הירקון זורם ונשפך לים הסמים גם?

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

הודעהעל ידי סער » יום שבת 23 יוני, 2007 15:15

לצערנו הערבה התמלאה בשנים האחרונות בכל מיני, מנטות, מקדונלדס, ארומות וכדומה שהביאו איתם עובדים מבחוץ, אני לא רוצה להישמע גזען או משהו דומה, אבל רוב העובדי חוץ האלה דירדרו את הנוער שלנו, לא יודע אם לסמים אבל להתנהגות ולמעשים שלא זכור שהיו כאן לפני שהמקום נפתח לכל מיני פרחים ועארסות שהילדים שלנו עובדים איתם ואף מתרועעים איתם במושבים.
בחצבה מסתובבים כבר הרבה זמן בחורים שלפי הסיפורים והשמועות הם עבריינים שבאו למצוא כאן שקט, הם לא מתאים למושב ולאיזור, הם מתנהגים בצורה מחפירה (נסיעה על טוסטוסים באמצע טקס יום הזיכרון, השמעת מוסיקה בקול ביום הזיכרון באשקוביות, ניסיון לגניבת אופניים ועוד....) גם אם הם לא באמת עבריינים, אני והחברים שלי לא רוצים אותם במושב!!!! הבעיה היא שברגע שמעיפים אותם מדירה אחת, הם צצים בשניה כי מישהו רוצה לעשות קצת כסף אז הוא משכיר להם....
צריך לעשות סוף לדברים כאלה פה.... לא לפתוח את הערבה לכל אחד, לשמור על המקום הזה שלנו ורק שלנו, כמו שהיה פעם.....
"..... אני רוצה לחזור אל הימים הכי יפים שלי, הימים היחפים של......"
סער
משתמש חדש

לורד קריגן

הודעהעל ידי עוד אמא » יום שבת 23 יוני, 2007 15:34

אני באמת לא מבינה איך הסטת את הדיון מדיון חשוב כל כך "סמים בערבה " למר גידי בר שלום ? למה את מתייחסת אל הטוען ולא אל הטענה ? מותר לנו להביע דעה אך לחרוץ אדם שעשה ולא רק דיבר ? רק תראי מה זה עושה כשמתייחסים אל הטוען ולא את הטענה עצמה. נכון כואב ?

---ההודעה נערכה--- [המערכת]
עוד אמא

לאמא לאבא לדודים ולדודות.

הודעהעל ידי קריגן ורד » יום שבת 23 יוני, 2007 17:14

מעולם לא טענתי שתרמתי עד כה ואינני צבועה כי אמרתי שעד מזמן לא ממש הזיז לי מה שקורה בישוב ובכלל בערבה.
דבר שני אין דבר שיכול לפגוע בי הן בכיס(שהוא עניני האישי)והן באופן אישי.
אני כן נפגעת מזה שהוצג כאילו ספיר היא חממה לגידול יצור ושימוש בסמים על ידי אותו אב מודאג וקיבל חיזוק מגידי שאנו ישוב חלש.
אם את אמא וגרה בספיר צריך להיות לך מאוד אכפת ממה אומרים על המקום בו את גרה.
וכאמא עם ילדים על אחת כמה וכמה ולא לתת גיבוי לגיבוב שטויות על ספיר ואנשיה.
ןכן אני יודעת שכואב להמון אנשים לראות את ספיר מתפתחת במובן של לא להיות תלוי אלא עצמאי אז אני מאחלת לכולנו שנצליח בעסקים פרטיים משלנו עיני מעולם לא היתה צרה לא באנשי ספיר ובטח לא במושבניקים.
ולאב המודאג הלוואי ויהיו לי עוד הרבה אופציות לקנות עוד הרבה בתים ולהשכירם(למקדונלדס דרך אגב סתם בשביל העיקרון) .
איזה כייף להיות גיבורים בעילום שם אפשר לשבת מאחורי המסך ולקנא באחרים.
ולאנשי ספיר היפים אני מאחלת לכם בזכות השבוע החדש שנצליח ונשגשג בזכות עצמנו.
קריגן ורד

~~~ תזכורת ~~~

הודעהעל ידי גילה טל » יום שבת 23 יוני, 2007 18:57

לאמהות, לאבות, לאורחים ולאורחות:

אין לתקוף באופן אנונימי מי שכתב תחת שם מלא!
הודעות שלא יעמדו בקריטריון זה ימחקו או יערכו.
יש לכם ביקורת על הכותב - התכבדו והזדהו!

תודה על תשומת הלב.
גילה טל
"אינטרנט ערבה"
סמל אישי של המשתמש
גילה טל
Site Admin

דיייייייייייי

הודעהעל ידי אושרה » יום שבת 23 יוני, 2007 19:04

ורד?....מה נסגר איתך? על מה כל ההתנפלות על גידי?
אכן כן.....גידי צודק לחלוטין! אנחנו ישוב חלש מאוד מאז כל עניין מכירת\קניית הבתים בספיר.
אנשים שהגיעו לגור בספיר לחודש ימים קנו את הבית ועזבו את ספיר....ומה עלה בגורל ביתם? הוצע למכירה פי אלף ממה שקנו ואם לא הצליחו למכוראז הם משכירים את ביתם ולא מעניין אותם למי, מי שמביא יותר כסף הוא הרוויח!
פעם היה ישוב טוב....היה ועד ישוב שידע לסנן את כל הטיפוסים שמגיעים הנה.
פעם היה ועד ישוב שידע לדאוג לכל צרכי התושבים והמקום.
פעם היינו כח בישוב!!!1
היום כלום!
ואת ורד מה קרה?...שמעת שרוצים להקים ועד ישוב ? את רוצה להיות מועמדת? פתאום נכנסת לפורום לא בעילום שם.

וגילה טל....
את חמודה והכל.....דאגת לערוך הרבה תגובות כאן. ואת התגובה של ורד על גידי המעליבה והפוגעת לא החסרת אפילו פסיק.
מעניין.....

אושרה

לאושרה

הודעהעל ידי קריגן ורד » יום שבת 23 יוני, 2007 19:58

לצערי מעולם לא הייתי מהחנפניות ואני אומרת לצערי מכיוון שאם הייתי כזאת אולי מצבי היה שונה.
לגבי הבחירות ממש לא עלה על דעתי (אבל תודה על ההצעה)לגשת ולהציג מועמדות לועד .אני מעדיפה לנסות לתרום בנושאים אחרים משום שאני לא אדם שעוסק בבירוקרטיה ובסובב אותה.
כאמא לשלושה ילדים אני יודעת שלא תמיד יש לי אישית זמן לפנות לדברים מסוימים אבל אני בהחלט רוצה לנסות ולשנות.
ולשאלה למה אני "מתנפלת על גידי" התשובה היא שכל פעם אנחנו מוצגים כאומללים ואנו איננו כאלו כלל.
לא צריך לתת במה לאנשים שרוצים לגרום לספיר להיראות רע,ספיר נפלאה כל כך אני לא מבינה אייך אתם לא רואים שספיר התקדמה ,אם יש ליכלוך אפשר לנקות כן אנו כתושבים אפשר לנטוע ולהשקיע בלי להזדקק לתרומות.
לגבי קידום חברתי אפשר ורצוי לשתף יחד עם המושבים כמו שהיה פעם.
אבל רחוקה הדרך מזה ועד לזה שאנו "משוועים לעזרה".
לגבי דיון הסמים והעובדים הזרים שבאים ממנטה או ארומה או מקדונלדס יש אנשים שמטפלים בזה יש משטרה ויש איכפתיות ,הרי גם אני גרה בישוב ורוצה שהילד שלי במיוחד עכשיו שהוא בגיל של התבגרות לא יושפע מחברה רעה.
אבל זה קיים בכל הישובים אני אישית זוכרת לפני כמה שנים הרבה לפני מנטה ושאר עסקים שהגיעו יצאתי לאחד הפאבים באחד הישובים ונתקלתי בנער מהמושב שהסתובב עם אישונים בגודל מטבעות חצי שקל אז שאלתי אותו מה הוא לקח (נאיבית שכמותי )והוא ענה שכרגע נתנו לו כמה אקסטזי והוא שתה כמה בירות סליחה לא מנטה ולא אנשים אחרים הביאו את זה לפה .יתכן ואולי הם העצימו את גודל התופעה אבל לא בהם האשמה.תסתכלו סביב בהחלט יש לנו במה להתגאות בישוב ובאזור.ובהחלט צריך להילחם בעוז כנגד סמים מכל סוג.
אבל לא ספיר או העובדים הם הבעיה,הבעיה היא אנו שעצמנו עין שחשבנו אה.....גיל ההתבגרות .רצוי וצריך לשנות.
וגם אני הייתי שמחה לו היו תושבים קבועים ולא נודדים שמגיעים והולכים אבל כרגע אין לנו כישוב מה להציע נוכל להציע הרבה יותר אם נהיה חזקים בעצמנו ולא תלויים בחסדים של אחרים.
ודרך אגב סתם בשביל שתפנימו ועד ישוב לא יכול לסנן את הלא רצויים בגלל שאין לו שיניים או זכויות תבדקו את זה אם תרצו זה היה נהדר עד שאנשים הבינו שהם לא צריכים את רשות הועד הלוואי וזה היה שונה אבל כרגע זה לא.
קריגן ורד

עוד הבהרה

הודעהעל ידי גילה טל » יום שבת 23 יוני, 2007 20:01

אושרה

חן חן על המחמאה.

כפי שנאמר בפירוש (שוב ושוב) - הכללים לגבי אורחים הרבה יותר נוקשים מאשר לגבי מי שמזדהה בצורה ברורה, לכן גם המתקפה האנונימית שלך על ורד נערכה.

כל מי שמגלה אומץ ומזדהה בפורום - זכאי להגנה מפני זורקי-הרפש-בסתר.

גם במקרה של כתיבה מזוהה - אתם מתבקשים לא להסחף לפסים אישיים. בעקבות הערתך בדקתי שוב את ההודעה המדוברת ונמחקו ההערות האישיות.
גילה טל
"אינטרנט ערבה"
סמל אישי של המשתמש
גילה טל
Site Admin

הודעהעל ידי מירב » יום ראשון 24 יוני, 2007 8:13

ורד יקרה,

אני מאוד מעריכה את הכנות שבך (לפחות בפורום) . אבל ככל הידוע לי אודטה במקרה הזה היא אמא שלך בנתה צימרים "שנטי ואלגנטי" בספיר בין הבתים אשר משפחות גרות לקחה את ביתה והפכה את הקומה למטה לצימרים.

האם חשבתם לרגע שזה מפריע אולי לתושבים שישנה תנועה, רעש, ליכלוך וכד' - לא זה לא מעניין מה שחשוב זה עסק אז בואי נדבר על עסקים.

גידי האומנם אינו טלית שכולה תכלת - אבל לפחות הוא ניסה מנסה וינסה - הישר כח גידי

כאשר מקדונלדס, מנטה , בורגרנץ פותחים עסקים מן המניין שצריך עובדים והעובדיים הם מן הסתם לא תמיד תושבי המקום אז מביאים מבחוץ ובעיקר ישראלים.
אז כל הבחורים הצעירים שמגיעים לכאן לעשות כסף את חושבת שמעניין אותם מי הם הילדים שלנו את חושבת שבכלל למנהלים שלהם איכפת מה הם עושים פה?
אז לנו התושבים איכפת אף אחד לא אמר שספיר היא מוקד לסמים אנחנו טוענים כי בעקבות הפשיטה של צ'רלי על בתי מנטה ועצירתם של 2 עובדים בעקבות סמים זה אומר דרשני.

אז קומו עורו תושבי הערבה צריך לעשות משהו רציני יותר לפנות באמת למי שצריך ולעצור את זה עכשיו - להפעם להבדיל את תגידו שלא ידענו, לא שמענו וחבל שלא עשינו כי את משפטים האלו אנו שמענו בסיטואציות אחרות כמו בית הספר התיכון.

שלכם: מירב

מירב

ספיר

הודעהעל ידי גידי בר שלום » יום ראשון 24 יוני, 2007 12:13

ורד יקרה
לא אני התכוונתי לעזוב את ספיר בתחילת השנה ולעבור עם כל משפחתי ליישוב אחר בערבה.
כי " אין עתיד בספיר " אז אנה ממך קצת ענווה.
מאחל לך להרגיש בספיר בעתיד בית חם ואוהב כפי שהוא.
בברכה
גידי
גידי בר שלום
משתמש חדש

למירב

הודעהעל ידי קריגן ורד » יום ראשון 24 יוני, 2007 16:17

אודטה אימי בנתה את שאנטי ואלגנטי וכל מה שבאמת עולה על פני השטח הזה בפורום הוא דבר ברור אחד הקינאה שאוכלת אנשים אחרים.רעש?ליכלוך? על מה את מדברת........
אני מזמינה את כל המלעיזים להגיע ולראות את השטח הציבורי כן שלא שייך לצימרים אלא לישוב, מטופח על ידי אימי אודטה מושקה ומטופל על ידי גנן שהיא משלמת לו מכיסה.
מי תיקן את רוב השלטים של הרחובות? מי צבע אותם? ואם כבר נמשיך אז יאללה בואו נעשה זאת עד הסוף .מי שילם מכיסו לעובדים שיעשו תיקונים דחופים בשירותי הבריכה שנה שעברה?מי נכנס וניקה את אותם שירותים ? ,מי מחלק גז בהתנדבות בשיא החום והקור....מי שילם מכיסו עבור מינוי לבריכה לאלו שלא יכלו מי רץ אחרי אנשים ללא מינויים ודאג שיקנו כרטיסים על מנת להגן על אינטרס התושבים ששילמו?
קל ונעים לשכוח דברים טובים שנעשו על ידי אותה אישה שיש לי זכות גדולה להיות הבת שלה.
אבל הקינאה מאכלת מבפנים זה מה שיש לכם לעשות?
את כל האנרגיות אתם יכולים להפנות ליצור לעצמכם עסק שלא רק יעסיק אותכם אלא יתן לכם הכנסה שתכלכל אותכם ושלא תהיו תלויים באף אחד זהו צעד ענק שיכול להוביל לעצמאות לכם ולישוב,אבל שוב אתם מתעסקים בהפרחת שקרים .אני מזמינה אותכם לבוא ולראות מהי כוחה של נתינה אמיתית ללא תנאים,ללא שכר אלא מתוך אהבת אדם אמיתית.
אולי קצת מזה יגיע ויאיר את עינייכם.
אתם רואים פה נעוצה הבעיה החברתית שלנו .
ואת זה צריך לשנות.
ואילו גידי היה טוב ועשה הרבה אז........... עכשיו כבר לא.
זה דבר נתון אני האמנתי בגידי בטוב לב שלו ובדרך של "הכל סבבה" איפה שהוא הוא איכזב מרות .לא אכביר במילים רק אומר שמעילה באמון היא דבר קשה, שיכול לקהות עם הזמן אבל לא תמיד להישכח מהתודעה.
אני בטחתי בגידי כתושבת וכאדם וזה נכון שבזכותו ובזכות הריצות וכל מעשיו הטובים יכלנו לקנות את בתינו אבל אחרי כל הטוב הגיע הפלופ שנגרם ממניעים אישיים ואינטרסים ששמורים לו.
קריגן ורד

הקודם

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים