על ידי תלמידה בחטיבה העליונה » יום שישי 29 אוגוסט, 2008 18:24
הורים יקרים!
אני גרה בערבה, נולדתי כאן וזה הבית שלי. אני נגד סמים ויש לי עקרונות ברורים לגבי זה אם היו פה סמים או לפחות הייתי יודעת על תופעה שמתפשטתובה בני הנוער, אנחנו, החברים שלי ורוב האנשים שסובבים אותי היו מעשנים סמים או נחשפים לזה תאמינו לא שלא היינו מרגישים פה בטוחים. אני יכולה להבטיח לכם, הורים שאתם עשיתם ועדיין עושים עבודה טובה בחינוך שלנו ומקנים לנו גבולות ברורים.
אולי אין זה ברור לכם אבל גם אנחנו מודעים לזה שהקהילה שלנו קטנה ומרוחקת ויש חסרונות אבל המעלות גדולות ומרובות, אנחנו שמחים על תחושת הבית והאמון בננו ואנחנו לא רוצים להכניס לפה דברים שישברו את ההרגשה הזו.
אין בכוונתי לייפות את הדברים ואני פורסת בפניכם את המציאות- יש נוער שמעשן, יש נוער ששותה אבל אל תשכחו - אנחנו בגיל הזה... הבעייתי קצת, אז לפחות אנחנו לא נחשפים להשפעות מהאזורים העירוניים אלא מוצאים מקלט בדרכינו שלנו... במקום ללכת למסיבות פרועות באילת, באר שבע או תל אביב אנחנו בוחרים לשתות בחברה הקרובה אלינו ואנחנו יודעים במאת האחוזים שאנחנו מוגנים ונעזור אחד לשני ונשמור על עצמנו ועל חברינו.
זיכרו בבקשה שתמיד יהיו בעיות כאלה אבל תנו קצת אמונה בילדכם, אנחנו יודעים לשים גבולות ברורים, וסמים זה לא בלקסיקון שלנו.
אני מבקשת ממכם בכל לשון של בקשה- תיהיו מודעים, תיהיו זהירים שימו לב להתנהגות של הילדים שלכם, אבל אל תשכחו שאנחנו גדלים על ערכים שאתם העברתם לנו!
מקווה שהסרתי דאגות מלבכם,
בברכת שנת לימודים פוריה ומלאת ערכים.