גופיות

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

מסכים עם "תלמיד"

הודעהעל ידי עוד תלמיד » יום שני 03 ספטמבר, 2007 21:17

איזה מין צורת דיבור יש לך.?? תגידו תודה שהיא נתנה לכם מצפן?? תגידי את שומעת את עצמך?? אם היא מנהלת שמנסה לקנות את התלמידים שלה אז לא תודה אני לא מעוניין!!!
ועם כל הכבוד למרגלית הבית ספר שלנו הוא לא בית ספר דתי ולא בית ספר דיקטטורי!!
הבית ספר שלנו מאז ומעולם היה ויהיה שונה משאר בתי הספר בארץ
אצלנו לא דוקרים ואצלנו לא מתנהגים באלימות ובזלזול אנחנו ילדים טובים!! אז למה פתאום היא באה ונכנסת בנו ככה?? להכניס בנו ערכים??? יש לנו ערכים!!! וזה שהיא באה וממציאה חוקים מטופשים כאלה זה רק נותן לנוער שלנו עוד סיבה למרוד ועוד סיבה לחשוב שלאף אחד לא אכפת מאיתנו ולא רק זה.. גם כל ההורים מסכימים איתה משום מה?? מה קרה?? להזכירכם את כל הבגדים של הילדים שלכם אתם קונים להם אז אתם הכי צריכים להתנגד לזה!! למה אתם קונים לילדים שלכם בגדים אם אתם לא נותנים להם ללבוש אותם?? זה כמו לקחת ילד קטן ללונה פארק ולהגיד לו "רק מסתכלים אבל לא עולים על המתקנים"..
איזה מין צורה זאת?? אתם רק נותנים לנוער היפה והטוב שלנו שחונך בצורה כל כך טובה עוד סיבה למרוד ולאמץ לעצמו שם רע!! ועם כל הכבוד למרגלית מור!! פאק לעמוד בשער ולחכות לתפוס תלמידים?? זה משפיל!!! גם אותך וגם את התלמידים!! המנהלת לא צריכה לחכות לתלמידים ולתפוס אותם.. מה זה אומר עליה?? שאין לה דברים יותר חשובים לעשות מאשר לנסות לתפוס תלמידים על חם??? ועוד משהו.. שנה שעברה הייתה לי מורה (היא עדיין מלמדת אותי) שהייתה תומכת בנו גם אם זה היה נגד המערכת!! היא הייתה שמחה שיש לנו דעות משלנו ורצתה להראות לנו שגם אנחנו יכולים להשפיע.. אבל אתמול שהעיפו אותי הביתה כי רציתי להראות שיש לי דעה משלי ואני לא איזה רובוט אז היא לא עשתה כלום ועוד הצדיקה את המנהלת!! אני לא מבין למה?? מה השתנה.?? למרגלית כנראה יש השפעה כזאת על אנשים.. בחיים לא הרגשתי כל כך נבגד כמו שהרגשתי אז!! בחיים!!
עוד תלמיד

יש פתרון

הודעהעל ידי מפצה » יום שני 03 ספטמבר, 2007 21:41

חבר'ה חבר'ה בואו נרגיע את הרוחות ......
אין שום הצדקה שלבנים לא יהיה מותר ללכת עם גופיות. אין לנו שום איבר מוצנע שחולצה כן מסתירה וגופיה לא וחוץ מזה צריך מאוד להתחשב בתנאים בערבה חם לנו!! אנחנו במדבר! וכל פיסת בד עודפת מחממת עוד יותר... אל דאגה זה לא יתדרדר למצבש של ללכת בלי חולצה בחלל ... אנחנו לא כאלה. רק מי שהלך בחום של הערבה עם נעליים יודע כמה זה בוער שם למטה וזה משפיע על כל הגוף.. אולי זה ישמע פטטי אבל אנחנו בשיא התפרצות ההורמונים בגופינו וגם בזה צריך להתחשב...
אז יש לי פתרון:
אנחנו כתלמידים נחתום על חוזה שכל נזק שייגרם לנו מלבישת גופייה או כפכפים יהיה על אחריותנו האישית בלבד!!!! והעיניין שזה כאילו לא מכבד את מקום הלימודים מה זה השטויות האלה?!? אם נלבש חולצה במקום גופייה זה לא מה שיגום לנו לחבד יותר את מקום הלימודים :!:
מפצה

הודעהעל ידי מישהו » יום שני 03 ספטמבר, 2007 21:47

תאמינו לי לכל התלמידים אכפת מללבוש כפכפים וגופיה, אבל במקום להתדיין פה בדיונים שאינם מביאים אותנו לתוצאות אלה רק להבעת דעות תכינו עצומת תלמידים, תכתבו למנהלת מה הצד שלכם בנושא ותגישו זאת למנהלת בצורה מסודרת ומכובדת.
אני בטוח שהגברת מרגלית מור איננה באה על מנת לפגוע בתלמידים ובטוח שהיא לא חוקקה חוקים אלו על מנת "להרשים" גורמים אלו ואחרים אלה בסך הכל רוצה בטובת התלמידים.
ייתכן מאוד והצדדים שנקטה אינם הצדדים שהולכים עם טובת התלמידים, גשו אל מרגלית, דברו איתה, תגיעו להבנות.
אם לא תצאו מרוצים יש עוד על מה לדבר...
השוואת עמידת שלושת המורות בכניסת בית הספר לסלקציות שעשו בשואה אינם הולמים כלל וכלל...
אם הנהלת בית הספר תראה שהיא נותנת לתלמידים לצפצף על החוק היא תראה את החולשה שלה ואז יתחילו לעבור על עוד חוקים.......

ולגבי נושא שעוד לא הועלה פה- החרמת טלפונים סלולריים
זה נכון וזה בסדר לקחת מתלמיד את מכשירו שצילצל במהלך השיעור ולהחזירו בסוף השיעור\ סוף היום.
אך כדאי שהמורים ידאגו לנהוג בהתאם.
מישהו

איראן זה כאן

הודעהעל ידי תילמיז » יום שני 03 ספטמבר, 2007 22:12

איראן זה כאן

פשוט מגוחך לראות את משטרת הצניעות בפתח בית-הספר,
אשר רק מפרה את השלווה הבית סיפרית.

מרגלית עושה שרירים ובכך שובה את ליבם של ההורים.
תילמיז

הודעהעל ידי צופה מן הצד » יום שני 03 ספטמבר, 2007 22:12

אני עוקבת כבר יומיים אחרי הויכוח הסוער ולמען האמת אני זוכרת את הלהט של גיל תיכון ומבינה למה הכל נראה להם כ"כ עקרוני ומשמעותי. וגם יש לי ילדים (צעירים) כך שאני מתחילה לחשוב כמו מבוגרת ולראות דברים בעיניים קצת אחרות,
אבל אני לא מצליחה להבין את הכמות הבלתי נסבלת של שגיאות הכתיב והשפה שמופיעות כמעט בכל התגובות כאילו שזה דבר שיגרתי.
נכון שזה לא קשור לויכוח אבל זה די קשור לבית הספר, לא??
צופה מן הצד

הודעהעל ידי תלמיד » יום שני 03 ספטמבר, 2007 22:31

עוד בעיה שהבית ספר מזניח לטובת משהו שטותי כמו צורת לבוש...
תלמיד

לצופה מהצד

הודעהעל ידי עוד צופה » יום שלישי 04 ספטמבר, 2007 7:51

אני מסכימה אתך לחלוטין. גם אני הייתי בית הספר הזה כתלמידה וכיום אם לילדים צעירים.
כשקראתי את השרשור הזה לראשונה הייתי בטוחה שזו בדיחה, שאיש לא יתייחס כי ברור שכל כך הרבה שגיאות כתיב ושגיאות שפה לא יתקבלו ברצינות, אבל אני רואה שזה נתפס כנורמלי לגמרי.
אולי מרגלית צודקת, והילדים חייבים ניעור רציני , שיכול בהחלט להתחיל מכפכפים וגופיות..
עוד צופה

המאבק על הכפכף

הודעהעל ידי לא מבינה » יום שלישי 04 ספטמבר, 2007 10:44

ממתי הפכו הכפכפים המכוערים והמגושמים שהופכים כל רגל נשית וגברית לקצרה יותר, עבה יותר וברווזית יותר ובנוסף גורמים לנזק אורטופדי לסמל הנעורים הסקס והתום??

מילא הייתם נאבקים על נעלי עקב.. :)
לא מבינה

הודעהעל ידי תילמיז » יום שלישי 04 ספטמבר, 2007 12:56

רוצו אוצו לקרוא את סדרת הכתבות בידיעות אחרונות "יומנה של תיכוניסטית".

לאחר קריאתכם תבינו שלבישת הכפכפים\הגופיות היא לא הדבר הכי נורא
שיכול להיות.
במקום להסתכל על הצדדים החיוביים של הביצפר חייבים להיכנס לקטנות האלה של ה2 ס"מ בגופיות וכאלה שטויות.
לבישת גופיות וכפכפים הם לא עישון סמים והסנפת דבק, תפסיקו להתייחס לזה כך.
חבל שחוקיה של מרגלית לא נועדו אלא להרשים את ההורים,
תוך כדי סתימת פיות האופיינית למשטרים כמו איראן ורוסיה.
תילמיז

מסכים עם תלמיז

הודעהעל ידי תלמיד » יום שלישי 04 ספטמבר, 2007 14:50

זה מה שאמרתי כל הזמן!! במקום להתייחס לדברים הרציניים שקשורים לנוער כמו בעיות סמים שתיה אלימות ועוד, אתם נדבקים דווקא לקטנות כמו עוד ס"מ בגופיה!! במקום לנסות לדאוג שהבית ספר שלנו ישאר תמים ונקי כמו שהוא (ואני מדבר על התלמידים שבו ולא על הבית ספר עצמו) אתם רק דואגים שלתלמידים תהיה עוד סיבה למרוד ולהתרחק יותר מהתואר המיוחל של "ילדים טובים".
תלמיד

Re: לצופה מהצד

הודעהעל ידי נו באמת... » יום שלישי 04 ספטמבר, 2007 15:21

עוד צופה כתב:אני מסכימה אתך לחלוטין. גם אני הייתי בית הספר הזה כתלמידה וכיום אם לילדים צעירים.
כשקראתי את השרשור הזה לראשונה הייתי בטוחה שזו בדיחה, שאיש לא יתייחס כי ברור שכל כך הרבה שגיאות כתיב ושגיאות שפה לא יתקבלו ברצינות, אבל אני רואה שזה נתפס כנורמלי לגמרי.
אולי מרגלית צודקת, והילדים חייבים ניעור רציני , שיכול בהחלט להתחיל מכפכפים וגופיות..

איך זה שמרגלית לא תתן לנו להתלבש כמו שאנחנו רוצים קשור לזה
שאנחנו לא כותבים כמו שצריך??? זה שני דברים שונים שדורשים שני טיפולים שונים!!
ובמקרה הזה העניין של הכתיבה יותר חשוב אבל הוא לא מייצג את הבית ספר בצורה ממשית
ובגלל זה מרגלית משאירה אותו בצד כדי לטפל במראה הייצוגי של הבית ספר כי לכעורה זה יותר חשוב!!
סליחה על המילה אבל זה בולשיט!!
נו באמת...

ואולי דווקא??

הודעהעל ידי דגש » יום שלישי 04 ספטמבר, 2007 16:45

יש לי רעיון שיכול להסביר את הצעד הזה,שאין לי שום התנגדות אליו אבל אני לא מבין מאיפה הוא צץ אחרי אלפיים שנות שיטים...
ייתכן שמרגלית, בחוכמה רבה יש לציין, החליטה עם צוות היועצים שיש להקפיד על גופיות וכפכפים על מנת שתלמידים באמת "ימרדו" בשטח זה ולא "ימרדו" בשטחים יותר גרועים.(כמו שאמר אח התלמידים בחוכמה רבה: גופיות זה לא הסנפת דבק ועוד כימיקלים.. זה הרבה לפני)
ידוע שילדים צריכים להרגיש שהם מורדים במערכת. אם מאפשרים להם הכל הם מגיעים לגבול קיצוני. אם נותנים להם משהו שאפשר להלחם עליו ולכעוס עליו ולמרוד בו, הם יתרכזו בזה..
נראה שזה מצליח..
דגש

הודעהעל ידי תלמיד » יום שלישי 04 ספטמבר, 2007 16:48

עוד צופה כתב:אני מסכימה אתך לחלוטין. גם אני הייתי בית הספר הזה כתלמידה וכיום אם לילדים צעירים.

תגידי לי מה את רוצה כיף? בוטן?!!? חצופה!! מה הקשר בין השגיאות כתיב שלי לגופיות?! כרגע ממש התעצבנתי!!! זה שיש לי שגיאות כתיב זה לא בגלל שיש לי גופיה אז היד שלי משוחררת אז היא כותבת איזה אות שבה לה!!!!
תפסיקי לדבר שטויות זה שיש לי שגיאות כתיב זה בגלל שלא הייתי בארץ שהייתי קטן ומה לעשות השיטות שלימדו אותי שהגעתי לא פה לא היו השיטות שהיו צריכים ללמד אותי!!
אז בקשה פעם הבאה לפני שאת מגיבה אם השטויות שלך תחשבי...
כי מה לעשות יש אנשים שהם דיסלקטים ולא כמוך... ויש להם שגיאות כתיב.. מה לעשות.. לפי מה שאני יודע עדיין לא מצאו בנאדם מושלם!!!
אז בקשה לפני שאת תכתבי פעם הבאה תחשבי על מה שאת רוצה לכתוב כי זו בושה וחוצפה מה שאמרת פה!!!
תלמיד

הודעהעל ידי תלמיד » יום שלישי 04 ספטמבר, 2007 16:51

תלמיד כתב:

תגידי לי מה את רוצה כיף? בוטן?!!? חצופה!! מה הקשר בין השגיאות כתיב שלי לגופיות?! כרגע ממש התעצבנתי!!! זה שיש לי שגיאות כתיב זה לא בגלל שיש לי גופיה אז היד שלי משוחררת אז היא כותבת איזה אות שבה לה!!!!
תפסיקי לדבר שטויות זה שיש לי שגיאות כתיב זה בגלל שלא הייתי בארץ שהייתי קטן ומה לעשות השיטות שלימדו אותי שהגעתי לפה לא היו השיטות שהיו צריכים ללמד אותי!!
אז בקשה פעם הבאה לפני שאת מגיבה אם השטויות שלך תחשבי...
כי מה לעשות יש אנשים שהם דיסלקטים ולא כמוך... ויש להם שגיאות כתיב.. מה לעשות.. לפי מה שאני יודע עדיין לא מצאו בנאדם מושלם!!!
אז בקשה לפני שאת תכתבי פעם הבאה תחשבי על מה שאת רוצה לכתוב כי זו בושה וחוצפה מה שאמרת פה!!!
תלמיד

Re: ואולי דווקא??

הודעהעל ידי תילמיז » יום שלישי 04 ספטמבר, 2007 17:13

דגש כתב:יש לי רעיון שיכול להסביר את הצעד הזה,שאין לי שום התנגדות אליו אבל אני לא מבין מאיפה הוא צץ אחרי אלפיים שנות שיטים...
ייתכן שמרגלית, בחוכמה רבה יש לציין, החליטה עם צוות היועצים שיש להקפיד על גופיות וכפכפים על מנת שתלמידים באמת "ימרדו" בשטח זה ולא "ימרדו" בשטחים יותר גרועים.(כמו שאמר אח התלמידים בחוכמה רבה: גופיות זה לא הסנפת דבק ועוד כימיקלים.. זה הרבה לפני)
ידוע שילדים צריכים להרגיש שהם מורדים במערכת. אם מאפשרים להם הכל הם מגיעים לגבול קיצוני. אם נותנים להם משהו שאפשר להלחם עליו ולכעוס עליו ולמרוד בו, הם יתרכזו בזה..
נראה שזה מצליח..

הסבר מצויין :!: אהבתי :!:
תילמיז

הקודםהבא

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים