גופיות

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

התלמיד הגיבור גלעד

הודעהעל ידי אמא של ילד עם גופיה » יום שבת 15 ספטמבר, 2007 17:16

צדק היקר,

איך שקראתי את התיאורים שלך את גלעד התאהבתי בו. אני אוהבת ילדים קצת פרועים. ליבי ליבי עליו על מה שעבר אחר-כך.
אבל... שני דברים:
1. יש גם ילדים "חנונים" שעומדים במצבים שגלעד עמד בהם בגבורה רבה.
2. אי אפשר לשכתב את ההיסטוריה כמו שבא לנו. אז גלעד היה תלמיד (וילד) חצוף, היום הוא גיבור. הקשר בין הדברים הוא רק בכך שמדובר באותו בן-אדם.

אני מבינה למה אתה כועס, אבל, תחשוב על זה..., היום גם לגלעד לא ממש חשוב מה שכתבה אז המחנכת... אולי הוא אפילו מסתכל על זה בחיוך. יותר מזה: אולי היום הוא אומר שמזל שהתאמצו אז לשים לו קצת גבולות כי הגבולות האלה הם ששמרו עליו מעבר לגבול.
ותחשוב על זה...
אמא של ילד עם גופיה

תפתחו את העיניים

הודעהעל ידי אני רק ילד » יום שלישי 18 ספטמבר, 2007 9:45

אולי הגופיות והכפכפים זה רק כדי לתפוס את תשומת הלב.
שימו לב מה קורה במערכת של כיתה י"ב אנחנו מחכים כל פעם שעות על גבי שעות סתם.
תקעו לנו שעת כישורי חיים במערכת בכיתה י"ב. למה? כי אין מספיק שעות למורה?
חבר שלי בכיתה י' - הוא לא יכול ללמוד שני מקצועות מוגברים כי זה לא מסתדר.
אז באמת תתעסקו בכפכפים ובגופיות. זה הכי קל גם זה מראה שיש סדר וניקיון בביה"ס. אבל זה שאנחנו לא יכולים להגיע להישגים בבגרויות בגלל שאין תכנון, את זה רואים רק אחרי ביה"ס עם תעודת הבגרות ואז למי איכפת מאיתנו???
אני רק ילד

הודעהעל ידי יאכנה » יום ראשון 28 אוקטובר, 2007 21:41

תלמידים כתב:יש מורה והיא היחידה שמגיעה עם גופיות-
אז אנחנו רוצים להגיד לה- תבואי גם את בהופעה מכובדת ועל פי החוקים או שאל תבואי בכלל.
ועוד דבר- אל תתבכייני כשמסלקים את הבת שלך הבייתה- שתיכן צריכות להיות בבית.

הן צודקות ונראה לי שאני יודע על מי הן מדברות... אז על תדברו על מה התלמידים עושים לא בסדר תנו דוגמה ותבואו לביהס בלבוש הולם (לא שזה מפריאה לי) :eye:
יאכנה

ל"תלמידים כתב:"

הודעהעל ידי מישהי שלומדת בחטיבה » יום רביעי 31 אוקטובר, 2007 8:00

הילדים האלה שכתבו צודקים ממש יש רק מורה אחת שבאה עם גופיות וזה ממש לא בסדר כי אמרו שאסור לבוא אז למה לך מותר ?
זה כמו שמתי שהייתי ביסודי היה אסור לבוא עם כפכפים והייתה מורה אחת שבאה עם כפכפים אז למה רק לכן מותר אם אמרו שאסור??
תעשו עם זה משהו!
מישהי שלומדת בחטיבה

נכון אבל

הודעהעל ידי דונה » יום רביעי 31 אוקטובר, 2007 9:39

גם המורות צריכות לבוא בהופעה מכובדת ומסודרת וזה צריך להיות באינטרס שלהן ושל בית הספר- מורה שבאה בהופעה "צעירה וסקסית" לא עושה לעצמה שום טובות. אף אחד לא חושב שהיא באמת "צעירה וסקסית" אלא פשוט מגוחכת. כדאי שהמורות יבינו את זה ויעשו את השיקולים שלהן.

אבל- תלמידים יקרים- תפסיקו כבר עם הבכיינות של למה למורים מותר ולנו אסור. יש דברים שלמורה מותר כי הוא מבוגר ואתם לא, זה למה. המורה הוא מורה אבל הוא גם בנאדם ובנאדם בוגר ומותר לו לעשן אם הוא רוצה ( במקומות שמותר). יש דברים שלמורה מותר ולכם אסור כי הוא מועסק במערכת ואתם תלמידים במערכת. למועסק מותר לבוא בבגדים שהוא רוצה ( בגדר הסביר) אם לא הוצהר אחרת מראש ובפירוש כמו מדים במשטרה או חליפות בבית משפט או חולצה שחורה למלצרים.ואם לא הוכתב אחרת למורים ע"י המנהלת בצורה ברורה לפני תחילת השנה ולכם כן הוגדר, אתם לא יכולים לבוא בגופיות והמורים כן.
דונה

Re: נכון אבל

הודעהעל ידי עוד תלמיד » יום שבת 10 נובמבר, 2007 13:50

דונה כתב:גם המורות צריכות לבוא בהופעה מכובדת ומסודרת וזה צריך להיות באינטרס שלהן ושל בית הספר- מורה שבאה בהופעה "צעירה וסקסית" לא עושה לעצמה שום טובות. אף אחד לא חושב שהיא באמת "צעירה וסקסית" אלא פשוט מגוחכת. כדאי שהמורות יבינו את זה ויעשו את השיקולים שלהן.

אבל- תלמידים יקרים- תפסיקו כבר עם הבכיינות של למה למורים מותר ולנו אסור. יש דברים שלמורה מותר כי הוא מבוגר ואתם לא, זה למה. המורה הוא מורה אבל הוא גם בנאדם ובנאדם בוגר ומותר לו לעשן אם הוא רוצה ( במקומות שמותר). יש דברים שלמורה מותר ולכם אסור כי הוא מועסק במערכת ואתם תלמידים במערכת. למועסק מותר לבוא בבגדים שהוא רוצה ( בגדר הסביר) אם לא הוצהר אחרת מראש ובפירוש כמו מדים במשטרה או חליפות בבית משפט או חולצה שחורה למלצרים.ואם לא הוכתב אחרת למורים ע"י המנהלת בצורה ברורה לפני תחילת השנה ולכם כן הוגדר, אתם לא יכולים לבוא בגופיות והמורים כן.

עם כל הכבוד...
יש מורות צעירות וסקסיות בבית ספרנ
עוד תלמיד

הודעהעל ידי תלמידה » יום ראשון 11 נובמבר, 2007 15:54

לדעתי הגופיות זה לא מה שמשנה פה... יש מלא ילדים שסובלים מזה שיש רק שני אוטובוסים ל5 מושבים - ציר דרומי וציר צפוני בהסעות של התיכון בחזרה הביתה. אני נוסעת בציר הצפוני, כל כך הרבה סיבובים יש בין עין יהב לחצבה ובין חצבה לעידן ולנסוע ככה כל יום זה טיפה מוגזם... הילדים של היסודי נותנים להם לנסוע שלכל מושב יש אוטובוס... למה לנו לא מגיע?? שילדים מרגישים בחילות באוטובוס ואפילו מקיאים מהסיבובים המעיקים.... זה קצת לא הוגן... וזה גם נסיעה דרך 3 מושבים, הילדים מעידן כל כך סובלים עד שהם מגיעים הביתה. שילדים חוזרים הביתה הם רוצים להגיע מהר ובריאים, והאוטובוסים לא נותנים להם את זה.
בבקשה תחשבו על זה ברצינות. גופיות זה רק עניין של לבוש, אבל אוטובוסים זה הרבה יותר חשוב... אנחנו רוצים להגיע הביתה כמו שמגיע לנו אחרי יום לימודים קשה ומפרך...
תלמידה

הסעות - שאלה לראש המועצה

הודעהעל ידי אמא מודאגת » יום ראשון 11 נובמבר, 2007 20:09

היתי שמחה אם את דברי התלמידה שלמעלה, יעבירו לראש המועצה.
ההסעה הצפונית נוסעת בכביש הפנימי בין עין יהב לעידן
למרות שיש הוראה לא לנסוע משם. נכון הכביש מסוכן וצריך לדאוג לשוליים,
לא, יותר קל לתת הוראה אל תסעו משם! אז אך הם יסעו...
והרי לכם המסלול:
יכנסו לעין יהב, יצאו שוב לכביש הערבה
יכנסו לחצבה, יצאו שוב לכביש הערבה
יכנסו לעין חצבה
יכנסו לעיר אובות
יכנסו לעידן
והרי לכם שאלה במתמטיקה:
הסעה שיוצאת ב 16:00 מספיר מגיעה רק לאחר 50 דקות לעידן בכביש הפנימי.
מתי הם יגיעו ללא הכביש הפנימי?
שעתיים, תשובה נכונה!
הגיוני נכון? לתת הוראה שאף אחד לא יכול לעמוד בה,
או לפחות הנהגים מרחמים על הילדים שלנו. והמועצה חוסכת בהסעה.
אמא מודאגת

הגיע הזמן לעשות לא לדבר ולא בפורום.

הודעהעל ידי ר. ב » יום ראשון 11 נובמבר, 2007 21:35

אמא יקרה לי יקרה!!!
את צודקת בהחלט, אבל המועצה מסבסדת את ההסעות, המדינה שלך לא נותנת כסף,חוסכת כדי ישיהיה להם מה לגנוב .
ואם המועצה, זו או אחרת ,תסבסד עוד, גם את ו גם אני, נשלם עוד ועוד מיסים.
לא יעזור כלום, משהו טוב לכולם, עולה הרבה כסף, ולפעמים זה רק הפתרון.
לא יעזור לצעוק בניוטרל, אולי כמה הורים :wink: :wink: איכפתים, יכתבו למשרד החינוך וידרשו ובצדק תוספת?
ר. ב

הודעהעל ידי אורח » יום שלישי 20 נובמבר, 2007 0:03

מרגלית מור בכבודה ובעצמה ביום הראשון של בית הספר אמרה שהיא לא מתביישת להרים שום דבר מהריצפה ואני אמרתי וואלה כל הכבוד לה ואז שהיא באה ועומדת ליד פחית זרוקה ואמרת לילדים שאוכלים לקום מהמקומות שלהם ולהרים את הפחית זה דבר דוחה בעיניי ומראה כמה שאי אפשר להאמין לה
אורח

שלום לך אורח מתחשבן

הודעהעל ידי יעל » יום שלישי 20 נובמבר, 2007 7:33

בהנחה שהנך תלמיד ולא אחד מהמקטרגים -
אנסה לפרש עבורך באדיבות, מהלכים של אדם איכפתי:

כאשר הוא יצעד בשבילים ויראה לכלוך - ירים ויניח בפח הקרוב. אבל אם
יראה זאת ליד ילדיו/חניכיו (בעיקר אם עברו לפניו והתעלמו) -
מן הדין שיזכיר להם דרך ארץ למען ילמדו.
מאמינה שגם אמא בבית אומרת לך זאת, אבל כאשר אתה בבית הספר, גם
היא אוספת את הלכלוך ששכחת אחריך.

ולא יכולה לסיים בלי להוסיף כמה מלים למתרחש כאן בפורום
(וזה כבר לא במסגרת תשובתי לך):
נדמה שהפכנו את המקום לאשפה ציבורית, כל מתחשבן מזדמן, מוצא כאן
פורקן להאשמות, הכפשות ורכילות זולה.
אישית עייפתי מזה ומחכה לעידן של בגרות נפשית מצד הכותבים בעילום שם
והתעלות על יצר של זילות באדם (באשר הוא), אם כל אחד מאיתנו יעשה
חושבים רגע לפני מטח הירי - מאמינה כי נשוב להיות חברה בריאה.
.
יעל
אחראי

אוטובוסים

הודעהעל ידי עוד תלמידה » יום שבת 01 דצמבר, 2007 11:44

לא יותר פשוט לתת גם להסעות של התיכון שלכל מושב יהיה אוטובוס לבד וככה יחסכו בהרבה יותר?! אני מסכימה לגמרי עם התלמידה שלמעלה...
עוד תלמידה

Re: לסיוון

הודעהעל ידי תלמידה » יום שלישי 25 דצמבר, 2007 22:31

רוחה כתב:עוד למה גופיות?
הבנות באות חצי ערומות, ואח"כ בוכות שמסתכלים עליהם, זה למה.
ביה"ס מקום מכובד , ולשום אירוע לא תקחי את ילדך או את עצמך בגופיה.

את באה לבית הספר ואת רואה איך אנחנו מתלבשות .. ?!! ממש לא מתלבשות חצי ערומות אולי בשבילך שרואים את הכתפיים זה חצי ערום זאת כבר בעיה אחרת!.. תראי לי בת אחת שהולכת חצי ערומה ואז נדבר ,קל מאוד לצאת בהצהרות מטופשות כאלה!
תלמידה

!!!!

הודעהעל ידי תלמידה » יום שלישי 25 דצמבר, 2007 22:54

מה הקטע שמדברים על גופיות, אנשים עכשיו חורף!!!!! :lol: :shock:
תלמידה

הקודם

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים