התפטרות

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

התפטרות

הודעהעל ידי דניאלה » יום שלישי 13 נובמבר, 2007 11:56

לפני שימחקו את ההודעה-

מנהלת בית הספר התפטרה מתפקידה
דניאלה

הודעהעל ידי התפטרות » יום שלישי 13 נובמבר, 2007 12:29

מהההההההה ?????????
התפטרות

הודעהעל ידי ספירניקית » יום שלישי 13 נובמבר, 2007 12:38

מה קורה פה לכל הרוחות? מדוע ? אייכן ועד הורים מרכזי? האם גם עכשיו אנחנו ההורים נשב בחיבוק ידיים?!
ספירניקית

רגע אחד!

הודעהעל ידי צופרניקית » יום שלישי 13 נובמבר, 2007 13:04

גם ב-15 ביוני הודיעו פה ברעש ובדרמה גדולה שהמנהלת התפטרה וזה היה שקר גס וזול.אני מציעה להרגע מייד ועכשיו ולחכות לראות אם גם הפעם מישהו חושב שזה עושה טוב למרגלית שמודיעים שהיא מתפטרת כל שלושה חודשים( דניאלה מוכרת מהודעות זועמות שמגינות על מרגלית בפורומים קודמים) בואו נקווה שגם הפעם זה שקר גדול אבל בינתיים:
למי שבאמת אכפת מבית הספר ובאמת מכבד את המנהלת-תנו לה את הכבוד ואל תתחילו להשתולל אם חס וחלילה זה נכון היא תצא בהודעה מכובדת ומסודרת כמו שעד עכשיו עבדה ולא דרך רכילות בפורום.חכו עוד רגע אולי זה לא קורה בכלל ואני לא רואה סיבה שזה כן יקרה,חכו עוד רגע לפני שקוראים לועד הורים ולמועצה וליחידת חילוץ ומקימים מהומות ומתחילים להשמיץ לתקוף להגן לרכל ל...... :!:
צופרניקית

הודעהעל ידי מפחד להתאכזב » יום שלישי 13 נובמבר, 2007 18:30

גם בקיץ הבטחתם .
לא מאמינים!!!
כגודל הציפיות גודל האכזבות.
מפחד להתאכזב

מפחד

הודעהעל ידי צופרניקית » יום שלישי 13 נובמבר, 2007 19:55

לך שמפחד להתאכזב-
מה קרה יש לך כבר מועמדת חדשה אןלי אישתך שכל כך רןצה ולא הצליח לה בפעם הקודמת?אבל בטח תבחר כחבר מליאה אז הדרך של אישתך למנהלת בתפקיד יהיה יותר קצר.
צופרניקית

יל'ההה

הודעהעל ידי חללניק -יעני נחת עכשיו מה » יום שלישי 13 נובמבר, 2007 20:58

נו... אז מה קורה בביצה?
נושא חדש עלה כדי שלא ישעמם לכם?
ואנחנו חשבנו שהרכילויות עולות רק בסיום עונה ... כבר הקדמתם?
אני חושב שאת הילדים צריך להטיס לתל אביב כל יום
ואם בוחרים להשאיר אותם כאן צריך ליבא איזו מנהלת מציעה אחרונה מהודו שם הם טובים במתמטיקה ומחשבים
אולי בעצם מפולין שם זה הכי זול
חללניק -יעני נחת עכשיו מה

הודעהעל ידי תפקחו את העיניים תסתכלו ס » יום שלישי 13 נובמבר, 2007 23:35

לדניאלה,
אפילו כשהערבה עדיין מבכה על אובדן, אפילו כשסביבנו קרוב ורחוק מתרחשים דברים עוצמתיים כל כך, לרע ואף לטוב...תמיד יש מי שיעדיף להתעסק בתפל בשפל...מה? חסרות דרמות למען השם? חסרים דברים נפלאים לראות?
מתי לאחרונה הסתכלת על יפי העולם הזה? על ילדייך? על איזו שקיעה מרהיבה? איזו הצגת תיאטרון מרגשת? ספר טוב...? מתי לאחרונה חווית קושי אמיתי? מציע לך, לפני שתתחילי להביא על עצמך קשיים כאלה...להתעורר, "לראות, לחוש, לנשום...", להתאהב.., להשתהות רגע לראות את עצמך ולהכיר בכך שאת יכולה בקלות לעניין את עצמך מספיק...
עזבי את השאר, תני לחיות בשקט, אין לנו כל צורך במצבי לחץ...יש לנו מספיק תודה.
בהצלחה...
תפקחו את העיניים תסתכלו ס

הודעהעל ידי רוצה לדעת » יום שבת 17 נובמבר, 2007 19:52

אולי במקום שנשמע רק צד אחד יברר את העניין וועד ההורים ויצא בהודעה מסודרת.
אסור להכנע לסחיטה ומצד שני המועצה צריכה לשלם מה שהסכימו הצדדים.
רוצה לדעת

דווקא די יודע!

הודעהעל ידי סוזי » יום שבת 17 נובמבר, 2007 22:28

לפי ההודעה שלך נראה שאתה יודע שיש דברים בגו ובאמת היו איומי התפטרות, וגם העילה לאיומים והיא השכר..
סוזי

הודעהעל ידי מירב » יום ראשון 18 נובמבר, 2007 9:52

מי שמכיר את מרגלית יודע כי אין היא מאיימת בשום כלי וחשיבה. מרגלית לקחה על עצמה תפקיד חשוב ביותר היות ומה שחשוב לה זה הכן חינוך ושמה באמת הולך לפניה.

אני לא מתומכיה של מרגלית ואני לא רציתי אותה בתיכון אבל לאחר שלושה חודשים של עשיה ונתינה אני חוזרת בי ומורידה בפניה את הכובע על העשיה בבית הספר על החיבור עם המורים על ההחווה בחדר המורים בתיכון.
זאת גדולתה של מנהלת לדעת לנהל ברמה טובה ואייכותית.

מרגלית לא קראה לועד הורים מרכזי פשוט הועד הבין כי המצב חמור ביותר ונפגשו ביוזמתם עם מרגלית והבינו כי יש בעית שכר מרגלית לא רצתה לערב את הועד ולא אף אחד אחר.

אז במקום לעשות רעש וצילצולים אנו צריכים לראות אייך מסדרים את העניינים מבלי שהגברת מורגן תזרוק חצים עם אינפורמציה שיקרית.

אז לך מרגלית- עזרי את כוחותייך והמשיכי ואני שוב אומרת שפטתי אותך לא נכון תמשיכי כך עלי והצליחי

מירב
מירב

למירב

הודעהעל ידי מיקי » יום ראשון 18 נובמבר, 2007 20:04

אני מבקשת, בכל לשון של בקשה, לא ללכלך על לילך עד שאת בטוחה ב100%
שכך הדבר.
אם כתבת מה שכתבת, את לא יודעת כלום, והכן יש סחיטה, ודי ללכלך , גברת לילך מורגן עזרה פה לחינוך יותר ממה שאת יכולה לתאר לעצמך, באזורנו היקר מכל ,הבעיה היא לא המנהלת או שכרה, זה אנחנו שעובדים ללא ראש.
לא משנה מי שיהיה ראש המועצה הבא, חשוב ביותר כאשר כותבים דברים יש לדעת אותם היטב, פני לועד הורים, פני אישית ללילך שתמיד דלתה פתוחה, ואל תלכלכי ללא מידע
תודה
מיקי

הודעהעל ידי מירב » יום שני 19 נובמבר, 2007 9:07

מיקי יקרה,

אם לילך עזרה לחינוך בערבה מדוע שלחת את בנך לשדה בוקר? מדוע לא השאר אותו פה? מדוע את היום יוצאת בהצהרות על לילך? האם את יודעת משהו שאנו לא יודעים? שתפי אותנו אנחנו נשמח לדעת.

זאת לא המטרה מרגלית היא אישיות חשובה ביותר לאזור וזאת עובדה קיימת.

אז בבקשה ממך חדלי אנחנו כרגע לא מדברים על קידום בחירות ללילך מורגן לילך הבינה טוב מאוד את טעויותיה הן בחינוך, הן בספיר, הן במושבים.

יום נעים וקסוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!
מירב

התפטרות

הודעהעל ידי מיכי מיור » יום שני 19 נובמבר, 2007 10:18

הסבו את תשומת ליבי להודעה שמופיעה בפורום הנושא את הכינוי מיקי.
ברצוני להבהיר שלא מדובר בי ואיני הכותבת.
מיכי מיור

שימו לב בבקשה!!

הודעהעל ידי גילה טל » יום שני 19 נובמבר, 2007 10:21

1. נא שימו לב - כל האנונימיים למיניהם! השתמשו בכינויים ולא בשמות של אנשים קיימים במערכת, זה יוצר בילבול וגורם אי נוחות לאלו שהשתמשתם בשמם!
2. לכל הקוראים - בהזדהות אנונימית אין להתייחס לשם שנכתב! ברוב המקרים הוא מפוברק.

לתשומת לבכם.
גילה טל
"אינטרנט ערבה"
סמל אישי של המשתמש
גילה טל
Site Admin

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד