יפה אבל רק מבחוץ

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

הודעהעל ידי אנונימי » יום שני 05 פברואר, 2007 22:29

מגי היקרה,

אל תחשבי שאנחנו טיפשים וחשוב מאוד שתדעי לילך מורגן בשנת בחירות את שכחת כמה את מזמזמת את זעמך על המועצה ומקרה קורה עכשיו שכחנו את כל הארבע שנים האחרונות?!....
אנונימי

עדיין

הודעהעל ידי גילה טל » יום שלישי 06 פברואר, 2007 11:36

למגי מותר (ואפילו מומלץ!) לספר על מקרה שטופל בצורה טובה, וזה בודאי לא מצדיק התנפלות מכוערת ואנונימית עליה.

אני חוזרת ומזכירה - אורחים מתקבלים בזרועות פתוחות, אבל נדרשים לשמור על כללי התנהגות נאותים.

ההודעה לא נמחקה (היא גבולית מבחינת כללי הפורום) והושארה כדוגמא למה שבפרוש התבקשתם לא לעשות:

2. כבדו את המקום ואת "דייריו" היותכם אורחים אינו מקנה לכם זכויות יתר - להפך! בשום מקרה אין להגיב בתוקפנות או בבוטות כלפי מבקרי הפורום האחרים.

ולמגי - אל תניחי להודעות כאלו למנוע ממך לכתוב מה שאת חושבת !!
גילה טל
"אינטרנט ערבה"
סמל אישי של המשתמש
גילה טל
Site Admin

למגי היקרה

הודעהעל ידי ספירניקית » יום שלישי 06 פברואר, 2007 19:13

איזה רעיון נפלא!
שבוע מודעות לספיר ...................
את תעמדי שם עם הרבה רצון וגם אני ואולי עוד כמה תושבים שיהיה איכפת להם,הרוב שהם רוב דומם(לא רואה ,לא שומע,לא מדבר)לא יהיו .
אז מה מגי שלי..........מתי אנחנו נפגשות ??
הקפה שאחרי זה עליי. :lol:

ולכל אותם ספירניקית יאלללה בואו נתחיל להזיז דברים!!!. :!:
ספירניקית

יפה אבל רק מבחוץ

הודעהעל ידי אכפת לי » יום שלישי 06 פברואר, 2007 22:35

אני אמנם לא מספיר,אבל רבים מחברי גרים שם.
במקום ישנם אנשים חמים וטובים,חרוצים ואכפתיים.בואו ניתן להם,מכל הלב,את התחושה שהם חלק בלתי נפרד מאיתנו ואם צריך לעזור במשהו כדי שחייהם פה יהיו נעימים יותר ולא יחיו בתחושת קיפוח וארעיות ,אני בעד.
אכפת לי

מגי יקרה

הודעהעל ידי ספירניקית » יום רביעי 07 פברואר, 2007 18:06

מגי כדי להבין מה קורה פה צריך לחיות פה המון זמן אשכרה שנים על גבי שנים(כי תקווה לא מאבדים תוך שנתיים )פה בערבה ובמיוחד בספיר עובדים בשיטת המקל והגזר רק הגדרת מיהו החמור משתנה פה.
ספיר רואה את עצמה תלויה במועצה אבל האמת היא שספיר כספיר צריכה להבין שאנחנו לא חיים על פי מה שנותנים לנו חינם או לא ,אלא מה אנחנו מקבלים כמשלמי מיסים.(הרי בעיר לא תממני פח זבל שהעיריה שבה את משלמת מיסים אמורה לספק לך או לשכנייך זאת אומרת שאותו פח שקיבלת נכלל במה שנקרא שירות לתושב).
כמו התל-אביבי כמו המושבניק כמו כל המיליונים שמקבלים שירותים וזה אינו מעיד עלינו כ"נזקקים" אלא כאנשים בעלי חובות וזכויות(שילמת ומילאת חובותייך אז אתה בעל זכויות).
נושא נוסף ומן הסתם כאוב הוא נושא הבריכה .חברה אין מה לעשות צריך לשלם כמו בכל מקום אחר.גם אני שילמתי שנה שעברה ואשלם שוב השנה אז מה אם הילד שלי יגיע לבריכה רק עשר פעמים בעונה זה מה יש.
אפשר להעלות כל מיני רעיונות ואולי אפילו יקבלו אותם ,כמו למשל שהבריכה בספיר הינה הבריכה המקורה היחידה באיזור. למה לא לשפר ,לשפץ ולהיות פתוחים כל השנה?כן גם לאותם שכנים שלנו מהמושבים .לנסות ולראות איפה כן אפשר להצליח.
שילדי בית הספר יוכלו להשתמש בבריכה בשיעורי הספורט.
אנחנו צריכים לרצות יותר למען עצמנו,לחיות בזכויות ולא בחסדים.
ספירניקית

תגובה למגי

הודעהעל ידי ספירניקית 2 » יום שלישי 13 מרץ, 2007 19:17

מגי
לגבי ניקיון ספיר אם אני לא טועה ניקו את הרחוב שלך לא מזמן.

***** ההודעה נערכה*****
ספירניקית 2

הקודם

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים