האחזקה והטיפול בגן ובצהרון!

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

טיפול בגן והצהרון

הודעהעל ידי וועד תינוקיה » יום שני 13 נובמבר, 2006 13:48

לאוסי שלום
תודה על ההענות המהירה והטיפול בנושא החלונות בצורה הטובה ביותר
אשמח להתעדכן בטיפול השער
תודה וועד תינוקיה
וועד תינוקיה

שער חשמלי

הודעהעל ידי אורחת 2 » יום שני 27 נובמבר, 2006 14:39

שלום אוסי,

אשמח להתעדכן בנושא השער בספיר ומי אחראי לתקן אותו. השער החשמלי בחצבה למשל לא מקולקל. הוא פשוט לא קיים. יש שער ברזל עם מנעול כמו בשירותים ציבוריים בתחנת האוטובוס. שער אחד אפילו לא ננעל אל מחובר בחוט ברזל. לשער שלישי יש מנעול מתקופת בן גוריון.
למה? מי אחראי פה.
אורחת 2

לא ייאמן!

הודעהעל ידי אורחת2 » יום חמישי 28 דצמבר, 2006 11:17

למרבה התמהון הותקנו שערים חדשים בגני חצבה! אמנם לא חשמליים - לזה עוד לא הגענו - אבל הוחלפו רשתות הגינה וחוטי הברזל בשערים גבוהים מברזל וצבועים בצבע כחול נחמד. אמנם יש בהם אלמנט מאוד לא בטיחותי, של צופציק בולט, אבל זו כבר התקדמות.
אורחת2

גני הילדים בחצבה

הודעהעל ידי אורח » יום חמישי 28 דצמבר, 2006 14:10

ממקור שיודע רבע דבר.
השערים הותקנו כשלב ראשון בשדרוג השערים,
כבר משהו להיות אופטימי :)
כדאי להמתין בסבלנות להתקדמות העבודה לשלבים הסופים.
לעניות דעתי העניין מטופל בצורה נאותה, ואם כבר הורכבו השערים הכחולים ,
סימן שהשלב מתקדם, אני מקווה שגם יטפלו בשפיצים שהזכרת.
ברור שהדבר כרוך בתכנון ,התקנת תשתיות, עירוב בעלי מקצוע שונים והיערכות מתאימה.
לא תמיד זה קל לקבל את היעוץ הנכון ולמצוא את בעלי המקצוע.
הדבר גם כרוך בעבודה אדמיניסטרטיבית ואישורים,שזה גם זמן.
יכול להיות שלאחר שיסיימו את ה"שדרוג" לא יהיו לך טענות.
ואולי כן.
פני לאוסי בפורום פניות לאנשי ציבור בצורה מסודרת ונקיה והעלי את שאלותיך.
כך גם תזכי לתשובות שאת מבקשת.
בכל מקרה כבר עושים משהו וזה כבר יותר טוב ממה שהיה :wink:
אורח

גני ספיר לדורותיהם

הודעהעל ידי אורחת אבל ....קבועה » יום רביעי 03 ינואר, 2007 10:51

מה אפשר לומר על גני ספיר שלא נאמר לפני זמן רב.
ככה ספיר כספיר בלא צורך להשוות לאף ישוב או מושב או כל מקום אחר עלי אדמות היא גרעין קשה(אני מספיר אני יודעת מה אני אומרת)בגנים האלו יש משחקים פרהיסטורים שלא נדבר על התנהלות סדר היום(אין כזה).
מצד שני ההורים שאני מאמינה שרוצים את הטוב ביותר לילדיהם לא מוכנים לתרום לא מזמנם ואוי ואבוי אם תציע לגייס כסף על מנת לשדרג מספר דברים בגן תמיד יקפצו להם כמה בטענה שהילד שלהם עובר לגן אחר שנה הבאה,אז מה?(מאה שקלים לא יהפכו אף אחד לעני)
בינתיים הוא פה אז למה לא לשפר כי ככה זה בספיר אנשים יוציאו הון קטן על שתיה קלה וסיגריות ולא על דברים חשובים אולי הורי ילדים אלו יוכלו להתעלות מעל הקטנוניות שלהם ולעזוב את תרבות "המגיע לי" תזיזו את עצמכם אם אתם לא תדאגו לדברים האלו אל תצפו שאחרים יעשו זאת למענכם. :idea:
אורחת אבל ....קבועה

מתביישת

הודעהעל ידי אני » יום רביעי 03 ינואר, 2007 11:10

לא יכולתי שלא להגיב לכותבת הקבועה אני רוצה לומר לך שאני מתביישת שאחת כמוך גרה בספיר ויורקת אל תוך הבור איפה את חיה ? תתביישי מה את חושבת שאת מעירה פה מישהו שזה חשוב ? את רק מספקת רכילות . אני מכירה אנשים ותיקים שחיו וגידלו את ילדם בספיר והם לא מפסיקים לשבח את ספיר ולהתגעגע לאחוות יחידה שיש פה . תושבי ספיר עובדים קשה מאוד להרויח את לחמם את לא חושבת שבשבילם להוציא 100 ש"ח זו משימה קשה וזה לא נגמר בסכום הזה אנשי ספיר צריכים לגרד את החודש כדי לגמור אותו אז נכון יש סידרי עדיפויות אבל מי אנחנו שניכנס לסידרי עדיפויות ?.אני כל כך בשוק את פשוט מ..שו..עממת . ואני בטוחה שאת מאלה שיושבות בבית ולא עובדות ומחפשות את הרע כי פשוט משעמם לך . תכתבי נושאים יותר חשובים אם ראית מחדל שדורש התייחסות רצינית אזי ??

אני .
ואני גאה מאוד בחינוך , בתרבות , בנוער ובאנשים הנפלאים של ספיר !!!
אני

צביעות

הודעהעל ידי לא מתביישת » יום רביעי 03 ינואר, 2007 11:37

אני לא מתביישת באמירת האמת כמו כן עדיף אמירת האמת מאשר סתם רכילות .
גם אני לידיעתך מתגעגעת מאוד למה שהיה פעם כי אז היו אנשי ספיר אנשים שחיו את ספיר ולא רק גרו בספיר אז את יכולה להפסיק לבלבל .
אנשים שקשה להם לגמור את החודש גם יש בספיר ואת יכולה להרגע גם אני לא מיליונרית אבל אני מפוכחת בנושא האי איכפתיות והדבקות בחיי ה"מגיע לי" אבל אני מדברת על אנשים שיש באפשרותם לבצע דברים למען הגן או הפעוטון או התינוקיה אבל לא עושים זאת אלא בוחרים ליילל על מה לא נתנו להם ולא עשו למענם ,מה אם הם יעשו למען עצמם.
מספיק לגונן על החלשים המסכנים תעשי לי טובה אין כאלו יש רק כאלו שרוצים להיות כאלו ואני לא מדברת על אנשים חולים או מוגבלים.
יש כאלו שאין להם ויושבים בבית אבל ביום שישי הם לא ישכחו בקבוקי שתיה סיגריות מתוקים וכל השאר בחיים אין מה לעשות צריכים להיות ויתורים והקרבות וכל אדם אחראי לאושרו ותאמיני לי הייתי שם ובחרתי אחרת.
אינני יורקת לבאר ממנה אני שותה אלא מציגה אותה כפי שהיא.
אינך מכירה אותי ולשמחתי אינני מכירה אותך תפסיקי לארוז את האמת בנייר ציבעוני ומרשרש
החיים פה תובעניים קשים וחסרי רחמים וזו היא האמת כולה.
אפשר וצריך לעשות יותר כאדם כתושב כחבר קהילה לצערי רבים עדיין לא הפנימו זאת.
אם אנשיי ספיר לא יקומו ויעשו יחדיו כאחד את מה שצריך למען הישוב ילדיהם וחיי קהילה זה לא יקרה מעצמו.
לספירניקים יש דבר אחד גדול וזו הגאווה ועליהם להתעלות מעבר לזה ולראות את הדברים הראליים אמיתיים ונכונים .
לא מתביישת

השאלה למה בפרום ?

הודעהעל ידי אני » יום רביעי 03 ינואר, 2007 12:13

לא שאני מנסה להסתיר את האמת יש בדברייך מן האמת אך ניסית לשנות , לדבר על כךבפורום קצת אחרת ? למה בכל פעם שצצה בעיה אתם קופצים על הפורום ? למה במושבים הם יודעים להיות אצילים למרות שיש גם להם לא מספיק טענות ומענות לגביי הגנים האם שמעת פעם תגובה שלהם פה על חוסר התנהלותם ? כמו שאני יודעת בספיר אנשים חיים את חייהם ולא בדיוק בקהילה לה אני ואת מצפות אין מה לעשות עד שאנחנו לא נחליט ונזקוף ראש לעתיד של קהילה משותפת ואומר הגדרת הישוב כך זה ישאר .ואל תשכחי שהרבה מאוד מהספירניקים שבעיקר ילדיהם בגנים הם לא ממש תקעו כאן את יתדם אלה שמגיעים לחודש , שנה חודשיים , מה מעניין אותם ? לשלם , להשקיע ?הכל צריך להבנות מהשורש . מקליטת אנשים חדשים ונפלאים שיש להם מה להציע תראי איך מקבלים אותם ללא קבלת פנים הדירות שהם מקבלים במצב שאינו ראוי לדיור ועוד ..( שזה משהו שהמועצה לא דואגת ) אני יודעת שהותיקים ובמיוחד הצעירים כן רוצים שינוי והשינוי צריך להבנות מעצמנו אני דוקא אחת שתורמת די לא מעט ומאידך חיה את חיי וטוב לי. מה שאני מתכוונת בשורה התחתונה שמי שרוצה שינוי כאן לא המקום לתשובות אף אחד לא יכבס לנו את הכביסה .
אני

שוב אני

הודעהעל ידי שוב אני » יום רביעי 03 ינואר, 2007 12:16

ובעניין מה שהם קונים ביום שישי לא מעניין לא אותי ולא צריך לעניין אותך . שוב אולי זה מרגיז אבל מי אנחנו שניכנס לסידרי עדיפיות או לאוכל שלהם ? זו הגזמה !
שוב אני

שינוי

הודעהעל ידי תושבת » יום רביעי 03 ינואר, 2007 13:00

אוקיי הם לא מדברים פה בפומבי אותם מושבניקים נגיד.....
זה בגלל שסדר ההיררכיה שלהם שונה והם די עסוקים בלאכול אחד את השני.
דבר נוסף הוא שמתי לי או לך יצא לדבר בישירות אחד על אחד או לכל תושב אחר?
יש ישיבה אז באים עשרה אנשים ולמחרת מתלוננים על אותה ישיבה חמישים.
בישובים כשיש ישיבה אז יש ישיבה יש תמימות דיעה לגבי מה טוב להם ככלל אנחנו עדיין תקועים במה טוב לנו כיחיד וזו הבעיה שלנו לא שום דבר אחר.
וזה עצוב ונורא לכולנו.
אגו אגו אגו ככה זה הולך פה.
יש כאלו שאין להם ילדים בגילאים מסויימים אז הם לא מוכנים לשלם עבור מדריך הם לא חושבים כקבוצה אלא למה לי לשלם על מישהו אחר.לעומת זאת יש כאלו ואני אקח מישהו בולט שמוכן לשיתוף ואני מעריכה אותו כאדם וזה גידי תמיד מוכן לעזור ולתרום ולא הוא לא חבר שלי אפילו לא ידיד אין לו ילדים צעירים שחיים פה ואין לבן אדם פוזות תמיד מחייך צדיק ורע לו במחוזותינו.
יש מתנדבים פה בישוב שעושים המון ויש את אלו שמחפשים את הסיבה להתנדבות הזו ולמה?
כי לא עולה על דעתם שאנשים עושים זאת למען הישוב הקהילה והם דשים ודשים וממציאים כל מיני השערות בנוגע לטובות הנאה שלא היו ולא נבראו לאותם אנשים תתביישו לכם על האנוכיות וצרות האופקים ,לא כל אחד שמתנדב מנצל מישהו או משהו .
הישוב צריך המון מתנדבים מקטן ועד גדול כדי לגדול לפרוח ולשגשג אז קומו ועשו זאת למענכם .
תושבת

דוגמה

הודעהעל ידי תושבת » יום רביעי 03 ינואר, 2007 13:03

זו היא רק דוגמה ואין לי רצון לפגוע באיש אלא פשוט להגיד שאתה בעצם קוצר את מה שזרעת.
תושבת

מעייף

הודעהעל ידי אני » יום רביעי 03 ינואר, 2007 13:23

מילים , מילים ורק מילים .יפות המילים שלך. אך אני התעייפתי . כי מה שבאמת חשוב לא נעשה .

קצת גאווה לא תזיק .
אני

לאמיתו של דבר..

הודעהעל ידי מושבניקית » יום רביעי 03 ינואר, 2007 20:19

לדעתי העניין הוא לא ספיר או לא ספיר. גם בגני הילדים במושבים יש, ועוד כמה יש! בלגן, סרחונות והרבה התעלמות של ההורים. כבר נתנו דוגמא פה בפורום הזה על גיוס לקראת תחילת השנה, תמיד, אבל תמיד, יש הרים קבועים שמגיעים, קודחים, מקימים, מנקים, מסדרים, ותמיד - אבל תמיד - יש כאלה שאם הם כבר מגיעים הם רק מפטפטים בטלפון או נותנים הוראות או רצים ממקום אחד לשני ולא עושים כמעט כלום, ויש כאלה שלא באים בכלל. אז מה? אז הילדים שלהם לא יאכלו מהמטבח המצוחצח שאמא אחרת ניקתה, לא ישבו על הספסל שאבא אחר הזיז, לא ישחקו בארגז החול ששלושה אבות אחרים גירפו וגידרו? בטח שכן.
אסיפות ההורים במושבים הם תאווה לאוזניים למי שאוהב צעקות, ויכוחים והתנערות מאחריות. למי שלא, זה סבל אחד גדול. נכון שבסוף מגיעים להסכמות ונכון שבסוף בדרך כלל הכל מסתדר. אב לא בקלות ולא בדרכי נועם...
אם צריך לגייס כסף לקנות עוד כמה משחקים וספרים, אז מה אכפת לי אם בשנה הבאה אגור בהרצליה? השנה הבן/בת שלי כאן והשנה הוא/היא ירוויחו מהספרים או הצעצועים החדשים. מאה שקל באמת לא הרגו אף אחד עדיין!
וכמה שלאף אחד אין זכות להכנס לארנק של מישהו אחר, קצת קשה לקחת ברצינות מישהו שבוכה שאין לו כסף לתת ובאותה יד הוא מנפנף בהוצאות שאינן חינויות באמת - כל אחד לפי חולשותיו - טבעת, מניקור צרפתי עם יהלומים, סיגריות תוצרת חוץ או מפתחות של אוטו מודל 2007. וגם במושבים יש כאלה, ועוד איך!
מושבניקית

דהההההה

הודעהעל ידי תושבת ספיר » יום שבת 06 ינואר, 2007 14:57

סליחה אמרתי גאווה אבל התכוונתי לאגו כי גאווה זה משהו שאתה נושא איתך בכבוד ואילו אגו זה סתם להיות בלון נפוח ובספיר יש הההמון כאלו.
כל הורה והורה יש לו יכולות מסויימות שאותן הוא יכול לתרום ולרתום לרווחת ילדו וחיו אבל יש כאלו שלא רוצים כי אז אלוהים ישמור הם יצתרכו להזיז את הישבן השמן ומדושן העונג שלהם מהספה.
ויש כאלו שעסוקים אין להם רגע לנשום ותמיד עם זאת יהיו מוכנים לעשות עוד מאמץ.
והנושא שפתחנו בו גני ספיר פשוט זקוקים לדברים טובים יותר למשחקים לפעילות לצערי רוב ההורים מתייחסים לגן כלא יותר מבייביסיטר יומי וחבל צריך ואפשר לדרוש ולעשות יותר.
תושבת ספיר

הקודם

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים