מנהל: גילה טל
עוד צופה כתב:אני מסכימה אתך לחלוטין. גם אני הייתי בית הספר הזה כתלמידה וכיום אם לילדים צעירים.
כשקראתי את השרשור הזה לראשונה הייתי בטוחה שזו בדיחה, שאיש לא יתייחס כי ברור שכל כך הרבה שגיאות כתיב ושגיאות שפה לא יתקבלו ברצינות, אבל אני רואה שזה נתפס כנורמלי לגמרי.
אולי מרגלית צודקת, והילדים חייבים ניעור רציני , שיכול בהחלט להתחיל מכפכפים וגופיות..
עוד צופה כתב:אני מסכימה אתך לחלוטין. גם אני הייתי בית הספר הזה כתלמידה וכיום אם לילדים צעירים.
כשקראתי את השרשור הזה לראשונה הייתי בטוחה שזו בדיחה, שאיש לא יתייחס כי ברור שכל כך הרבה שגיאות כתיב ושגיאות שפה לא יתקבלו ברצינות, אבל אני רואה שזה נתפס כנורמלי לגמרי.
אולי מרגלית צודקת, והילדים חייבים ניעור רציני , שיכול בהחלט להתחיל מכפכפים וגופיות..
תלמיד כתב:עוד צופה כתב:אני מסכימה אתך לחלוטין. גם אני הייתי בית הספר הזה כתלמידה וכיום אם לילדים צעירים.
תגידי לי מה את רוצה כיף? בוטן?!!? חצופה!! מה הקשר בין השגיאות כתיב שלי לגופיות?! כרגע ממש התעצבנתי!!! זה שיש לי שגיאות כתיב זה לא בגלל שיש לי גופיה אז היד שלי משוחררת אז היא כותבת איזה אות שבה לה!!!!
תפסיקי לדבר שטויות זה שיש לי שגיאות כתיב זה בגלל שלא הייתי בארץ שהייתי קטן ומה לעשות השיטות שלימדו אותי שהגעתי לפה לא היו השיטות שהיו צריכים ללמד אותי!!
אז בקשה פעם הבאה לפני שאת מגיבה אם השטויות שלך תחשבי...
כי מה לעשות יש אנשים שהם דיסלקטים ולא כמוך... ויש להם שגיאות כתיב.. מה לעשות.. לפי מה שאני יודע עדיין לא מצאו בנאדם מושלם!!!
אז בקשה לפני שאת תכתבי פעם הבאה תחשבי על מה שאת רוצה לכתוב כי זו בושה וחוצפה מה שאמרת פה!!!
דגש כתב:יש לי רעיון שיכול להסביר את הצעד הזה,שאין לי שום התנגדות אליו אבל אני לא מבין מאיפה הוא צץ אחרי אלפיים שנות שיטים...
ייתכן שמרגלית, בחוכמה רבה יש לציין, החליטה עם צוות היועצים שיש להקפיד על גופיות וכפכפים על מנת שתלמידים באמת "ימרדו" בשטח זה ולא "ימרדו" בשטחים יותר גרועים.(כמו שאמר אח התלמידים בחוכמה רבה: גופיות זה לא הסנפת דבק ועוד כימיקלים.. זה הרבה לפני)
ידוע שילדים צריכים להרגיש שהם מורדים במערכת. אם מאפשרים להם הכל הם מגיעים לגבול קיצוני. אם נותנים להם משהו שאפשר להלחם עליו ולכעוס עליו ולמרוד בו, הם יתרכזו בזה..
נראה שזה מצליח..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים