ילדים, אחים, אמהות ותושבים פגועים,
אפתח בהתנצלות, כנראה שהנקודה שנגעתי הייתה קשה מנשוא עבורכם,
כל כך קשה עד שאנשים כאן ירדו לפסים מאוד נמוכים ולא עניינים.
בתחילה לא חשבתי שאמשיך להתערב בדיון שלשמו התכנסתם, רק רציתי לעלות לכם נקודה למחשבה, האם להעביר ביקורת מבחוץ ללא ידיעת פרטים הינה במקום?,
אולי עדיף לנסות ולחשוב במה אנחנו איננו תורמים מספיק למקום אותו אנחנו מנסים לבקר מתוך "אהבת אדמתנו".
מכיוון שלצערי ולצער ינון הדיון בין כה וכה הוטה מגופו של עניין לגופו של אדם(ינון אני מקוה שאתה מסכים לי לצטט אותך), החלטתי להגיב אליכם באופן אישי.
נא שים לב לתקנון הפורום: "ביקורת משמיצה ופוגעת בעילום שם - תמחק. כמו כן ימחקו הערות אישיות פוגעות." אם אתה מעוניין לבקר באופן אישי אנשים שהזדהו בפורום נא הרשם וכתוב בצורה מזוהה [המערכת]
נענע - אני מקבל את הביקורת שלך באופן חלקי,
ציטוט: "מותר , להבדיל, גם למובטל מקבל קצבת אבטלה לבקר את מדיניות משרד האוצר ורשות המיסים."
אך האם המובטל עדיין רשאי להעביר ביקורת כאשר איננו עושה דבר וחצי דבר על מנת לחזור למעגל העבודה, תרומה לחברה? ושוב כפי שאמרת להבדיל מהמקרה שלנו.
באשר למה שאמרת בנוגע לעניין יוסי, שוב אינני מכיר את הפרטים ולכן אינני מבקר את הוועדה, אלא מצטרף אל גדעון ומשבח את פועלו ומסירותו לתחום.
ינון- ניכר שהיית מעט נרגז.
אני מקבל את הערתך ולכן אני מתנצל בפני בני הערבה שנקלעו לדיון בנוגע לתרומה למדינה.
אמא כועסת- צר לי.
אמא של " תושב ערבה" - תראה, הרעיון היה טוב, כאילו ללכת על משהו אישי, אבל מה זה אומר עליך שאתה מדבר על סרטים של גדולים וכל מיני דברים שאני אפילו לא רוצה לכתוב אותם שוב, בשעה 1.10 בלילה?! בן אדם זה קצת מעורר חשד שאתה מסגיר את עצמך, אבל איש איש הטוב בעיניו יעשה.
גואל רצון- נראה לי שאמרת הכל במשפט הזה שלך, ציטוט: "חבר קישקשתי הרבה".
אני לא יודע מה ניסית להגיד כל כך, אבל אני שמח שאתה מבין שקישקת הרבה.
הילדים של 83- אני מצטער שאני לא מגיב להודעה שלך, אינני מעריך אנשים שיושבים מול פורומים בשעה 2.42 בלילה.
שיהיה לכולכם שבת שלום,
ועוד מילה אחת בכדי שלא יהיו כאן אי הבנות , יוסי, אני מעריך את פועלך וצר לי שהדיון הוסט ממך. מאחל לך עתיד ורוד.
מי ייתן והערבה תפרח.
---ההודעה נערכה --- [המערכת]