אל תגידו ש........ כתב:באמת חשבתם אחרת?
איזו תמימות אמרו שמא היתממות.לא נעים להגיד אמרתי לכם אבל אכן נאמר וימשיך להיאמר
אין ולא היתה כמו לילך אישה חזקה ואמיתית שלא פחדה להגיד את האמת שלא הבטיחה הבטחות.
שאמרה "אני לא יכולה להגיד שאחליף את המזכיר והגזבר" לעומת המתמודד שזכה והבטיח שינויים מרחיקי לכת.ושני החבריה עדיין שם יושבים ומנתבים אותו(לעומת לילך שלא נתנה לאף אחד לעשות את זה).
ברוך הבא תושבים יקרים לעידן חדש או יותר נכון לעידן ישן .
תתעוררו והריחו את ריח הבולשיט.
אודה ואתוודה שעד שקראתי את ההודעה הזו לא קישרתי בין השניים. אני תומכת בעזרא ומאמינה שיש מקום לימי חסד
ויהיו וכבר יש שינויים טובים.
לאכזבתי אני מגלה שאחד הצעדים הראשונים, כאילו אי דברים יותר חשובים להתעסק בהם, הוא דיון במליאה על הפורום כי הסגנון לא נראה לעזרא- ואני פשוט נדהמת!
הייתכן שהכותבהמצוטט צודק ולא מדובר בחומר של ראש מועצה, שהרי קודמתנו עשתה הרבה מאוד שגיאות אבל עמדה מאחוריהן, לא הבטיחה הבטחות שווא ולא סגרה את הפורום למרות היוותה מטרה עיקרית לחיצים השנונים והשנונים פחות של הכותבים..וזאת מתוך ידיעה סגירת מקום אחד רק תביא לפתיחת מקום אחר, וכאן לפחות יש איזשהו ניהול הוגן והדברים גלויים..
אכזבה רבה- האם עזרא לא יכול להתמודד עם משהו שלא מתאים לסגנון האישי לו ונוקט בדרך של קטיעה? של סתימת פיות? האם בחרנו בו לחנך אותנו או לעשות למעננו את מה שהבטיח? אני ממש לא זוכרת בשמצע הבחירות הוזכר הפורום לשללילה, להיפך, עזרא היטיב להתשמש בו!!
הפורום הוא כן ברומטר למצב הרוח של האוכלוסיה, וכל אחד רשאי להתעלם ממנו ולא לקרוא בו אם התוכן פוגע או מרגיז אותו. איש אינו רשאי לסגור אותו כי זה לא נראה לו. לא מדובר בתכנים שמטיפים לגזענות,פדופיליה או אלימות, בואו ניקח דברים בפרופורציות! גם אם נכתבים דברים בשפה עילגת או לא הכי מכובדת- ככה מדברים אנשים פה, אין מה לעשות.
אני מקווה גם שברור לכם שאם המועצה החדשה תחליט לסגור את הפורום הזה, יקום פורום חדש, פרטי לגמרי, שינוהל ע"י גוף פרטני ולא "ממלכתי", ואז הצנזרה תהיה עצמית לפי דעת בעל הפורום, ולא הוגנת ושוויונית כמו היום..
ל"אני" שטען שהפורום לא הביא כל תועלת ואם מישהו כתב משהו טוב מישהו כתב בחזרה משהו רע- זה נקרא דמוקרטיה, לא שמעת? אולי ג כדאי לסגור את העיתונים היומיים כי גם שם כתובים דברים לא יפים על אנשים? אולי כדאי לסגור א הרדיו? מה זה השטויו האלו? דמוקרטיה היא דמוקרטיה, אתה לא מחליט אם זה פחדני או לא. אני לא רואה שאתה הזדהית, בתור אמיץ שכזה. לא טוב לך. לא נעים לך? אל תקרא. אסור לך למנוע מאחרים לקרוא. אין פה שום דבר לא חוקי.
עזרא, תרד מהרעיון העלוב הזה, ומהר!