לראש המועצה שלי עזרא רבינס.

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

קצת להתעלות!

הודעהעל ידי shlomo47 » יום ראשון 17 פברואר, 2008 5:45

כאן לא עומדת על הפרק השאלה מה בא על חשבון מה?
פיתוחה של ספיר כמרכז מסחרי אזורי לא יבוא על חשבון קצבת התאילנדים או כל פרמטר אחר שנדרש למשק החקלאי.
זהו אינטרס שעומד בנוסף לכל אלו ואני אינני מזלזל ועיני אינה צרה.
הדברים פשוט לא קשורים זה בזה.
צריך לפעול בכל המישורים.
אני גם חושב שבנושא החקלאות (וכאן אני מודה שאיני מבין גדול בנושא) הערבה היא מן המובילות בארץ ובעולם והלואי וההישגים של החברה לפיתוח היו דומים לאלו של המו"פ.
אבל צריך להבין שגם באזור כמו בעולם כולו החקלאות היא רק מרכיב שולי של המרקם הכולל.
השאלה איננה זה או זה, צריך להיות גם וגם לטובת כולם, ובודאי שאין כאן עניין אישי וגם לא אינטרס של תושבי ספיר בלבד.
מעבר לכך האזור כמו שהוא היום אינו אלא אוסף של פריפריות.
במצב הנוכחי אין לו זכות קיום וזה רק עניין של זמן שהוא יחולק ויסופח במסגרת איחוד רשויות.
רק ספיר גדולה של לפחות 500 משפחות תוכל לתת את הצידוק הנדרש להמשך קיומו כישות עצמאית.
בקשר להערות האישיות, אני לא מועמד לתפקיד ציבורי וגם לא מעוניין, על כן אני אישית אינני הנושא.
דבר אחד אין להכחיש, כאשר יצאתי עם האתר של ספיר תקפו אותי על כך, עכשיו תוקפים אותי שהפסקתי את פעולתו.
האתר כמעט שאינו פעיל היום וזהו אתר מסחרי שמתמקד בעיקר באמנות, יש בו גם פינה של תמונות הגולשים אבל זה אינו אתר סקס (וגם אם היה כזה זה ממש לא לעניין).
ולבסוף למי שמציע לי (ולכל מי שחושב שיש עוד מה לעשות באזור הזה) ללכת לגור במקום אחר אני רק יכול להציע לו לעשות את זה בעצמו, לא יעזור לך כי המציאות היא תמיד דינמית ואי אפשר להקפיא אותה, ספיר תגדל ותתפתח ואם זה לא מתאים לך קום ולך!
shlomo47
משתמש ותיק

הקודם

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד