ושוב בעניין השוק....

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

צדק

הודעהעל ידי ubux » יום רביעי 25 יוני, 2008 19:52

אין לך שום סיבה לטעון כנגד הועד, מי שעושה משהו, הוא המוביל מי שמדבר בלבד, מקומו בפינה לשתוק.
כאשרתבין שאם אתה או אחר, חושבים שאפשר טוב יותר, בעבודה שקטה ולא מלוכלת, תקבלו את דעת הרוב ותעשו טוב, בלדבר וולכלך רק רע יצא מזה.
אם אתה באמת חושב שאפשר אחרת ח ע ש ה
ubux

ילדותיים וקצת ......

הודעהעל ידי קריגן ורד » יום חמישי 26 יוני, 2008 7:45

השוק אומנם חשוב,כן וגם אני נהנת לקנות בו וכמובן שאשמח אם הוא יהיה מקורה מאורגן עם עוד כמה סוחרים.(ולא נראה לי שזה יקרה בספיר).
אבל אם עד עכשיו לא הבנתם אני אסביר את זה בצורה כזאת שגם לעלומי השם יהיה קל להבין. הוועד הוא רק וועד.יתכן והמועצה לא רוצה ליצור תקדים מסוים ולכן לא מעודדת את עניין השוק? יתכן.אבל להאשים את הוועד באי רצון לעשייה או בהתנדבות למען מניע אישי זה או אחר זה חסר בסיס(יש לכם הוכחות אחרות?הציגו אותם או שיתקו).כל השעות שהוועד או כל מתנדב אחר משקיע לא יכול לחזור אליו ואני יכולה להצביע על קבוצה די נכבדה בספיר שעושים זאת.ואני מכירה מקרוב את כל הטוענים שיוצא לאותם מתנדבים משהו מזה.תתבגרו קצת.לא הגיע הזמן שבמקום כל הזמן לחפש אשמים או לטעון לקנוניות אלו ואחרות ניקח את העניינים לידיים על מנת לקדם את ספיר כספיר.
כל דבר שקורה, קורה בזמן שהוא אמור לקרות.
האשמות שווא לא יקדמו שום דבר אפילו לא את השוק.
בחיים בערבה אתה מקבל את הדברים הטובים והאיכותיים שאפשר לקבל והרבה הודות למועצה ולמתנדבים השונים לצד כל זה החיים פה הם קשים מבחינת נגישות לעיר אבל הריי מי שהגיע לפה ידע זאת מראש.
קריגן ורד

הודעהעל ידי עודד המלמד » יום חמישי 26 יוני, 2008 9:05

ורד מדברת על קבוצה נכבדה.
נכבדה בעיני מי?
נכבדה בעיני עצמה?
עד כמה כל אותם "מתנדבים\ות" עשו באמת משהו אמיתי מעבר לנפנופים ב"התנדבות".
אני גם לא רוצה לנקוף בשמות שלא להעליב אותם.
אולי הם באמת חושבים שעצם ההכרזה על התנדבות מספקת.
לעומת זאת אני בהחלט יודע על טובות הנאה אישיות שהמתנדבים הפיקו מהתנדבותם.
ספיר והשוק לא יקודמו ע"י מתנדבים מזוייפים דוגמת אלו.
עודד המלמד

עודד שים לב

הודעהעל ידי עודד » יום חמישי 26 יוני, 2008 9:47

מכוער מאוד, לחרוץ דין, או להוציא דיבה על אדם באשר הוא
בעילום שם,
באם כוונותיך טובות (הכיצד)?
אנא מחוק את אשר כתבת, גש לחברה המתנדבים, הגד להם זאת, ואולי, תקבל את מה שאומרים, ואולי לו, אבל לפחות, תהיה לך הערכה עצמית, ולא משמיץ לאומי.
חשוב לא ידעו מי אתה וכתבו דברי הבל ודיבה הכיצד היתה מרגיש .
בדרך כלל המתנדבים חוטפים מאלה שיושבים במרפסת ונותנים הוראות. :cry:
:idea:
הגששים היו אומרים-
המוציא דבר קללה מפיו ינעל.........
עודד

הודעהעל ידי שלמה » יום חמישי 26 יוני, 2008 11:02

ביולי אוגוסט ספיר מתרוקנת וספק אם אפשר להמשיך בחודשים אלו.
בכל מקרה במידה והירקן יחליט להמשיך אפשר להעביר את השוק לחניית בית הספר ליד מועדון הנוער.
ובמשך החודשיים האלו בין אם יהייה שוק או לא לארגן\למצוא\לבנות מקום מוצל.
עדיין ניתן להחזיר את שאול (המוכר של מזון יבש) אם יפתרו את בעיית ההצלה (מלשון צל) וגם שיובטח לו השתתפות בהוצאות הדלק, ואז אולי גם יבואו מוכרים נוספים.
אני משוכנע שהוועד יכול לקבל הסכמה\שיתוף פעולה מראש המועצה.
שלמה

נכבדים מאלו שיושבים עם האצבע בת.......

הודעהעל ידי קריגן ורד » יום חמישי 26 יוני, 2008 14:13

לעודד המלמד.
גיליתי שהכי קל זה להשמיץ אנשים בפורום ממש כפי שקל לקנטר להציק ולהמציא סיפורים.
נתחיל בזה שמי שרוצה לשנות צריך לתרום מזמנו וממירצו. בספיר ישנה קבוצה שאני מכירה שמנסים לעשות זאת הם אינם חברים שלי למען האמת כמה מהם אני ממש לא סובלת בגלל התבטאותם זו או אחרת לחברים בישוב בצורה שאכן לא תעלה על הדעת והבעתי את הסתייגותי לא פעם מהם ומדרכם אבל (וזה אבל חשוב)הם עושים דברים שחלקם יפים וטובים לקהילה כולה שלא לי ולא לכבודו המלמד (אך לא מחנך)יש זמן,כח או רצון לעשות.
בקהילה כמו בכל קהילה יש אי הסכמות זה יכול להביא לפעמים למצבים לא נעימים ומצד שני יכול להוביל דווקא לכיוון שונה שנקרא שיתוף פעולה בין שני צדדים.כמובן ששיתוף פעולה עדיף על המצב שאנו יוצרים כרגע.התנגחות אחד בשני לא תוביל לאף מקום ואנחנו ניתקע בדיוק בנקודה בה אנו עומדים כרגע.
רוצים לשנות?קומו ועשו אל תבקרו אלא שתפו אותם ברצונות שלכם,בצורה נעימה.
גם אני יכולתי לצעוק (ועשיתי זאת לא פעם)זה לא לקח אותי הלאה ,זה אף פעם לא לוקח אותך הלאה.לעומת זאת בדרך אחרת חיובית יותר אתה יכול להגיע רחוק יותר.
מזוייפים,מקבלי טובות הנאה נו באמת די כבר.כשהוועד הקיים רץ אני לא זוכרת שהיו עוד מתנדבים שהציעו עצמם זאת אומרת שאנחנו באי רצון שלנו לקום ולעשות הושבנו אותם וגם המלכנו כוועד ספיר.אם הם לא טובים מספיק בשבילנו אנחנו היחידים להאשים.
קריגן ורד

הודעהעל ידי משה ראש קשה » יום שישי 27 יוני, 2008 4:23

אם אמנם הוועד לא יכול לטפל ולא חשובה הסיבה, מדוע שלא ימנה ועדת שוק כמו שיש ועדת צרכנייה.
ועדה כזו אם תוקם תהייה גם צוות מוחות שיבדוק את החלופות האפשריות ותחליט איך להסדיר את השוק.
לאחר שיוסדר נושא המיקום והצל תעסוק הוועדה גם בקידום השוק, נסיון להגדיל את השוק ולהביא מוכרים נוספים מבחוץ וגם תושבי האזור.
יש ממש בטענה שהתנדבות אינה עלה תאנה למחדל.
משה ראש קשה

תקשורת (השוק בספיר)

הודעהעל ידי אורח לרגע » יום שישי 27 יוני, 2008 5:56

מה קורה לכם שם תושבי ספיר? אני עוקב אחרי הפורם הזה כבר כמה חודשים ונדהם כל פעם מחדש...מדוע אתם מנהלים שיחות ועניינים פנימיים של ישובכם דרך הפורום הזה? הרושם המצטבר אצלי שאין אצלכם מקום\תרבות\אסיפות וכו'...ששם אתם יכולים להחליף דעות ולפנות אל חברי ישובכם\ועד. אני מקווה ומאחל שבין תגובה לתגובה בפורום אתם גם מדברים ביניכם פנים מול פנים.
באהבה.
נ.ב- אני יודע שמטרת השוק היא אזורית...אבל רק השוק.
אורח לרגע

הודעהעל ידי תושב » יום שישי 27 יוני, 2008 7:03

פורום הוא כלי תקשורת בלבד ונוח למדי.
אבל כבר נאמר שיש מקום לפורום נפרד של ספיר למען הטעם הטוב.
תושב

הודעהעל ידי תושבת ספיר » יום שישי 27 יוני, 2008 7:22

משה ראש קשה כתב:אם אמנם הוועד לא יכול לטפל ולא חשובה הסיבה, מדוע שלא ימנה ועדת שוק כמו שיש ועדת צרכנייה.
ועדה כזו אם תוקם תהייה גם צוות מוחות שיבדוק את החלופות האפשריות ותחליט איך להסדיר את השוק.
לאחר שיוסדר נושא המיקום והצל תעסוק הוועדה גם בקידום השוק, נסיון להגדיל את השוק ולהביא מוכרים נוספים מבחוץ וגם תושבי האזור.

נראה לי רעיון טוב.
תושבת ספיר

הודעהעל ידי תושב ספיר » יום שישי 27 יוני, 2008 9:18

אני לא קונה בשוק אבל אם השוק הוא לכל תושבי הערבה למה רק תושבי ספיר מתלוננים לי נראה שיש כאן מגיב אחד בשמות שונים ,מי שרוצה למכור תוצרת שיבוא וימכור ,לסוחרים כל ההתחלות קשות ,ככה בממשית וככה בכל מקום ,זה העבודה שלהם גם אם יממנו להם דלק אם לא יהיה להם רווח לא יגיעו , אז מספיק דיי דיי דיי
רוצים להתפתח תחשבו על מקורות הכנסה לטובת הישוב , אם ההינו קצת עצמיים ההינו מחליטים לעצמנו בלי מועצה ובלי שטויות , דרך אגב מתי יש אסיפת תושבים שם אני יעלה את כל הנושא וישים לו סוף לבכיינות
תושב ספיר

הודעהעל ידי תושב » יום שישי 27 יוני, 2008 9:44

אם אתה לא קונה אל תתערב בדיון.
יש הרבה שקונים והדיון הוא בשבילם ולמענם.
כדאי גם שתלמד עברית לפני שאתה מתבטא וכותב את המילה נוח השהע שגיאות.
תושב

הודעהעל ידי תושבת ספיר » יום שישי 27 יוני, 2008 10:06

משה ראש קשה כתב:אם אמנם הוועד לא יכול לטפל ולא חשובה הסיבה, מדוע שלא ימנה ועדת שוק כמו שיש ועדת צרכנייה.

נראה לי רעיון טוב.
תושבת ספיר

הודעהעל ידי תושב ספיר » יום שישי 27 יוני, 2008 11:04

לתושב , גם אם אני לא קונה בשוק זכותי להתערב בנושא הפורום הדיון פתוח לכל תושבי הערבה אבל רק תושבי ספיר כותבים ובוכים ומעלים רעיונות מגוחכים , היותי תושב מכלילה אותי בעיני כל הערבה כבכיין בשל תגובות הכותבים(שלדעתי האישית זה כותב אחד ברוב התגובות)
תושב יקר הצעתי אליך שתלחם להקמת כיתת עזר ללימוד קרוא וכתוב אולי רק קרוא
מאחר ולא מצאתי את המילה נח , ולזה בדיוק אני מתכוון מגיבים מהבטן בלי לחשוב ,
ןקואי הפורום בערבה חושבים שרוב תושבי ספיר כמוך לצערי.
תושב ספיר

הודעהעל ידי תושב » יום שישי 27 יוני, 2008 11:16

החלטת לשבש את הדיון.
אתה לא מעונין בשוק אבל למה אתה מפריע?
אני לא אלמד אותך לכתוב ובטח לא לחשוב ולהבין.
תושב

הקודםהבא

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים