ומה קורה בתחנה הפסיכולוגית?

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

לדינה

הודעהעל ידי מטופלת נאמנה » יום שישי 12 ינואר, 2007 14:12

דינה, במשך זמן רב עזרת לי והיית משענת. אם קורה משהו אמיתי אני יודעת שאינך מסתירה ואינך מחביאה את האמת אף פעם לא פחדת לכתוב בשמך בפורם. בבקשה הכנסי ואם תוכלי להסביר בלי לפגוע בצנעת הפרט שלך, כמובן.
מטופלת נאמנה

עוד שבוע נגמר

הודעהעל ידי תושבת » יום שישי 12 ינואר, 2007 21:03

לצערי השבוע הזה הסתיים ואין שום חדש. עוד שבוע בו לא הצלחנו לקבל תשובה וטיפול מהתחנה. אם יש בעיה, וברור שיש, על הממונים לפתור אותה בזריזות ויעילות ולא לחכות שיגיעו מים עד נפש, והגיעו.
חובה על המועצה לפתור את הבעיה, נקודה. ולגבי דינה אישית לא ברור מה קורה פה בכלל - האם מישהו מאיים על תפקידה ומעמדה ומדוע? גם בנושא הזה מגיעות לנו תשובות ברורות.
תושבת

ד"ש מדינה

הודעהעל ידי חברה » יום ראשון 14 ינואר, 2007 11:18

שלום,
אני נגשתי למקור,צלצלתי לדינה ובררתי לשלומה, דינה חלתה והבריאה, ולא נמצאת בעבודה מסיבות שאינן תלויות בה, בימים הקרובים היא תדע יותר ואז היא מקווה למסור יותר אינפורמציה.

בכל מקרה דינה מודה לדורשי שלומה ואפשר לפנות אליה טלפונית (לא בקשר לעבודה כי לפי דבריה אינה מעוניינת לפחות כרגע להכנס לנושא, על מנת לא לפגוע במקום העבודה שבו עבדה יותר 12 שנים )

תודה
חברה

התחנה הפסיכולוגית

הודעהעל ידי אכפת לי » יום שלישי 16 ינואר, 2007 19:18

לא יכולה להשאר אדישה ורוצה מאד להצטרף לדברים החמים שנכתבים על דינה,אשה מקסימה,אכפתית ורגישה.
גם בעיני אסור לתת לה לעזוב את התחנה,כי בלעדיה זה לא יהיה אותו דבר!ההפסד כולו שלנו. :cry:
אכפת לי

נו כבר!

הודעהעל ידי תושבת » יום שישי 19 ינואר, 2007 11:03

עוד שבוע עבר! יצא מכרז לעבודה של דינה ולדעתי זו שערוריה אבל יאללה!! שמישהו יענה כבר!!!!! יענה בתחנה כלומר
תושבת

לא עונים- למי איכפת?

הודעהעל ידי לקוחה » יום שישי 19 ינואר, 2007 12:22

חבר/ה יקרים, לא יענו כי למעלה לא איכפת, דינה בבית בריאה ושלמה, לא חוזרת לעבודה,
זה רצונה והצדק איתה. דינה אמרה שחזרה לעבודה לפני כשלושה שבועות ואז קרה מה שקרה .
אין יותר אף אחד מלבדה שיענה, אותי הפנו למועצה, לא מסכימה לפנות להנהלה, לא עינינם
מי אני ובמה אני מטופלת.
אגב חבל שליותר אנשים לא איכפת, אבל אני יודעת שבעוד כמה ימים יטאטו הכל מתחת לשטיח, והשיירה תעבור ללא מכשולים.

קדימה לישון וליל מנוחה
לקוחה

הודעהעל ידי תושב » יום שישי 19 ינואר, 2007 12:40

חבל שדינה לא מתיחסת ומסבירה את האמת. שוב זה נראה כמו ספורי הש"ג.
דינה תלך ומי שלא נוהג בסדר ישאר.
ושוב כי דינה היא תמיד מעל ומעבר וכמובן כדרכה שומרת על כבודם של אחרים שלא נהגו אתה באותה הדרך
אגב כשקראתי בעיון את הדרישות למשרה עלתה בי שאלה אחת האם הדרישות האלה חלו על כל עובדי התחנה ??? זה לא נראה ככה.
אהבתי את הסעיף תקשורת בינאישית טובה !!!!!
תושב

איך?

הודעהעל ידי איך לא חשבנו על זה קודם » יום שישי 19 ינואר, 2007 13:53

ולי יש רעיון מופלא שפשוט מתבקש ומובן מעליו לכל מי שעיניים בראשו ושכל בקודקודו: אם דינה לא רוצה או לא יכולה או לא מרשים לה לעבוד בתחנה, למה שלא תעבוד במשרד המרפאה המתפנה בצירוף מקרים ממש בימים אלה?
ככה דינה לא תבעט החוצה, ואנחנו נרוויח אותה לעבודה אתנו ומשרד המרפאה ירוויח עובדת עם תעודות.מה יותר פשוט מזה? :shock:
איך לא חשבנו על זה קודם

ממי עושים צחוק

הודעהעל ידי פאיזה » יום שישי 19 ינואר, 2007 16:30

קראתי את המכרז לתחנה ואני ממליצה לכולם להיכנס,הדרישות כמו למזכירת לשכה,
מישהו ראה פעם את הכוך שדינה עבדה בו, מה זה לשכה חבל על הזמן.

(אגב אפשר במכרז זה למצוא עוד כמה בדיחות)
מישהו יכול לומר כמה משתכרת מזכירת לשכת התחנה. אולי זה שווה לא בדקתי באמת.
פאיזה

מה באמת קורה?

הודעהעל ידי סבלני » יום שני 29 ינואר, 2007 18:35

מתי סוף סוף למישהו יהיה איכפת ויענה?
סבלני

ועדיין לא?.

הודעהעל ידי תושבת » יום ראשון 18 פברואר, 2007 9:55

עבר למעלה מחודש! לשמחותי אני שומעת שדינה מצאה מקום עבודה חדש ואני מאחלת לה בהצלחה לה ולכולנו!!

אבל מה קורה עם התחנה?עד מתי? יצא כבר מכרז מזמן !! למה אין שם עובדת שתתחיל לעזור לנו. לא חיכינו מספיק? אולי אם נתחיל להפוך שולחנות מישהו יקשיב? ברור שאחרי חודש אף אחד לא מקשיב בדרך אחרת!
תושבת

...........לא מאוכזב אך ...

הודעהעל ידי מ.א.(מאוכזב אחר) » יום ראשון 18 פברואר, 2007 20:20

כי כולם טיפשים ועושים מה בראש שלהם, תושבת ספיר לא מספיק טובה, דימונה לא מספיק טובה, מחכים למושבניקית שתסכים
מ.א.(מאוכזב אחר)

אם באמת זה כך

הודעהעל ידי לא מאמין » יום רביעי 21 פברואר, 2007 9:27

אם באמת נדחו אנשים שפנו לאיוש המשרה הרי זו שערוריה כפולה - התושבים לא מקבלים שירות ופונים לא מקבלים עבודה.
אני מציע לבדוק, אם יצא מכרז והיו פונים, חייבים לקבל אחד מהם! לא הודיעו על ביטול המכרז, חייבים לקבל את אחד הפונים. מי שנדחה שיבדוק, ויתבע אותם על משוא פנים או משהו כזה.
לא מאמין

איוש משרת מזכירת התחנה הטיפולית

הודעהעל ידי אוסי ניר » יום רביעי 21 פברואר, 2007 9:56

שלום לכולם,
המועצה האזורית פרסמה מכרז לאיוש משרת מזכירת התחנה הטיפולית. בדקתי הנושא מול מזכיר המועצה, שי זינדרמן ולדבריו, עד כה לא נמצאו מועמדים מתאימים לדרישות ושיהיו זמינים לתפקיד, כפי שהתבקש.
המועצה עושה כל שביכולתה לאתר מועמדים ראויים לתפקיד ובשל חשיבות התפקיד ורגישותו לא תתפשר המועצה בנושא ההעסקה.
בנתיים, משתדלת מנהלת התחנה הטיפולית לספק את השירות המיטבי למטופליה.
בהזדמנות זו - אם ברצונכם להתקבל למשרה הנ"ל או שאתם מכירים מועמדים אפשריים שמתאימים לדעתכם למשרה, אנא פנו לסהר פימה במזכירות המועצה בטל': 08-6592206.
סמל אישי של המשתמש
אוסי ניר
מנהלי דיונים

תחנה פסיכולוגית לאן?

הודעהעל ידי אורח » יום ראשון 25 פברואר, 2007 11:44

התחנה הפפסיכולוגית לאן? היא לא שאלה שנשאלה רק עתה. מצבה רע כבר המון זמן. אני הערבה מזה 8 שנים. וכבר בהתחלה ששאלתי על שרותי התחנה אמרו לי: אין לך למה למהר את תצטרכי לחכות הרבה.( בלי קשר לדינה - האישה הכי אנושית ולבבית שנתקלתי בה שם).
אני מכירה רבים שנעזרים בשירותים פסיכולוגיים חיצוניים בשל אי שביעות רצון מהמערכת. במילה אחת בושה!!
אבל כמו שאני מכירה את הערבה - לא תקום פה שום צעקה. אם זה לא על פלפלים ובעיות חקלאיות. החינוך והתחנה יכולים להמשיך בשלהם רק תשובות דיפלומטיות תמשיכו לקבל.
אורח

הקודםהבא

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים