מחירי החוגים במתנ"ס ערבה

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

מחירי החוגים במתנ"ס ערבה

הודעהעל ידי שרה » יום שני 17 ספטמבר, 2007 11:42

שלום לכולם ,
אני תוהה האם אתם מוכנים בכל מחיר לשלם מחירים מופקעים לחוגי המנ"ס ? לצערי לא אוכל לספק לילדיי השנה חוגים במתנ"ס במחירים כאלו ואני לא מוכנה לעמוד מול שום ועדת הנחות שכל אדם יחטט בפרטיי האישיים שכל כמה חודשים מתחלפים מנהלים וצוות עובדים . כידוע לי במתנסים אחרים המחירים לא כאלו גבוהים וזה לא מעניין אותי אם בגלל מרחק המקום שבו אני חיה צריכה אני לממן מורים המגיעים מהמרכז .

שנה טובה
שרה

הודעהעל ידי התעוררו תושבים יקרים » יום שלישי 18 ספטמבר, 2007 9:35

הגיע הזמן שנתעורר אייך יתכן שאנחנו תושבי הערבה כולה מעידן ועד פארן צריכים תמיד לשלם מחיר כבד.

האם כל המחירים הנ"ל זה בגלל החברה למתנסים אשר אינה מוכנה לספסד בעקבות עזיבתו של רון מנדיל?!

לא רק במתנס המחירים עלו מה קורה עם הצרכניות שהעלו את המחירים כאילו אין מחר אז מה עם אנחנו חקלאים זה אומר שאנחנו צריכים לשלם מחירים גבוההים.

רק לידע אותכם סל הקניות בערבה למשפחה ממוצעת עלה פי 1.5 בחודש האחרון.

האם זה בסדר......

כנראה כל מי שיושב במועצה מוכן להתבונן ולראות עד מתיי אנחנו נשתוק.

קומו כל תושבי הערבה ותתחילו לעשות משהו.

גמר חתימה טובה
התעוררו תושבים יקרים

הודעהעל ידי יום הגואל » יום שלישי 18 ספטמבר, 2007 23:20

כל הכבוד באמת בואו ונתעורר ונעשה שינוי שיהיה טוב לנו ולידנו אלה עם כן אין לנו זמן לעסוק בזה כרגע כי התחלנו עונה?.............
יום הגואל

הודעהעל ידי עצה טובה » יום רביעי 19 ספטמבר, 2007 0:56

נורא קל להתלכלך כאן. כדאי לבדוק באתרים של מתנ"סים אחרים ולוודא שיש על מה...
אני בדקתי! בכל הסוגים והמינים. דומים לשלנו, שונים משלנו, עשירים ועניים מאיתנו וכו וכו..
והתוצאות: אנחנו ממוצעים לגמרי במחירים! אך לדעתי האישית באיכות אנחנו ממש לא ממוצעים, אנחנו מבורכים!!
קוראת לעצור את הליכלוך מהר, בעודו באיבו!
עצה טובה

על איזה ליכלוך מדובר פה?

הודעהעל ידי נו באמת... » יום רביעי 19 ספטמבר, 2007 12:43

לא ברור לי איזה ליכלוך היה פה. בסך הכל תלונות לגיטימיות על עלויות החוגים.
אני למשל בדקתי בדימונה ומצאתי שהמבחר גדול מאוד ולכל הגילאים והמחירים מאוד זולים
עד כדי כך ששווה לשקול להסיע את הילדים לדימונה.

מותר לנו להתלונן על העלויות !
נו באמת...

הודעהעל ידי בודאי שמותר להתלונן » יום רביעי 19 ספטמבר, 2007 18:06

בודאי שמותר ואולי זה גם כיף, השאלה אם יש בכלל על מה?
לשאלתך על הליכלוך, גלגלי קצת למעלה את העכבר...
גם אני ראיתי את הפרסום בדימונה. האם בדקת את זמן המפגשים? האם את מכירה את איכות המפגשים? המדריכים? האם את גם מתיחסת לכל שאר הדברים שיש לבחון כשמחליטים להשוות לעיר כמו דימונה? והאם באמת עשית חישוב מה תהיה העלות שלך אם תסיעי, כולל ביטול הזמן שלך? איכות עולה כסף. נכון שאפשר להתפשר על איכות ושהאיכות שלי ושל מישהו אחר היא לא אחידה. זה המצב.
אם יש תלונות על העלייה במחירים אני מציעה לברר מאיפה היא באה. זה יהיה הרבה יותר מעניין מאשר המחיר עצמו.תאמיני לי. אולי שם תמצאי קצת חומר עסיסי...
בודאי שמותר להתלונן

הודעהעל ידי אורח » יום רביעי 19 ספטמבר, 2007 22:54

א. גוללתי למעלה והליכלוך הוא לא מרכז הדיון כאן אלא סתם הערה שלא היתה אמורה להכתב כאן ולכן אין להתייחס אליה.

ב. אכן בדקתי את כל הפרמטרים שציינת לגבי החוגים בדימונה ואני עדיין חושבת שיש מקום למחשבה...

ג. הדיון הזה מתקיים בתקווה שנקבל תשובה מאחד האנשים שעוסקים בתימחור החוגים. נשמח מאוד אם מישהו מהם יוכל להסביר כאן את הסיבה לעליית המחירים.

ד. אין לי שום סיבה לחפש חומרים עסיסים משום שזהו לא הנושא. רכילות לא ממש רלונטית כאן !!!!

גמר חתימה טובה לכולם
אורח

הודעהעל ידי ?? » יום חמישי 20 ספטמבר, 2007 2:31

אכן תשובה מאד תרבותית. בכל זאת, הרבה יותר תרבותי לגשת בעצמך למי שצריך ולשאול את השאלה באופן מזוהה וגלוי ולקבל על כך תשובה גלויה ומזוהה, מאשר להציגה כאן במסווה אנונימי של מי שאינה מנסה לעורר דבר "עסיסי". אותה הערה מלוכלכת שאכן כדברייך אין צורך להתייחס אליה, היא בדיוק הבעיה כאן. כשמעלים נושא כמו זה כאן לוקחים בחשבון שהתוצאה (גם אם לא המטרה) לעורר פולמוס שהוא בערבה לרוב, הופך לשריפה גרועה מאד. אני לא אומרת שאין כאן מקום לדיון, אבל בשלב הבא. תלכי, תבררי, והיה כי התשובה תראה לך לא מספקת, או מקוממת, כיתבי על כך פה. אבל לשאול פה את השאלות ועוד לכתוב שאת מצפה ממישהו לענות?? מי זה מישהו? הוא גם יענה באופן אנונימי?
כמו שכתבתי לך קודם. תבררי מאיפה צמחה עליית המחירים. אני מבטיחה לך שהתשובה תקומם אותך כ"כ (כפי שהיא מקוממת אותי), שתירצי תוך רגע לכתוב כאן שוב והפעם יהיה לך באמת על מה.
??

ל?? הצדיק

הודעהעל ידי חרצנית » יום חמישי 20 ספטמבר, 2007 14:01

נו, אז אם אתה ערכת בירור רציני ומעמיק כמו שהצעת לזו שלפנייך והתשובה כל כך קוממה אותך עד שאתה בטוח שגם הכותבת לפנייך תרגיש צורך דחוף לרוץ לכאן ולספר כפי שאתה מרגיש עכשיו אחרי שגילית את ה"סוד", אולי תספר אתה?
הרי ברור שיש משהו עסיסי שאתה "מת" שיעלה פה. דבר במילים ברורות.
חרצנית

הודעהעל ידי דוקא לא » יום חמישי 20 ספטמבר, 2007 21:11

אם הייתי מתה שיעלה פה משהו הייתי מעלה. הדבר היחיד שאני רוצה שיצא מפה הוא שאנשים יפנו לאן שצריך וישאלו בצורה תרבותית ומזוהה
דוקא לא

לא מופתעת

הודעהעל ידי שממית » יום שישי 21 ספטמבר, 2007 11:47

התשובה כבר נכתבה מזמן - ולא היתה שום התייחסות מהמועצה, למרות שהשאלה נשאלה בצורה מכובדת ולפי הכללים של הפורום...

http://www.arava.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=334
סמל אישי של המשתמש
שממית
משתמש חדש

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים