ומה קורה בתחנה הפסיכולוגית?

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

ומה קורה בתחנה הפסיכולוגית?

הודעהעל ידי תושבת » יום שני 01 ינואר, 2007 15:40

מזה כשלושה שבועות לפחות אי אפשר לקבל תשובה רצינית מהתחנה הפסיכולוגית. הסבירו שהמזכירה חולה וזה מקובל עליי, כמובן, אבל האם אין אף אחד אחר שיכול לעזור ולתת מענה לפניות. הרי לא מדובר בושאים זניחים!
המקרה שלי עוד פשוט, יחסית,אני זקוקה לאבחון שנערך לבני ואיני מצליחה לקבלו. העיכוב כבר גורם לבעיות מצטברות ואני לא מתכוונת לחכות שעתידו הלימודי של בני ייפגע ממש! מי אחראי לכך שהתחנה תתפקד גם כשעובדת אחת חולה? להזכירכם לא מדובר בטובה , אנו משלמים עבור השירותים בתחנה. אני יודעת שמדובר במשרד רגיש וסודי ורק לשתיים-שלושה מותר לפתוח מגירות ולחפש, אבל חודש עבר ואחת חולה, והשנייה והשלישית לא מפנות מזמנן היקר לתת לנו שירות!
לא יכול להיות שאני פונה ואין מענה. אין תשובה בטלפון, אין תגובה להודעות, אין אף אחד במשרד. האם כל המשרד החשוב הזה מבוסס על עובדת אחת?
ושלא יקרה חלילה אסון ואז יזכרו שבעצם אסור למשרד כזה להיות משותק ככה.
מטעמים מובנים איני רוצה להזדהות אך אודה לתשובה מוסמכת.
בהזדמנות זו איחולי החלמה לדינה ומחכים לך שתחזרי כבר!
תושבת

שלום תושבת ואחרים

הודעהעל ידי יעל » יום שני 01 ינואר, 2007 19:57

חושבת כי כדי לקבל התייחסות ממשית והתערבות למציאת פתרון
ולא רק הנהון של הסכמה מהבודדים ש"יסתכנו" להגיב כאן -
כדאי שתרשמי הודעה זו בפורום של "שאלות ופניות לעובדי ציבור"
עליו מופקדת אוסי ניר, שנוכחנו כבר כי אינה טומנת ראשה בחול
אלא פועלת להשגת מענה לשאלות הנכתבות שם.

ערב טוב.
יעל
אחראי

הייתי מזדהה, אבל..

הודעהעל ידי תושבת » יום שלישי 02 ינואר, 2007 19:43

בנושא רגיש כזה איני מעוניינת לחשוף את פרטיי האישיים.
האם יש סיכוי לקבל תגובה ממוסמך ללא הזדהות?
תושבת

אינך חייבת להזדהות

הודעהעל ידי יעל » יום שלישי 02 ינואר, 2007 20:53

אני מאמינה שאם תרשמי שאלתך בפורום של
"שאלות ופניות לעובדי ציבור" , תקבלי משוב והתייחסות
גם בזהות חסויה.
אינך בדיוק משתלחת בממסד או משמיצה,
הרי כל שאת מבקשת הוא תשובה.
לדעתי שווה לך לנסות.

ערב טוב.
יעל
אחראי

חסוי או לא חסוי..

הודעהעל ידי גילה טל » יום שלישי 02 ינואר, 2007 21:19

אני חושבת שהכותבת מתכוונת לכך, שכדי לשאול בפורום שאלות לאנשי ציבור חייבים להרשם, ובמקרים רבים גם האימייל מגלה את זהות הכותב, לפחות למנהלים.

אני מבינה את הצורך של הכותבת בחשאיות, ומאמינה שהשאלה נקראת וכן תקבל התייחסות. אין ברירה אלא להחמיר יותר עם הפונים לאנשי ציבור (גם מנסיון העבר), אבל בחלק מהמקרים במקום קטן כמו שלנו ברור הצורך בפרטיות. במקרים כאלו, יופעל שיקול דעת ובהחלט תתכן התייחסות.

כמובן, שצורת הפניה חשובה ביותר ויכולה להטות את הכף כשמדובר בשיקול דעת (אני לא מתייחסת להודעה הספציפית, אלא מציינת באופן כללי. לטעמי אין בעיה בצורת הפנייה בהודעה הנוכחית).
גילה טל
"אינטרנט ערבה"
סמל אישי של המשתמש
גילה טל
Site Admin

תחנה פסיכולוגית

הודעהעל ידי אוסי ניר » יום שלישי 02 ינואר, 2007 22:47

שלום רב,
בדרך כלל אני משיבה בפורום פניות לאנשי ציבור ומשתדלת להתייחס ברצינות לכל פנייה. גילה הסבה את תשומת ליבי לנכתב בפורום תגובות ובמקרה הספציפי שלהלן אני מבינה את הצורך להשאר אנונימי.
אבדוק את פנייתך ואשמח להשיב על כך.
שנה אזרחית טובה ומוצלחת לכולנו ,
אוסי ניר
סמל אישי של המשתמש
אוסי ניר
מנהלי דיונים

יפה

הודעהעל ידי תושבת » יום חמישי 04 ינואר, 2007 13:31

תודה אוסי
תושבת

נו?

הודעהעל ידי תושבת » יום שלישי 09 ינואר, 2007 7:55

אתמול שוב ישבתי בוקר שלם וניסיתי להגיע למענה אנושי בתחנה וללא תגובה. עבר עוד שבוע! אין תשובה! ומה עם התשובה שהבטיחה אוסי! כמה זמן זה יהיה ככה? והאם אני היחידה שאכפת לה?
תושבת

לא!

הודעהעל ידי תושבת ערבה » יום שלישי 09 ינואר, 2007 9:37

את לא היחידה..אבל מה אפשר לעשות אין תגובה!!
תושבת ערבה

אם בכלל

הודעהעל ידי נריה » יום שלישי 09 ינואר, 2007 19:49

ואני שמעתי שלא בטוח שדינה תחזור בכלל ולא מסיבות בריאותיות אלא בגלל שבמועצה שלנו לא טורחים לדאוג שתחזור.
נריה

תשובה

הודעהעל ידי אוסי ניר » יום שלישי 09 ינואר, 2007 22:43

שלום רב,
המתנתי עם תשובתי מספר ימים כיוון שהנושא עדיין בבדיקה. בתקופה האחרונה אכן לא היתה מזכירה בתחנת הפסיכולוגית ואין ספק שהדבר גרר עומס ולחץ, הבעיה ידועה והיא מטופלת. כרגע, לצערי, איני יכולה למסור פרטים נוספים, ישנם מספר עינינים לא סגורים שעדיין בטיפול ובתקווה שעד שבוע הבא יסגרו. אשמח לעדכן. לא אוכל להתיחס בדבריי לדינה באופן ספציפי משום צנעת הפרט.
סמל אישי של המשתמש
אוסי ניר
מנהלי דיונים

מה באמת קורה בתחנה הפסיכולוגית

הודעהעל ידי כבש » יום רביעי 10 ינואר, 2007 20:30

למרות התשובה הדיפלומטית של אוסי יש דברים בגו ויש דברים לא נאותים שמונעים מעובדת התחנה לעבוד בה ובכלל! ואני קורא לכל מי שנעזר אי פעם בדינה,ומי שקיבל ממנה מלה טובה,ומי שקיבל ממנה עזרה-לקום היום ולהגיד,ולא לשתוק כמו כבשים!
נכון שלא כולנו רוצים שידעו שיש לנו קשר עם התחנה הפסיכולוגית אבל השתיקה הזו תגרום לכך שגם אם נרצה לא יהיה לנו קשר!
כבש

מצטרפת לקריאה

הודעהעל ידי כבשה » יום חמישי 11 ינואר, 2007 22:33

אני תושבת ערבה ותיקה ונאלצתי, שלא תמיד בטובתי, להעזר בתחנה הפסיכולוגית מספר פעמים בעיקר בנושאי חינוך ילדיי. מעולם לא קיבלתי יחס שלא היה מצויין ונעים, מעולם לא קיבלתי תשובה שלא היתה אדיבה ועוזרת. לדעתי דינה היא המחזיקה את ההתחנה מתפקדת ואצטער מאוד לראות אותה הולכת. יותר מאצטער, אני ורבים מחבריי נכעס, ובקול רם וברור. לא נותנים לאדם כמו דינה להתאדות וללכת אחרי יותר מעשר שנים של עבודה. אני פונה כאן למי שיכול להשפיע ולדבר להגיד את הדברים בצורה ברורה, הרי זה לא פחות חשוב מכדורסל,אנשים!
כבשה

לכבשה התמימה ולכל האחרים

הודעהעל ידי נמר מנייר » יום שישי 12 ינואר, 2007 6:19

את אומרת: זהלא פחות חשוב מכדורסל, אנשים - והרי את רואה שזה פחות חשוב! שמועות עקשניות וככל הנראה מבוססות רוחשות שמשהו בהחלט קורה ובניגוד לשטף מכתבי ההערצה שזורמים לפורום בנושא יוסי לין כאן התגובות קלושות אנמיות ואנונימיות.למה?
שתי סיבות!
1)תומכי יוסי לין הם צעירים שעוסקים במשהו דינמי ומצטלם טוב, הם לא מפחדים להביע דעתם וגם להזדהות בגאווה. אלה שקיבלו עזרה מדינה הם לעיתים אנשים שלא רוצים לדבר בקול רב, לפעמים חלשים, לפעמים חוששים, לפעמים סתם לא רוצים לעשות רעש כי מחר, הם יודעים, יזדקקו שוב לאותו גוף רב עוצמה אצלו הם אמורים עכשיו התלונן. פעמים רבות מדובר בכל בילדים שלא יודעים מה קורה ולו היו שואלים אותם הם כבר היו מספרים את האמת שלהם על דינה. כדורסלן מצליח ישמח ששמו יקשר בכדורסל. אדם שקיבל עזרה מדינה לא תמיד רוצה שידעו את זה.
2) תומכי יוסי הם צעירים ואידיאליסטים. אנחנו כבר זקנים ועייפים..
ולמרות כל זאת - אם כל ילדה שדינה ניגבה את הדמעות שלה, כל ילד שדינה נתנה לו יד, כל אמא שדינה חיבקה והושיטה לה כוס קפה, כל אבא שדינה הושיבה לשיחה שקטה ומלאת עידוד וסימפטיה - כל אחד שנכנס בדמעות, בפחד, בכעס, בלחץ, בצער- וזכה שדינה תקבל את פניו - ישלח מסר למועצה- אל תעשו את הטעות הזו.
מס' פקס של המועצה: 08-6581487, טלפון של לילך: 052-3665966- שי מזכיר 052-366590 רועי גזבר 052-3665952אפשר לשלוח מסרון, תגידו שאני אישרתי!
נמר מנייר

מה קורה?

הודעהעל ידי אנוש » יום שישי 12 ינואר, 2007 9:00

שלום לכם כבש, חתול וכו'
אולי דינה, ואולי מישהו, יספר ברור מה קורה? דינה נעדרת מעבודתה עקב מחלה?
האם זה לא נכון? ומה קורה בדיוק?
איפה מנהלת התחנה, היא עבדה איתה צמוד. יש פה הרבה דברים לא ברורים.

אשמח לדעת
אנוש

הבא

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים