מרפאה אזורית

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

למי זה טוב?

הודעהעל ידי ליאון » יום שבת 12 יולי, 2008 22:18

1. לקופת חולים כללית- יחסכו על שעות, על מבנים, על תקנים
2. למועצה- יקבלו תקציב גדול יותר עבור מרפאה אזורית שלמעשה תתפוס את מקומן של מרפאות הישובים האחרים
3. לצוות הרפואי- הצוות הרפואי בערבה מעולה ועושה עבודה מעולה ועדיין אין צורך להוריד בפניו את המכנסיים. יש תנאי עבודה, שעות עבודה, אנשים מקבלים כסף טוב עבור עבודה קשה שנעשית ביושר מצד אחד ומצד שני בתור מבוטחי קופת חולים כללית אנו זכאים לשירות הזה בזכות ולא בחסד.

למי זה לא טוב?
לתושבי האיזור.

אז מי יותר חשוב פה? :?:
ליאון

אליהו מה הקשר?

הודעהעל ידי אליעזר » יום ראשון 13 יולי, 2008 0:03

מה הקשר בין דיור מוגן לגיל השלישי לבין בתים להשכרה?
אם יקום דיור מוגן לגיל השלישי האם לא יהיו בתים להשכרה?
הרי בספיר יש המון בתים שמושכרים למשפחות כך שאני באמת לא רואה את הקשר בין שני הדברים.
יש דברים שרק אתה יודע או שמא אתה סתם מנסה לסגור עניינים אישיים בפורום?
אליעזר

הודעהעל ידי סימה חושבת קדימה » יום ראשון 13 יולי, 2008 3:35

אליעזר כותב
מה הקשר בין דיור מוגן לגיל השלישי לבין בתים להשכרה?

כתבתי
גם המצב הקיים ובודאי שלא מרפאה אזורית לא נותנים מענה טוב לצרכי האוכלוסייה המזדקנת.
הבעייה תלך ותחריף בשנים הקרובות.
אסור להגיע למצב שבו המזדקנים ייאלצו לנדוד לבתי אבות\דיור מוגן בצפון ולהתרחק ממשפחתם.
צריך להתחיל היום ולחפש פתרונות לאוכלוסייה הזאת באזור.
אפשר ללכת בכמה כיוונים במקביל:
א. הקמת בית אבות עם השגחה רפואית בספיר, בית אבות שכזה יוכל גם לקבל דיירים מכל הארץ.
ב. בנייה נוספת של דירות בספיר.
ג. בנייה של דיור מוגן בספיר.
תוצאת לוואי תהייה גם הורדת העומס המוטל על כתפיו של הרופא (שיפור השרות הרפואי) וגם פיתוח והגדלה של ספיר כמרכז אזורי.

הקשר ברור ביותר ומופיע במודגש הפעם.
ברור שהגדלת ההיצע של הדירות תוריד את הביקוש להשכרה.
סימה חושבת קדימה

לליאון

הודעהעל ידי שמש » יום ראשון 13 יולי, 2008 6:57

הי ליאון,
נכון שאין לך מושג ולו קלוש על מה אתה מדבר?
באם אתה לא מכיר את הגוף קופ"ח כללית, אין לך מושג תוך זמן קצר מאוד יפוטרו האחיות, יסגרו המרפאות, ונשרות תסלח לי יהיה על הפנים.
נכון באמת יש צוות מצויין של אחיות ורופאים, לכן תשאיר את זה כך ותלחם ליותר שרות

.
שמש

לשמש

הודעהעל ידי ליאון » יום ראשון 13 יולי, 2008 17:58

שמש כתב:הי ליאון,
נכון שאין לך מושג ולו קלוש על מה אתה מדבר?
באם אתה לא מכיר את הגוף קופ"ח כללית, אין לך מושג תוך זמן קצר מאוד יפוטרו האחיות, יסגרו המרפאות, ונשרות תסלח לי יהיה על הפנים.
נכון באמת יש צוות מצויין של אחיות ורופאים, לכן תשאיר את זה כך ותלחם ליותר שרות

.

הי שמש,
יש לי הרבה יותר מושג ממה שאתה מתאר לעצמך. כולל הכרות עם קופת חולים כללית שכמו כל הקופות רוצה לקצץ כמה שיותרבשירות ולגבות כמה שיותר, במילים אחרות להרוויח.
לא הבנתי איך אתה כותב שתוך זמן קצר מאוד יפוטרו אחיות וכו'- ובאותה נשימה כאילו תומך במרפאה האזורית? אם כבר, סכנת פיטורין מרחפת מעליהן אם יקימו את המרפאה האזורית, מתוך מחשבה ( מוטעית) שאין צורך בכל כך הרבה אחיות לאיוש מרפאה אחת. המרפאות הישוביות הן הן שדואגות דווקא שיהיה פאנל של אחיות מועסקות בשכר, עומדות לרשותנו לכל צרה שלא תבוא עלינו, ושתמיד יהיה מענה רפואי לצרכינו גם אם איזו אחות נסעה.
בכל מקרה אני לא חושב שיפטרו בכלל, לא כך ולא כך.אולי תהיה הצעה להורדה באחוזי משרה ו/או בכוננות, הצעה שכמה אחיות יקפצו עליה בשמחה.
אני מסכים שצריך לשמור על הצוות הרפואי הטוב שלנו, אבל לפני זה צריך לשמור על הציבור הרחב ועל האינטרס שלו.
ליאון

יפה שעה אחת קודם

הודעהעל ידי לאה שטוקלמן » יום שני 14 יולי, 2008 11:38

לדעתי יורים פה לכל הכיוונים מבלי שיווצר פה דיון ממוקד בנושא החשוב כל כך. הועלו פה מספר נושאים שרובם טושטשו ע"י עקיצות הדדיות בידי בני-בלי-שם אלמונים... יש לדון בכובד ראש בנושא מרפאה איזורית או בישובים, הקמת מרכזי חירום בכל ישוב, הקמת מרכז יום לתרבות ופנאי לגיל השלישי, דיור מוגן ועוד נושאים שיעלו עם השינויים בצרכי הבריאות באיזור לאור עליה במספר המבוגרים, העובדים הזרים , הילדים. אולי ניזום דיון בו יביעו דעתם סימה חושבת קדימה, אורה רואה אחורה, ר.ר. ,א.א., ב.ב, ג.ג., ד.ד, שמש, ירח, רן התמחירן, בר הגזבר, אליהו הנביא, ישעיהו, ירמיהו ויחזקאל, תושב ותושבת ספיר וכמובן כל אלו שהתייחסו בכובד ראש לנושא ועמדו מאחורי שמם המלא.
ויפה שעה אחת קודם!!!
לאה
:roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock:
לאה שטוקלמן

הקודם

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים