אסור שביקור ראש הממשלה בערבה ישאר בסימן הפלפל ועובדים זרים

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

אסור שביקור ראש הממשלה בערבה ישאר בסימן הפלפל ועובדים זרים

הודעהעל ידי אמוץ » יום שני 21 ינואר, 2008 16:42

ביום הפתוח (נכון לעכשיו) אמור ראש הממשלה מר אהוד אולמרט לבקר במקומנו.
זה אותו ראש ממשלה שהפקיר למעלה ממליון אזרחים במלחמת לבנון השניה.
זה אותו ראש ממשלה שמפקיר את תושבי שדרות לחסדי המחאס.
זה אותו ראש ממשלה שסירב להתערב במשברי החינוך למרות שמאות אלפי תלמידי תיכון, חטיבת ביניים וסטודנטים הפסידו ימי לימוד רבים ויקרים.
נרצה או לא נרצה - אנחנו חלק מהמדינה הזו ומה שחשוב לנו לא מתחיל ונגמר במחירי הפלפל והחציל!
מה שקורה היום בשדרות - מחר עלול לקרות לנו !
מי שהפקיר למעלה ממליון אזרחים לחסדי נאסראללה לא יחשוש להפקיר כמה אלפי אזרחים שבחרו לחיות בין ים המלח לאילת.
אשמח לשמוע או לקרוא רעיון מקורי להבעת מחאה אמיתית בזמן ביקורו של ראש הממשלה בתערוכה.
בברכה
אמוץ רובין, עידן. 052/2719206
אמוץ

הודעהעל ידי שייקה אורן » יום שני 21 ינואר, 2008 18:25

אמוץ ידידי תרגיע!
בא נשאיר את דעותינו הפוליטיות לימים ומקומות אחרים ומתאימים

חשוב לחינוך ילדינו ונכדינו לכבד את מוסדות המדינה והעומדים בראשה

בקלפי הבא נביע את דעותינו

תודה שייקה אורן
שייקה אורן

שייקה הגזמת קצת - זו מדינה חופשית

הודעהעל ידי אדם חופשי » יום שני 21 ינואר, 2008 18:49

מותר לכל אדם להביע מחאה, כל עוד היא במסגרת החוק כמובן.

ילדנו אומנם צריכים לכבד את מוסדות המדינה אבל בהחלט ראוי שידעו שאם ראש ממשלה הוא כושל במעשיו ראוי שתיהיה מחאה כנגדו.

ראש הממשלה הוא אורח בתערוכה ויש לקבלו בכבוד רב אבל זה לא אומר שיש להשתיק פיות ולמנוע מחאה, אוי לנו אם זה סוג המשטר שאנחנו חיים בו.

אם בכל מקום שאליו ראש הממשלה יגיע הוא יתקל במחאה ציבורית אולי אז יתחיל להבין שמעשיו שגויים.
אדם חופשי

הצעה

הודעהעל ידי אזרח מודאג » יום שני 21 ינואר, 2008 19:13

אפשר לחלק פליירים בכניסה לתערוכה
אזרח מודאג

ביקור ראש הממשלה!

הודעהעל ידי תושבת ערבה » יום שני 21 ינואר, 2008 20:17

אני מחזקת את מה ששייקה אורן כתב, עלינו לכבד את האורחים שבאים להתארח אצלנו!!!
למרות שאינני מתומכיו של אהוד אולמרט,,,
תושבת ערבה
משתמש מתקדם

הודעהעל ידי אולמרט תיתפטר!!! » יום שני 21 ינואר, 2008 21:04

ואני מחזק את אמוץ
שיילך הביתה הכישלון הזה שלא יתקרב לפה
ושלא יבוא לפה שיילך לעשות דברים חשובים באמת כמו להחזיר שבויים הביתה או יעזור לתושבי שדרות שמופצצים כל יום אל ידי חמאס

הרבא חיילים נהרגו סתם בגללו
אולמרט תיתפטר!!!

הודעהעל ידי לזרוק אליו פלפלים » יום שני 21 ינואר, 2008 21:07

וגם חצילים :shock:
לזרוק אליו פלפלים

ביקור ראש הממשלה

הודעהעל ידי אמנון נבון » יום שני 21 ינואר, 2008 21:32

ראש הממשלה שמכבד אותנו בביקורו נבחר בבחירות דמוקרטיות. גם אם לא הצבעתי עבורו וגם באם יש לי ביקורת על תיפקודו הוא ראש הממשלה שלי.
את מה שחושבים עליו אזרחים הוא קורא מדי יום בעתונים, ובהפגנות פוליטיות.
את דעתנו עליו נאמר בקלפי - זו מהות הדמוקרטיה.
אלינו הוא בא לביקור נימוסין ויש לקבלו בצורה מכובדת וראויה.
אינני יכול וגם איני רוצה למנוע מאיש להפגין, אולם מחאה כנגד מי שבא לביקור נימוסין היא חסרת נימוס. צדק שייקה בדבריו על השפעה שלילית על הדור הצעיר שיש להתנהגות כזו.
ולכל המתלהמים, זורקי הפלפל והחצילים אני רוצה להזכיר שכמעט כל מלחמות ישראל היו שנויות במחלוקת, בכולן נהרגו חיילים שלא לצורך ובמספרים גדולים בהרבה. אינני רוצה להזכיר כאן שמות אבל חלק מהאחראים ביקרו כאן והתקבלו בכבוד. אז...
את החצילים והפלפלים הקפואים אני מציע לכם לזרוק למזבלה.
אמנון נבון

אחים יקרים !!!

הודעהעל ידי אמוץ » יום שני 21 ינואר, 2008 23:19

ראשית - אני שמח שהכנסתי מעט חיים באפרוריות של הפורום (כמה אפשר כבר לקרוא על מנהלת בית ספר שלא מאשרת לבוא עם גופיות....?) .
ולעצם העניין. חלילה לנו מלנקוט צעדים לא דמוקרטיים כמו חסימת כבישים או זריקת ירקות שמחירם דווקא מאמיר מיום ליום. את זה מותר לעשות על מנת לקבל עוד תאילנדי וחצי ליחידת משק.
אבל אם הבעת מחאה בצורת הפגנה או נשיאת שלטים איננה דמוקרטיה - אינני יודע דמוקרטיה מה היא - וחשוב שנחנך את בנינו ובנותינו כי מותר וצריך למחות כאשר אנחנו מאמינים בצדקת דרכינו ובדכו הטועה של האחר.
אני מכבד את מי שרואה באולמרט אורח כבוד אך מצפה מאחרים שיכבדו את מי שרואה בו ראש ממשלה כושל שצריך לפנות את כיסאו ויפה שעה אחת קודם.
בכוונה תחילה לא הזכרתי את הלחימה עצמה ואת הנופלים - יהי זכרם ברוך. אך רק עיוורים וחירשים לא שמו לב להפקרת העורף בזמן המלחמה , והעיירה שדרות - היושבת מאות מטרים מהגדר - עדיין לא הוכרה כישוב ספר....
ולמרות כל זאת - עדיין אני מתלבט כיצד ואם בכלל להביע את המחאה.
בברכה
אמוץ
אמוץ

הבעת מחאה

הודעהעל ידי רויטל צור » יום שלישי 22 ינואר, 2008 7:20

ראש הממשלה אורח שלנו ואמנם צריך לכבד אותו
והאמת יותר חשוב לי לכבד את מי שאירגן את היום הפתוח המושקע שלנו
אבל אני אפילו לא יכולה לחשוב על זה שהוא יהיה פה ואנחנו סתם נילחץ את ידו וזהו ההתנהלות שלו מול תושבי שדרות והנגב מזעזעת ומי שמתעלם מזה......

אני מציעה מחאה בצורת החתמת עצומה באמצעותה נוכל אני מקווה להראות חוות דעת מאסיבית ועם זאת לא להרוס מה שבנו כאן במשך חודשים-היום הפתוח שחשוב לכולנו
אני אתקשר אליך היום מי שרוצה להיות שותף שיצור קשר
ניזכרתי קצת מאוחר אבל אולי נצליח.

מארגני המו"פ האם מקובל?
רויטל צור

פוליטיקה בצד

הודעהעל ידי עוזי חריט » יום שלישי 22 ינואר, 2008 9:39

עצה ובקשה מכל מי שמדיניותו של ראש הממשלה אינה לרוחו, אף אחד אינו מונע מכם להפגין ולהביע את דעתכם , ,קומו סעו לירושלים ותפגינו שם ...אנא מכם אל תחבלו בשום דרך שהיא במאמצי ההנהגה המקומית לקדם נושאים החשובים לכולנו . רחבת הכנסת נועדה לכך , צעדו לשדרות ומשדרות לירושלים .
אין שום הגיון בהבעת מחאה מכל סוג שהוא דווקא בזמן הביקור.יש יותר מידיי נושאים חשובים שעומדים על הפרק וניתנים לשינויי אנא גלו מעט אחריות ציבורית .
עוזי חריט

הודעהעל ידי רויטל צור » יום שלישי 22 ינואר, 2008 11:33

אני מודה שלא התיחסתי לכל המיכלול וכשאני חושבת על זה שוב
אני מסכימה שיתכן שמחאה מתאימה בזמן אחר
רויטל צור

פשוט לא מבין

הודעהעל ידי ירמיהו » יום שלישי 22 ינואר, 2008 13:29

מה אתם תושבים יקרים בדיוק תולים בביקורו של מר אולמרט?
מה אתם מצפים מראש הממשלה?
איזה נושאים בדיוק המועצה רוצה לקדם בביקורו של הכלומניק?
אולמרט מבטיח כל יום אלפי הבטחות: חינוך, מיגון שדרות, הפסקת הירי על שדרות, שחרור החיילים החטופים, התפטרות מן הממשלה., עקב דו"ח וינוגרד.
זה הכל דיבורים, ושום דבר לא נעשה.
אז מיהו שבכלל יפזול לעבר ענייני הערבה?
לא מעניין אותו כלום, מו תר להפגין ורצוי אף להפגין, ואף איש לא ימנע את רצונו על כל איש להביע את דעותיו בהפגנה.
ירמיהו

ירמיהו אין עליך, גבר אמיתי

הודעהעל ידי עוזי חריט » יום שלישי 22 ינואר, 2008 14:14

או אולי לא כל כך
עוזי חריט

הודעהעל ידי רויטל » יום שלישי 22 ינואר, 2008 17:02

מה שאותי מעניין זה האנשים שטרחו כלכך על היום הזה וזה כולל את ביקור האיש הזה למרות כל מה שאני חושבת עליו
רויטל

הבא

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים