תשלום עבור "תקורה"

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

תשלום עבור "תקורה"

הודעהעל ידי תושבת חושבת » יום שבת 08 ספטמבר, 2007 23:43

שלום.

אנחנו מתבקשים לשלם עבור טיפול במרכז הטיפולי תקורה של 20 ש"ח למועצה האזורית
מעבר להעברת הכספים, משה שנים שאני מעבירה ולעולם לא ראיתי כל קבלה או אישור תשלום עבור הצ'קים שהועברו? לא נראה לי תקין. להיכן מוזרם הכסף?
מי שבאת משתמש במרכז הטיפולי מזרים כסף רב למערכתמדובר על מאות ואפילו אלפי שקלים בשנה למשפחה...
אשמח לדעת היכן נמצא הכסף ומדוע לא מועברת עבורו קבלה / חשבונית כנהוג.

תודה
תושבת חושבת

תשלום תקורה

הודעהעל ידי גם אני תוהה » יום ראשון 09 ספטמבר, 2007 7:50

אני מצטרפת לשאלה שנשאלה כאן,
בנוסף הייתי רוצה לדעת על פי מה נקבע גובה התשלום,
20 ש"ח ל- 45 דקות נראה לי סכום גבוה מאוד....
גם אני תוהה

תשלום "תקורה"

הודעהעל ידי אמא » יום ראשון 09 ספטמבר, 2007 9:42

גמני תוהה ולא מבינה מה זאת ה"תקורה" הזאת
מחכה לתשובות ורק אז אשלח צק :( :?:
אמא

האם נקבל אי פעם התייחסות???

הודעהעל ידי אמא שממשיכה לחשוב » יום שישי 14 ספטמבר, 2007 11:56

נראה שאין תשובה בשלוף לנושא ואולי נקווה שכמו בכל משרד ממשלתי מסואב, אולי נקבל מענה אחרי החגים וזאת בתקווה שנקבל התייחסות כלשהי.
האם למשהו במועצה יש תשובה באשר לאיך נקבע הסכום ולמה אין אישור תקבול????
ומה מכסה הסכום?????

תודה
ושנה טובה
אמא שממשיכה לחשוב

הודעהעל ידי desert » יום ראשון 16 ספטמבר, 2007 17:54

לי אמרו שהתקורה עבור ביטוח.
desert
משתמש חדש

הודעהעל ידי מישהי » יום ראשון 16 ספטמבר, 2007 18:35

לי אמרו שזה עבור שימוש בחדר ?????
אולי מישהו במועצה ירים את הכפפה וישיב כאן לשאלה.

תודה רבה
וגמר חתימה טובה
מישהי

המרכז הטיפולי

הודעהעל ידי אוסי ניר » יום שלישי 18 ספטמבר, 2007 12:41

שלום רב,
השירות הפארה-רפואי הניתן במרכז הטיפולי, על אף שנראה על פניו כצורך בסיסי במקום מרוחק, אינו מובן מאליו ולא נכלל בסל השירותים המוניציפאלים של כל רשות מקומית בארץ.
ההחלטה על מתן השירות, רמת השירות ומחירו קשורה באילוצים המיוחדים של האזור בו אנו חיים, אזור המרוחק משמעותית מכל מרכז אורבאני.
על מנת להוזיל את השירות לתושבים, חברה המועצה האזורית לגופים נוספים ובזכות כך מצליחים לספק שירות במחיר נמוך ממחירי השוק הפרטי, באיכות מקצועית טובה והחשוב מכל- מבלי שתושבי הערבה יאלצו לנסוע מרחק רב לצורך קבלת טיפול לילדהם.
המועצה האזורית, בסיוע שותפות 2000 של הסוכנות היהודית מסבסדת (עד סוף שנה זו) מזה שנים את פעילות המרכז בשלושה מרכיבים:
1. שכר המטפלים
2. עלות הבאת המטפלים לערבה (טיסות)
3. עלויות קבועות הכרוכות בניהול המרכז, הפיקוח המקצועי על ידי רופאה התפתחותית, ביטוח, הפעלת המערכות, ניקיון, חשמל, ציוד וחומרים, שירותי מזכירות וכו'.
המועצה, על אף הקיצוצים הנרחבים שספגה בשנים האחרונות (כולל קיצוץ דרסטי ממשרד התחבורה בסבסוד הטיסות בהן מגיעים לערבה המטפלים במרכז), ממשיכה לממן חלק ניכר מפעילות המרכז הטיפולי ואף השקיעה המועצה בשנה האחרונה סכום נכבד לשיפוץ המרכז והצטיידותו.
התשלום עבור תקורה נועד לכסות באופן חלקי את אותן הוצאות נלוות למתן הטיפול ולאפשר המשך אחזקת המרכז באופן וברמת השירות הטובים ביותר. קבלה מופקת לכל תשלום והיא מתויקת במרכז הטיפולי. ניתן לקבלה אצל רותי כהן בטל': 08-6592230
בברכת שנה טובה ומתוקה לכולנו.
סמל אישי של המשתמש
אוסי ניר
מנהלי דיונים

תשלום עבור תקורה

הודעהעל ידי שרה » יום שלישי 18 ספטמבר, 2007 13:22

לידעתכם ,
כל מי שזקוק לשירות טיפולי במרכז הטיפולי בעיר השירות והטיפול עד גיל 9 הינו עבור תשלום טופס 17 בלבד .
איבחונים עד גיל 9 בערבה גם הם כרוכים בתשלום טופס 17 בלבד . ( למי שיש כללית מושלם ) באשר לטיפול עצמו באם זה טיפול באמנות וכו' התשלום בעיר עד גיל 9 הינו חינם ובהשתתפות כיסוי שוב טופס 17 בערבה אנחנו משלמים כסף רב לאותם מטפלים ועוד תשלום עבור תקורה ( שכירות המקום בו הילד נלמד ) ישנה אפשרות לחייב את אותם מטפלים לעבוד מול מכון רותם וכו' ושהם יקבלו החזר למה אנו לא יכולים לקבל את השירות הזה דוקא משום היותנו רחוקים ?
האם חשבתם על כך ? ( למשל בעין יהב בחוות הסוסים כן עובדים מול המכון )
שרה

הודעהעל ידי ???? » יום שלישי 18 ספטמבר, 2007 15:04

תשלום למטפלים - אנו ההורים משלמים ישירות למטפל.
עלויות חומרים - אנחנו משלים בתחילת השנה.
טופס 17 - מעולם לא הוזכר כאופציה אפשרית !!!!!
התירוץ של המרחק כבר נדוש..... אבל איכשהו תמיד מתקבל ????

עכשיו תעשו חישוב פשוט של מספר החדרים X מספר הילדים X 20 ש"ח לטיפול = סכום מאוד גבוה !!!!!!
????

הודעהעל ידי תושבת מבינה » יום שלישי 18 ספטמבר, 2007 17:20

לא תירוץ בכלל אפשר להגיע לפתרון מבלי להתרושש .

בערבה :
תשלום למטפל 120 ש"ח לכל טיפול ( פגישה ) אחת לשבוע
300 שח" חומרים לשנה
30 ש"ח שכירות ( תקורה )

למי שיש כללית מושלם יכול לקבל את הטיפול בהשתתפות של טופס 17 בלבד עד גיל 9 ומחוץ לערבה .
עכשיו תעשו חשבון ?
עכשיו תחשבו שאותם מטפלים יכולים להגיע להסכם עם כללית ולעבוד מולם . גם הם וגם אנחנו נרוויח .
תושבת מבינה

הודעהעל ידי ו..... » יום שלישי 18 ספטמבר, 2007 23:17

אני עדיין לא מבינה מה קורה פה.....

אנחנו יודעים שהמרחק עושה את שלו אבל מספיק אייך ייתכן שלא ניתנת אינפורמציה מלאה ועדכנית למה ומדוע אנו צריכים לשלם מחיר גבוהה כל כך?

גם במתנ"ס שאתה נרשם לחוג אתה משלם עבור המדריך המגיע מרחוק אבל משום מה כל המדריכים הם מהאזור אז איזה מרחק בדיוק?

המטפלים המגיעים לכאן מהמרכז מגיעים כי הם רוצים להגיע ולעזור לילדנו שלא נדבר על כך שבאזורנו ישנם מטפלים מעולים לא פחות השאלה היא מה המועצה מחליטה ומחתיבה לאנשים למטה כל הזמן אנחנו שומעים מרחק, ישנם פה אנשים עם כסף, אבל שכחתם שישנם שכירים ושתיי ישובים קהילתיים מה עם אותם אנשים? לומר להם ללכת לרווחה לבקש עזרה בושה לנו החקלאים שאנו לא מסתכלים מסביב ובאמת עושים מה שצריך בכל הנושאים הדורשים טיפול כמו: מרכז הטיפולים ההתפתחותיים, צרכניות שמעלות מחירים ועוד.
ו.....

בהתייחס לאורח

הודעהעל ידי עוד אורחת » יום רביעי 19 ספטמבר, 2007 21:40

בואו נעשה חשבון.

ילד שצריך 2 טיפולים בשבוע..
2 טיפולים כפול 120 ועוד תשלום תקורה שזה 2 כפול 20 = 280
4.5 שבועות בחודש שווה 1260 ש"ח לחודש.
לא כולל הוצאות נסיעה שיכולות לנוע לכ-60 ש"ח בכל נסיעה, היות ולא בכל גיל ניתן להסתדר עם ההסעות וגם אין תמיד הקבלה בין הזמנים לאוטובוסים.
ופה מדובר רק על ילד אחד, מה קורה אם יש יותר???
לא קשור אם אתה חקלאי או מושבניק, זה נראה עלויות קצת מוגזמות מידי.
מתוך העלות החודשים רק לתקורה מדובר על 180 ש"ח לחודש.
אם מכפילים ב-10 חודשים כחוגי מתנ"ס, התקורה מכסה חוג במתנ"ס 1800 ש"ח!!!
ותחשבו על זה
עוד אורחת

הודעהעל ידי פשוט מוגזם » יום רביעי 19 ספטמבר, 2007 22:43

אכן חשבון פשוט שעולה לנו המון !!!

שאלה: האם ניתן לקבל החזר (מכללית מושלם) לטיפולים שנעשו לפני גיל 9 ושולמו במלואם ?

אשמח לקבל תשובה.
פשוט מוגזם

הודעהעל ידי אמאלה » יום חמישי 20 ספטמבר, 2007 13:01

ניתן לקבל החזר חלקי על ריפוי בעיסוק כמובן שכרוך בבירוקרטיה וניירת, לגבי ריפוי באמנות, טוענים שכן אבל עושים בעיות, טרם הצלחתי בדבר.
כמובן שעבור התקורה לא ניתן לקבל כלום, לא כלול בטיפול וגם לנו המשלמים אין כלל אישור על התשלום.
בכלל מעצבן שאם יש כללית מושלם ובכל מקרה אנו זכאים להחזר שאין זה דרך המערכת המקומית של ט' 17. הם מנצלים את העובדדה שלא לכל אחד יש את הכח להתעסק בבירוקרטיה האימתנית שלהם.
באשר לריפוי באמנות, הנשא עדין לוט בערפל. אם יהיה לי מענה מבטיחה לרשום אותו כאן.
אמאלה

טופס 17

הודעהעל ידי דינה שפר » יום חמישי 20 ספטמבר, 2007 16:27

ילד/ה עד גיל 3 מקבל טיפולים בחינם
ילד/ה מגיל 3-6 מקבל 27 טיפולים לשנה
ילד החל מגיל 6-9 מקבל 9 טיפולים בלבד לשנה

כולם יכולים לפנות לאחר גמר הקצבת הטפסים לכללית מושלם לקבל החזרים על הטיפולים.

קבלת טופס 17 מותנה ב:
אבחון, אישור רפואי, מילוי טפסים על הילד על ידי הגננת או המורה וההורים, מסמכים אלה נשלחים לקופ"ח הם נבדקים ע"י אחראית מטעם קופ"ח ומקבלים אישור על מנת לקבל טופס 17.
זה נכון לכל המדינה ולא רק לערבה.

ריפוי באמנות עדין לא קיבל אישור לקבלת טופס 17 ולא רק בערבה.
כללית מושלם מתקרבת למתן החזר (כך אני מקווה).
לגבי חברת רותם, אנשים בדקו וראו שלדבר זה אחד ולעשות זה אחרת

דינה- טופס 17
דינה שפר

הבא

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים