לה בשתיקה!! זאת מדינה חופשית ודמוקרטית ואין לאף אחד זכות לקחת לי את זכות הבחירה שלי, אף אחד לא יקח לי את החופש שלי אפילו לא מרגלית מור!!! אני את שלי אמרתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים