סליחה שאני מעלה עניין רגיש כל כך אבל בל נשכח שגם למרפאת ספיר מגיעים אנשים לקבלת טיפול שאינו מרופא מקצועי(עור,ילדים,נשים וכדומה) אף אחד לא אומר אל תבואו זה יוצר עומס ממש כמו שאף אחד לא רוצה להיות חולה והריי ברור לי שאותו אדם נורמאלי ושפוי לא עושה זאת מתוך רצון להגיע דווקא למרפאת ספיר אלא מחוסר ברירה הוא לא מרגיש טוב יש מרפאה שמתפקדת באותו זמן נתון (ומכיוון שאילת קצת רחוקה....)ישוב קרוב זה מה יש! הרופאים והאחיות עושים את עבודתם לא עושים טובות אילולא אותם חולים אחד או עשר מה היתה בדיוק עבודתם? והמצחיק הוא שהן יודעות זאת (ברוך הבא לערבה)נראה לי יותר שלך מפריע לחכות עוד רבע שעה .
ובנוגע לתיפקוד משרד המרפאה נכון לפעמים דינה לא פוצי ומוצי אבל בעיני היא מקצועית(כן גם אני נעלבתי ממנה לא פעם)אל תיקחו כל דבר באופן אישי כל כך אני לא מאמינה לרגע שדינה עושה ולו פעולה אחת כדי לפגוע.דינה היא דינה וכשאנשים ממש צריכים אותה ולא משנה למה היא שם לא רק כנותנת שירות אלא מעבר לכך.
וההתיחסות לעבודתה של שרון כרגע לא רלוונטית כי שרון לא עובדת שם ואין צורך בהשוואות. אם כי אני מסכימה עם כל מילה לגביי עבודתה של שרון .
שתהייה לנו שבת שלום