בנוגע לקיצוצים במתנ"ס ובמעמדו של יוסי לין

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

לתושב

הודעהעל ידי נוקיה99 » יום שישי 05 ינואר, 2007 17:39

לא מכיר את גדעון, אבל אני יודע שהוא משחק כדורסל בגרמניה ומביא כבוד למדינה... אם אין לך תגובה על מה שהוא כתב, שאני לגמרי מסכים, אל תגיב.

ולגופו של עיניין (בניגוד למה שה"תושב" כתב) המכתב של גדעון מהווה עדות לתרומה של המתנ"ס לחיי הילדים בערבה, ולאור כל השינויים האלה, נשאלת השאלה מה אנחנו משאירים לילדים של ילדינו שחלקם חוזרים לפה וממשיכים את דרכנו??
נוקיה99

חינוך מעל לכל!

הודעהעל ידי תושבת הערבה » יום שישי 05 ינואר, 2007 18:27

אני חושבת שחינוך ותרבות לנו ולילדינו אמורים להיות לנו בסדר העדיפויות מעל לכל. דווקא כאן במועצה הקטנה שלנו שתרבות הפנאי כל כך חשובה בה, כי רבים מילדינו משועממים כאן, דווקא כאן אנחנו מקצצים? אם אנחנו דואגים לדור ההמשך עלינו להאבק בקיצוצים הצפויים בכל כוח, שכן אחר כך לא יהיה ניתן לתקן את הנזק...

גדעון - יישר כוח על המכתב האמיץ, מי ייתן וההנהלה תטה אוזן לשמוע .
תושבת הערבה

תגובה למי שמכנה עצמו תושב ערבה

הודעהעל ידי תושב ערבה אמיתי » יום שישי 05 ינואר, 2007 19:41

הרי ברור שקינאה היא זו שמביא אותך לכתוב לגדעון שהוא "ברח לחול" ואני אומר לך חצוף מבלי שאני מכיר אותך לא עשיתה כלום למדינה ואל תבלבל על ערכים . מה קרה קשה לך לראות מישהוא יוצא מהחור הזה ומצליח, בגלל עלובי נפש כמוך שחושבים שהם ובזכותם אנחנו קימים אנחנו רוחקים מלהיות מדינה נורמאלית. קצת פירגון לא יזיקו לך....
תושב ערבה אמיתי

גדעון

הודעהעל ידי יעל » יום שבת 06 ינואר, 2007 0:39

מילה גם בפרהסיה בנוסף למייל ששלחתי לך גדעון אמש.
אני גאה בך ובשכמותך שגם כשעוזבים את הבית זוכרים לו חסד נעורים.
ותקוצץ לשונם של מקטרגים.
אני גאה בתרבות הספורט שספגת כאן, גאה בעובדה שגם כאשר סביבך
האוירה אחרת, הרבה אחרת מכאן, נשארת חבר על כל דקויות הפירוש.
הלוואי והעניין שעוררה הודעתך יביא להליך חדש ושונה מהדרך בה נמצא,
אבל כבר ברור לחלוטין שהעדר לא סומא והרועה/ים חייבים להקשיב.
חבל לי שמרבית הרושמים לא הזדהו, כי זהות =כוח וכוח = כיוון.

מאחלת לך אופק הצלחה ללא גבול ולנו (לכולנו) כי נשכיל לזכור היכן
התחלת, שאז גם אולי לא נחסום זאת לאחרים.

יעלית.
יעל
אחראי

הודעהעל ידי אורח » יום שבת 06 ינואר, 2007 1:52

מה שיקרה בעקבות הקיצוץ בתקציב הספורט, מזכיר לי לא במעט את מה שקורה באיגוד הקשתים, הקשתות ישנות, החצים עקומים וכל התקציב הולך כפיצוים לעוברי אורח במהלך האימונים.
השינוי בתקציב במתנ"ס יגרור בדיוק את אותה התופעה ואף עלול להסתיים בדיוק כמו שקרה ב93' בהתאחדות מרוצי הכלבים...
אורח

הודעהעל ידי חיים » יום שבת 06 ינואר, 2007 17:22

לא גדלתי בערבה, אבל אני תושב הערבה, ואני רואה את הילדים שגדלים פה, כולם ספורטאים, כולם חרוצים, כולם יגדלו להיות מלח הארץ. חבל שלא חשבו על הילדים האלה לפני הקיצוץ, ואני מקווה שעיין לא מאוחר כדי למנוע את הקיצוץ המיותר הזה.
חיים

הודעהעל ידי אורח » יום שבת 06 ינואר, 2007 18:49

אין לי כל ספק שפועלו של יוסי בערבה הוא יוצא דופן ומבורך. מי ייתן ויהיו עוד הרבה אנשים שתרבות הספורט וטיפוח הצעירים בעיקר באזורים שונים תהיה חשובה להם, ויתרמו רבות למען המטרה החשובה של קידום הספורט.
אני לא יודע מי מקבלי ההחלטות בנושא זה בערבה אבל כדאי שישנו את דעתם ומהר....
ירון תירוש
אורח

הודעהעל ידי 69 » יום שבת 06 ינואר, 2007 21:01

אני חושב שכל מילה מיותרת לגבי המסירות והיסודיות שמאפיינות את יוסי בעבודתו, וכל מי שמכיר אותו, ודאי יסכים איתי. מיותר לציין שפגיעה במעמדו ו/או בשכרו של יוסי- תגרור פגיעה "מתבקשת" בספורט בערבה, דבר שאני לא חושב שמישהו מייחל לו.
69

הודעהעל ידי חבר מושב פארן » יום ראשון 07 ינואר, 2007 1:38

המכתב שכתב גדעון מאוד יפה ומראה על הפעילות של יוסי בפרט ושל המתנ"ס בכלל.
בקשר למה שקורא במתנ"ס, טבעי שאחרי 20 שנה תהיה ביקורת. מצד שני למה להרוס גוף שהמהווה ללא ספק סמל של הערבה?
הרי פגיעה ביוסי תגרור פגיעה בטניס, בג'ודו, בכדורגל, באתלטיקה בריקודים ולמעשה בכל הפעילויות שאינן פעיליות של בית הספר. השאלה היא האם אנו כתושבי המקום מוכנים לקבל את המצב הזה. המוצעה שמתגאה ב"רווחת הקהילה" פיספסה בהחלטה הזו, שכן עכשיו אנו נאלץ להיות ללא ספורט- ולמעשה ללא פעילות לבני הנוער מחוץ לבית הספר. מישהו כתב שצריך אפשר לעצור את החלב לפני שהוא נשפך, אותו אדם צודק כי כולנו רואים מה נעשה במחוזות אחרים שבהם אין לבני הנוער את אותן אפשרויות.

אמר לי חבר מושב ש"ילך יוסי,יבוא איש אחר" אולי ואולי לא. הנבואה ניתנה לשוטים, יחד עם זאת יוסי ככל הנראה עושה עבודה מוצלחת מאוד עם בני הנוער פה באזור ולא ספק הוא מחוייב לאזור יותר מכל מיני יועצים זמניים שבאים מביום חמישי בבוקר וחוזרים בטיסה אחר הצהריים. הוא מכיר את הבעיות של האזור המיוחד שלנו (מי עוד יסכים לשנות סדרי עולם כי זו שנת בר-מצווה? או יבטל משחק כי יש חג מעלות??)... יותר מכך, יוסי הוא חלק מהקהילה שלנו והמתנ"ס כולו חלק כה חשוב מהחיים באזור.

אני מקווה שחברי המועצה שלנו יקראו את הדברים האלה ויבינו שנפלה טעות בהחלטה שלהם. טעויות קורות ואפשר לתקן אותן בשלב הזה, מי יודע מה ילד יום ואיזה טעיות אחרות אחר כך אי אפשר יהיה לתקן. בקיצור, חברי המועצה לא מאוחר לשקול מחדש את ההחלטה ולקבל החלטה אחרת.
חבר מושב פארן

הודעהעל ידי שחקן נוער... » יום שני 08 ינואר, 2007 23:53

שלום,
בתור אחד שמשחק כרגע בהפועל ערבה אני רוצה להגיד שגדעון צודק ב100%
אני חייב לציין שיוסי ישאיר לכול אחד מאיתנו זיכרונות... אני חייב לציין שיוסי בנאדם מדהים וגם משפחתו ואני חושב שחבל לעשות כזה דבר לאיש כזה גדול בשבילינו הילדים והשחקנים שלו במיוחד.. אני חייב לציין שיוסי הוא באמת נותן הרגשה של אבא... דואג ועוזר בכול... יוסי קידם פה את הכדורסל צעד אחד ממה שכולם מצפים ממקום כזה קטן... אז בקשה תחשבו על מה שאתם עושים בתור ילד שמשחק אצלו אני במקש ממכם... אל תעשו את הטעות הזאת.. כי על טעויות משלמים! בלי יוסי והספורט פה בערבה אני לא יודע לאן הילדים יתדרדרו פה.. אז בקשה... תחשבו פעמיים לפני הטעות הזאת.. ועל תעשו את זה!
בהצלחה יוסי,
שחקן נוער
שחקן נוער...

גדעון צודק במילרד אחוז !!

הודעהעל ידי יודה » יום רביעי 10 ינואר, 2007 0:55

אין אין..... גדעון פשוט צודק !!
הספורט ממש חשוב וזה לא טוב לפגוע בו !
יודה

מתנ"ס

הודעהעל ידי תושב » יום שישי 12 ינואר, 2007 18:11

הגיע הזמן שיעשה סדר במתנ"ס !!
תושב

בדיוק כך

הודעהעל ידי תושבת ערבה » יום שישי 12 ינואר, 2007 19:18

עם כל הכאב והכעס יש לקחת דברים בפרופורציה. במתנ"ס יש הרבה בזבוז והרבה בלגן וצריך לעשות שם סדר. לא צריך להרוס משפחות! צריך להחזיר משכורות והתנהלות לפרופורציות. מדובר במתנס ערבה שמשרת פחות מאלף משפחות, לא במתנ"ס שמשרת מאה אלף איש. אל תשכחו שכל חוג וכל פעילות כרוכים בתשלום ישיר מכיס המשתמשים. אין שום צורך במשכורות עתק ותנאים מופלגים. כל מי שהיה במתנס ראה בעיניו שאין שם לא תזזית של עומס ולא היסטריה של עשייה. אפשר להוריד את היקפי המשרה ובהתאם להוריד את המשכורות. יוסי, אילנה וכל השאר עושים עבודתם נאמנה, אבל למה במשכורת משולשת מזו של העושים מלאכתם נאמנה במקומות אחרים כמו בית הספר המועצה והחברה לפיתוח?
תושבת ערבה

הודעהעל ידי תושבת מודאגת » יום שישי 12 ינואר, 2007 23:58

אני לא בטוחה שזה קשור ואני לא בטוחה שאת יכולה לדעת מהן המשכורת שאת מציינת שהן משולשת מאלה של מקבליהן.

אני חושבת שאנחנו צריכים לשאול שאלה פשוטה- מה יעלה בעתיד ילדניו ומה יעלה בעתיד האזור. וזו כל השאלה ללא קשר למשכורות או לשינויים שמן הראוי שיהיו אחרי 20 שנה
תושבת מודאגת

קיצוצים?!?!?!

הודעהעל ידי יש לי צד בעניין!!!! » יום שבת 13 ינואר, 2007 16:10

איך?...איך מרשים לדבר כזה לקרות?...
יוסי, לא רק שהוא אדם מדהים וגדול באישיותו הוא גם עושה את עבודתו באהבה רבה!
ומרגישים זאת...
אולי לא תקצצו בדברים החשובים באמת...?!?!
אולי תחשבו לרגע שיש גם דור צעיר בערבה...שצריך ללמוד ולהתפתח נכון לפי אנשים כמו יוסי!!
טעות...טעות...טעות... :x :!: :? [/b]
יש לי צד בעניין!!!!

הקודםהבא

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים