על ידי חיה » יום ראשון 27 ינואר, 2008 20:02
היינו ביום הפתוח ובאמת היה מעניין,מסודר,מרשים וטעים! גם החברות המציגות התעלו על עצמם השנה והיה באמת הרבה לראות ולנסות,דברים חדשים ומעניינים. יום חוויתי שהושקע בו רבת וראו את זה.ועל כך התודה והברכה לכל מי שדאג שזה יקרה!
במיוחד ברכות לתלמידי בית הספר, כתות ו' הנפלאות שעשו דוכן נהדר וגם המכירה המבורכת להמשך הפעילות המבורכת בבוסתן,אני אישית קניתי בכל הדוכנים של הילדים ולא התאכזבתי מהטעמים! העוגות,החמוצים, העוגיות ואפילו המים בבקבוקים הכל למטרה טובה ושמחתי להיות חלק מזה. הילדים השקיעו שעות בתכנון ובביצוע וזה גאווה רבה לכולם!אני מקווה שאספתם סכום רציני, אשמח אם מישהו יפרסם כמה הצליחה העבודה הטובה שלכם להשיג.
ועכשיו בקשה: למה,הוי למה מתעקשים כל שנה לא להפעיל את בית הספר ביום הזה? נכון שאומרים שמי שרוצה יכול לבוא והמורים מגיעים ותהיה פעילות, אבל לא פעילות רגילה ולכן בעצם אומרים להורים בצורה עקיפה: אל תשלחו, זה יום חופש אזורי,מי שדווקא רוצה יכול.
זה לא בסדר!
1- אין חובת הגעה לבית ספר, כשאני שלחתי את הילדים בשנה שעברה הם היו כמעט יחידים והרגישו רע מאוד עם זה אז השנה לא שלחתי וכמוני עוד הורים, הרוב הגדול רוצה לשלוח אבל לא רוצה לגרום עוגמת נפש לילדים אז למה נותנים לזה לגיטימציה במיוחד ביסודי?
2-השנה היתה פעילות יפה מאוד ביום רביעי אחרי הצהריים כך שהורים שרצו שהילדים יראו ויחגגו יכלו לקחת אותם ביום רביעי ויום חמישי ללכת לבית הספר כרגיל.
3-אני יודעת שלא כולם ולא רובם אבל יש הורים שעובדים בעבודות רגילות! לא כולם עובדים במועצה שזה לגיטימי לגור את המשרד כל היום כי יש יום פתוח (לדעתי זה גם לא בסדר) יש הורים שאפילו עובדים ביום הפתוח במו"פ!! וכשאין לימודים ביסודי אותם הורים,למשל ובמיוחד הורים שעובדים ביום המו"פ וחייבים להיות שם כל היום כי זה התפקיד שלהם, עומדים בבעיה רצינית-לגרור את הילדים אתם למשך שמונה תשע שעות או להשאיר אותם לבד בבית או לשלוח אותם לבית ספר כרגיל מתוך ידיעה ששלושת רבעי כתה לא תגיע.הורים שהם מורים שחייבים להגיע לכתה כדי לשעשע את ארבעת הילדים שכן באומה עם הילדים שלהם?למה הם צריכים לסבול שכל הכתה לא מגיעה?
4- ההסעות לא רגילות, אוספים מהמרכז, לא פרסמו מתי ההסעות יוצאות וחוזרות (אם הלימודים מתחילים בשמונה וחצי מתי אוספים בעידן?מתי בחצבה?מתי בצופר?מתי בפארן???)-זה ממש רמז ברור להורים-אל תשלחו את הילדים יהיה בלגן
5-אפשר לבוא לקראת החוגגים חצי דרך,נגיד לסיים את הלימודים בשתיים עשרה ואז הילדים יכולים ללכת עם ההורים כל הצהריים.אין שום סיבה לבטל יום לימודים שלם.