יום פתוח במו"פ ערבה

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

יום פתוח במו"פ ערבה

הודעהעל ידי תמי ליבנה » יום שישי 25 ינואר, 2008 8:50

כשתעלם תרועת הפסטיבלים...

זה הזמן להוריד את הכובע בפני דודו, אילון וכל הצוות המופלא שארגן את היום הפתוח במו"פ ערבה.

משנה לשנה אתם מעלים את הרף כל כך גבוה ושומרים על שיווי המשקל בצורה נהדרת.
כל הכבוד לכם.
עשיתם עבודה נהדרת. היה יום מקסים, אפילו איתני הטבע לא יכלו לכם.

תמי ליבנה.
תמי ליבנה

נכון ומצטרפת

הודעהעל ידי יעל » יום שישי 25 ינואר, 2008 14:16

לברכות ולתודות לכל מי שנטל חלק.
כמי שמבקרת פעם בשבוע בתחנת יאיר, מחמם את הלב לראות את ההתגייסות וההכנות
של לקראת -
מדי ביקור התכונה מתעצמת, כמו רוח תזזית אוחזת בכל, החל מחדר המזכירות שמתוגבר
דרך האצת הקמת החממות ובניית המזרקות, נקיונות בקיים, ואחרונות חביבות -
נשות הערבה המופקדות על התפאורה המקסימה ששובה לב.
ואבוי - שביל הפריחה כבר בעיצומו, האם יחזיק מעמד?
כל זאת תוך כדי הפעילות השוטפת בתחנה.

אז לכולכם יחד ולכל אחד לחוד -
המוני של תודות
ויישר כוח.

שבת שלום ערבה.
יעל
אחראי

כל הכבוד

הודעהעל ידי איל » יום שישי 25 ינואר, 2008 19:11

דודו וצוות המו"פ כל הכבוד על האירגון המושלם של מפעל "יום פתוח" שהפך לתערוכה
חקלאית ברמה גבוה מאוד,עוד דבר יפה שהתחיל ביזמות תמימה והפך לנכס יפה של
הערבה.
חברים ,מגיע לכם הרבה תודה ופירגון מכלנו ,כתושב ערבה וכמציג בתערוכות יום הפתוח
איל סהר-חברת גלעד
סמל אישי של המשתמש
איל
משתמש מתקדם

הודעהעל ידי אזרח מהערבה » יום שישי 25 ינואר, 2008 19:33

הוציאו אותנו מחדר האחמים- זה היה ממש הרגשה לא טובה!! לא יכלו לשים שלט או משהו?? ההרגשה הייתה ממש לא נעימה.

אזרח מהערבה,
אזרח מהערבה

לאזרח מהערבה

הודעהעל ידי מעין » יום שבת 26 ינואר, 2008 11:33

ראשית, חבל שחוזרים כאן לההסתתרות מאחורי כינויים ולא רושמים בשם מלא.
למרות שבדרך כלל אינני מוצאת טעם להגיב למי שמשתמש בעילום שם, אם נפגעת
(וסביר להניח שממני) אני מתנצלת. לא חשבתי שבמתחם סגור יש לרשום כניסה למורשים בלבד או משהו כזה. בדר"כ נסיתי להיות עדינה בבקשתי.
חדר האוכל היה מיועד לאורחים חיצוניים מוזמנים של היום הפתוח, מבחינת המו"פ, כל התושבים והחקלאים הם אח"מים שלנו ובלעדיכם לא היה טעם בקיום המו"פ בכלל והיום הפתוח בפרט!

שיהיה סופ"ש נעים לכולם.
מעין
מעין

תודה

הודעהעל ידי אפרת שחר » יום שבת 26 ינואר, 2008 22:55

היינו ביום הפתוח,כמידי שנה,כל המשפחה ומאד נהננו.
אי אפשר שלא להתרשם מההשקעה האדירה של הצוות המארגן,השיפורים,השינויים והרף שעולה כל שנה.
נשמח לשמוע חוויות מהמפגש עם ראש הממשלה..אני מקווה שהוא יכתוב מכתב התנצלות לילדי כיתות ו' המאוכזבים.
הרבה תודה על היום הזה,שהחזיר לכולנו את תחושת הביחד וגם שיפר קצת את מצב הרוח.
אפרת שחר

תודה ובבקשה

הודעהעל ידי חיה » יום ראשון 27 ינואר, 2008 20:02

היינו ביום הפתוח ובאמת היה מעניין,מסודר,מרשים וטעים! גם החברות המציגות התעלו על עצמם השנה והיה באמת הרבה לראות ולנסות,דברים חדשים ומעניינים. יום חוויתי שהושקע בו רבת וראו את זה.ועל כך התודה והברכה לכל מי שדאג שזה יקרה!

במיוחד ברכות לתלמידי בית הספר, כתות ו' הנפלאות שעשו דוכן נהדר וגם המכירה המבורכת להמשך הפעילות המבורכת בבוסתן,אני אישית קניתי בכל הדוכנים של הילדים ולא התאכזבתי מהטעמים! העוגות,החמוצים, העוגיות ואפילו המים בבקבוקים הכל למטרה טובה ושמחתי להיות חלק מזה. הילדים השקיעו שעות בתכנון ובביצוע וזה גאווה רבה לכולם!אני מקווה שאספתם סכום רציני, אשמח אם מישהו יפרסם כמה הצליחה העבודה הטובה שלכם להשיג.

ועכשיו בקשה: למה,הוי למה מתעקשים כל שנה לא להפעיל את בית הספר ביום הזה? נכון שאומרים שמי שרוצה יכול לבוא והמורים מגיעים ותהיה פעילות, אבל לא פעילות רגילה ולכן בעצם אומרים להורים בצורה עקיפה: אל תשלחו, זה יום חופש אזורי,מי שדווקא רוצה יכול.
זה לא בסדר!
1- אין חובת הגעה לבית ספר, כשאני שלחתי את הילדים בשנה שעברה הם היו כמעט יחידים והרגישו רע מאוד עם זה אז השנה לא שלחתי וכמוני עוד הורים, הרוב הגדול רוצה לשלוח אבל לא רוצה לגרום עוגמת נפש לילדים אז למה נותנים לזה לגיטימציה במיוחד ביסודי?
2-השנה היתה פעילות יפה מאוד ביום רביעי אחרי הצהריים כך שהורים שרצו שהילדים יראו ויחגגו יכלו לקחת אותם ביום רביעי ויום חמישי ללכת לבית הספר כרגיל.
3-אני יודעת שלא כולם ולא רובם אבל יש הורים שעובדים בעבודות רגילות! לא כולם עובדים במועצה שזה לגיטימי לגור את המשרד כל היום כי יש יום פתוח (לדעתי זה גם לא בסדר) יש הורים שאפילו עובדים ביום הפתוח במו"פ!! וכשאין לימודים ביסודי אותם הורים,למשל ובמיוחד הורים שעובדים ביום המו"פ וחייבים להיות שם כל היום כי זה התפקיד שלהם, עומדים בבעיה רצינית-לגרור את הילדים אתם למשך שמונה תשע שעות או להשאיר אותם לבד בבית או לשלוח אותם לבית ספר כרגיל מתוך ידיעה ששלושת רבעי כתה לא תגיע.הורים שהם מורים שחייבים להגיע לכתה כדי לשעשע את ארבעת הילדים שכן באומה עם הילדים שלהם?למה הם צריכים לסבול שכל הכתה לא מגיעה?
4- ההסעות לא רגילות, אוספים מהמרכז, לא פרסמו מתי ההסעות יוצאות וחוזרות (אם הלימודים מתחילים בשמונה וחצי מתי אוספים בעידן?מתי בחצבה?מתי בצופר?מתי בפארן???)-זה ממש רמז ברור להורים-אל תשלחו את הילדים יהיה בלגן
5-אפשר לבוא לקראת החוגגים חצי דרך,נגיד לסיים את הלימודים בשתיים עשרה ואז הילדים יכולים ללכת עם ההורים כל הצהריים.אין שום סיבה לבטל יום לימודים שלם.
חיה

גם אני נהנתי.

הודעהעל ידי ליאל » יום ראשון 27 ינואר, 2008 22:07

פשוט כיףלפתוח ולראות את הפירגונים.
באמת לכיתות ו' אשר עמלו היה לכם דוכן יפה ומאוד טעים. כל הכבוד :lol:
ולכיתות הגבוהות פשוט תענוג לראות את האחדות לשם המטרה המשיכו כך.
ליאל

יום חג

הודעהעל ידי חקלאי מהערבה » יום ראשון 27 ינואר, 2008 23:40

חיה יש בהסבריך מן הסתם משהו שאני מבינה.. אבל בשבילי ,כך אני מרגישה זהו יום חג הרבה יותר מהרבה ימי חג אחרים .זהו יום שלנו תושבי הערבה כולם ולכן ילדי ,שהיום כבר בתיכון ,תמיד אבל תמיד היו איתי .
תודה לכל המארגנים לכל הפעילים לילדים והנוער:
דוכן כיתות יא -דוכן למען הנסיעה לפולין
דוכן כיתות ו שקצת לא הבנתי למה מתרימים לבוסתן?! מה קורה לפרוייקט היפה הזה?
לליאור ששרה עם ריקי גל..היה גדול

שהעונה הבאה תהיה עם פחות נזקי חקלאות
חקלאי מהערבה

יום חג?

הודעהעל ידי רובי » יום שני 28 ינואר, 2008 17:58

אני מסכימה שזה יום יפה ומענין אבל חג? ממש לא! חוץ מדוכני הילדים והתערוכה שמראים מה עושים במו"פ עצמו האטרקציות העיקריות הן של גופים מסחרים שבאים למכור סחורה חקלאית (טרקטורים,מלגזות,פלסטיק) או לחקלאים עשירים (ג'קוזי,אופנועים וכל מיני פינוקים)
זה כמו קניון שמסודר לנושא אחד .
הילדים "נורא נהנים" שם רצים לכולם בין הרגלים ולוקחים עוגיות ומיץ וכובעים מהדוכנים.. מה זה כיף?מה זה חינוכי? לדעתי ממש לא.וגם המבוגרים:מי שזה הסגנון שלו תופס שולחן וטוחן את הכיבוד חינם והשתיה חינם ומרגיש שהוא מלך העולם..מי שלא מסתובב עם אלפי אחרים במבוך ומחפש את החברים שלו.
אני אבקר עם משפחתי גם בשנה הבאה כי זה יום נחמד,כי יש דוכנים של ילדים ויש אנשים וחרים שטרחו להעלות את היום הזה וצריך לכבד אותם,כמו שאני הולכת לכל טקס במושב וכל אירוע-כבוד למארגנים.
אני גם חושבת שלא צריך לסגור את בית הספר ביום הזה ,ההורים המעטים שחיבים שהילד שלהם יבוא אתם שיביאו פתק מהמרפאה או שימציאו בדיקה בבאר שבע כמו שנהוג להביא פה בכל פעם שנוסעים לחופש סקי או נופש בכפר משפחות הולנדי. והשאר שיגיעו לכתה וילמדו לפי המערכת כמו שמשרד החינוך קבע.
רובי

תערוכה לתפארת

הודעהעל ידי חקלאי » יום שני 28 ינואר, 2008 20:15

יופי של תערוכה כל הכבוד

ורובי הדכאונית,שמת לב שרוב כתיבתך היא חוצמ'ה וחוצמ'ה
הרי זו תערוכה חקלאית ולא סיפוק הנאה לגברת דכאונית שלא מצליחה להינות
ולפרגן.
חקלאי

בקשר לחדר האחמים

הודעהעל ידי למעיין » יום שבת 02 פברואר, 2008 18:57

זה היה משפיל ופוגע! נכנסנו ופשוט הוציאו אותנו! למה?? רק בגלל שלא הקמנו את המו"פ? זה היה פשוט לא נעים לבקש מאבא שלי לשתות את האספרסו בחצי דקה?!
חוצפה!
זה מה שיש לי להגיד ,
למעיין

חוצפה?

הודעהעל ידי הייתי רוצה להזדהות אבל... » יום שבת 02 פברואר, 2008 23:55

מה?????????????

מי אתה בכלל ???????????

אין קשר למי שהקים את המו"פ

כנראה שלא אתה ולא אביך אחמ"ים (האם צריך הסבר מה זה אח"מ?)

האירוע היה ארוחת צהריים שהמו"פ הזמין עבור האחמי"ם, מה לא ברור ??
נראה לך ש מאות מתושבי המקום יכלו להיכנס ו "רק לטעום" או רק "לשתות אספרסו"???

תהיה היגיוני ולא קטנוני........

לדעתי אתה צריך להגיד למעיין, תודה לך שעבדת למרות שאת בחודש התשיעי להריונך (וכולנו יודעים כמה קשה לעבוד עם בטן כזו ועוד בשיביל המשכורות הזעומות פה בערבה....),
תודה לך מעיין שדאגת שחדר האחמי"ם יהיה רחוק מהעיין ולא יגיעו הרבה אנשים שלא צריכים להגיע, תודה לך שלמרות הבלגן עם ראש הממשלה בא או לא בא עובדי המו"פ תפקדו מצויין ודאגו לכל פרט !!!

בקיצור תודה רבה לכם עובדי המו"פ מראשון העובדים ועד אחרון התאילנדים שעזרו בסידור ניכוי ואירגון המקום אחרי הבלגן .....

אז בגלל שאתה כזה קטנוני ופוגע נעשה את זה אנו תושבי הערבה במקומך...

תודה רבה לכם עובדי המו"פ ואנא המשיכו כך ואל תתנו לאנשים קטנים לקלקל לכם את המצב רוח!!!
הייתי רוצה להזדהות אבל...

יום לימודים

הודעהעל ידי מורה » יום שלישי 05 פברואר, 2008 13:07

לרובי,
בית הספר פתוח ביום המופ ואיש לא הצהיר שזה יום חופש המורים היו בבית הספר עד השעה 12
להורים יצאה הודעה שהלימודים מתחילים ב-8:30
מי שלא שולח את הילדים זו בעיה שלו אבל שלא יהיה שום נסיון לשלוח חיצי האשמה כנגד בית הספר כי זה לא נכון בעליל.
לגבי ההסעות- תפני לדרור שלו הוא אחראי על ההסעות
מורה

לא יום חג-המשך

הודעהעל ידי רובי » יום שלישי 05 פברואר, 2008 15:27

מורה יקרה,

בואי נעבור שורה שורה בתגובה המשונה שלך:

בית הספר פתוח ביום המופ ואיש לא הצהיר שזה יום חופש המורים היו בבית הספר עד השעה 12 להורים יצאה הודעה שהלימודים מתחילים ב-8:30
באמת יפה מאוד שבית הספר היה פתוח אבל לא למדו אלא עסקו ב"פעילות שונה ומגוונת" וזה היה מוצהר מראש על ידי בית הספר (המורות אמרו כך). אם היו לומדים לפי המערכת הרגילה הורים היו מרגישים יותר מחויבים לשלוח את התלמידים, ומי שהיה שולח לא היה מרגיש שהילדים שלו יצאו פראירים פעמיים- גם באו לבית הספר וגם לא עשו כלום.
מי שלא שולח את הילדים זו בעיה שלו אבל שלא יהיה שום נסיון לשלוח חיצי האשמה כנגד בית הספר כי זה לא נכון בעליל.
מאותה סיבה בדיוק מי שלא שלח את הילדים זו לא הבעיה שלו,כי לא היתה לו שום בעיה, כי שום סנקציה לא קרתה והיה אפילו עידוד של בית הספר לא לבוא.
האשמים האמיתיים הם ההורים, אבל בית הספר משתף פעולה ומעלים עין עם חלק מההורים למרות איסור מפורש של משרד החינוך. בית הספר היה צריך למנוע מצב כזה מראש ולהודיע במכתב ברור שיום לימודים רגיל מחר, מערכת רגילה ושעות רגילות,ומי שלא יגיע יצטרך לתת הסברים על החיסור,וגם להשלים את החומר לבד.
לגבי ההסעות- תפני לדרור שלו הוא אחראי על ההסעות
לא כתבתי מילה על ההסעות נראה לי שאת מתבלבלת קצת? אבל אם כבר העלית את הנושא, דרור שלו אחראי על ההסעות אבל הוא לא קובע מתי מתחילים הלימודים ומתי מסתיימים, את זה מחליט בית הספר ודרור מסדר את האוטובוסים לפי בית ספר. התלונה שעלתה בפורום היתה לפי הבנתי שבית הספר קבע "יום לא רגיל" ושידר מסר להורים: אין טעם לשלוח את הילדים, אין לימודים, מי שיגיע יהיה די מסכן,אז רק אם אין ברירה תשלחו,המורים יהיו שם עד 12:00 (יום לימודים רגיל נגמר באחת וחצי,נדמה לי).
יש טענה לגבי דרור שלו שהוסיף על הבלבול ותחושת הבלגן שהודיע בפתק קצרצר שחולק ביום רביעי לפני יום המו"פ: הלימודים מתחילים בשמונה וחצי בלי שעות איסוף מהמושבים,איסוף מהמרכז (תמיד מתכון לבלגן) וכו'.
רובי

הבא

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים