בריכת ספיר.

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

בריכת ספיר.

הודעהעל ידי קריגן ורד » יום רביעי 30 מאי, 2007 8:46

כבר כמה ימים אני שומעת דיבורים על זמני הפתיחה של הבריכה .האם זה נכון שהבריכה תהיה פתוחה רק חודשיים מפאת תקציב ?
ואם זה כך מדוע נדרשנו לשלם 800 ש"ח?(שנה שעברה היא היתה פתוחה 4 חודשים אם לא יותר)
אולי לאחד מנאמני הבריכה יש תשובה :?:
קריגן ורד

די

הודעהעל ידי אוסי ניר » יום רביעי 30 מאי, 2007 11:04

הי ורד ,
למה הדיון הזה צריך להתנהל בפורום ?
לא יותר פשוט, ראוי ומכובד להתקשר למזל ולבקש תשובה ?
סמל אישי של המשתמש
אוסי ניר
מנהלי דיונים

למה?

הודעהעל ידי נויה » יום רביעי 30 מאי, 2007 11:28

הי אוסי,

(אני לא עונה בשם ורד אלא בשם עצמי)

כפי שכתבתי כשביקשתי את שמות החברים בועדי ההורים של היסודי והתיכון , ברור שאני יכולה לברר לבד. פניתי דרך הפורום כדי שלאור התשובה ( שאגב לא הגיעה) עוד אנשים שאולי לא חשבו לפנות אל החברים בועדה ידעו מי הם ואולי יפנו בנושא זה או אחר. רציתי "להציף" את הנושא חוץ מלקבל מידע עובדתי שאמור להיות גלוי וכל המעוניין.
נערך לאחרונה על ידי נויה בתאריך יום ראשון 08 יולי, 2007 16:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
נויה
משתמש ותיק

גם אני אומרת די !

הודעהעל ידי מיכל . » יום רביעי 30 מאי, 2007 11:28

ורד שלום ,את כותבת פה בצורה כל כך אנושית מחד ומצד שני שומעת לשמועות ? אני מכירה אותך ויודעת שדוקא את לא מאותם אלה שניזונים משמועות . גם אני מצטרפת לאוסי ומציעה שתעשי זאת בצורה מכובדת .
לא לשם כך נועד פורום זה .
יום טוב
מיכל
מיכל .

לאוסי וגם למיכל.

הודעהעל ידי קריגן ורד » יום רביעי 30 מאי, 2007 11:50

אני מאוד מצטערת אך לא אוכל לפנות למזל ועל מנת שלא יצוצו ספקולציות זו או אחרת אוכל רק להגיד שכרגע אני לא מרגישה שמזל עם כל הרצון הטוב וההתנדבות יכולה לספק לי את התשובה.
קריגן ורד

מזל טוב

הודעהעל ידי קריגן ורד » יום רביעי 30 מאי, 2007 12:34

לפני מספר דקות קיבלתי טלפון בחילופי הדברים שנאמרו קיבלתי את דבר המשוחחת איתי והודתי שאולי במקרה זה טעיתי בהעלאת הנושא בפורום.
אכן צדקה מי שהתקשרה אלי והאירה את עני שיש דרך לשאול את השאלה ושהדרך הטובה ביותר היא להרים טלפון לבעל התשובות.
בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל אותם מתנדבים שעושים הכל על מנת שבריכת ספיר תשאר פתוחה,תודה גם לאדיר האדיר מכולם שמנדב מזמנו.

ולסיום המון מזל טוב למזל ליום הולדתה :lol:
קריגן ורד

לנויה

הודעהעל ידי קריגן ורד » יום רביעי 30 מאי, 2007 19:31

תודה על התמיכה.אכן נראה שאת היחידה שאכן הבינה את כוונתי.
קריגן ורד

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד