חוסר חוסר וחוסר שוב

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

חוסר חוסר וחוסר שוב

הודעהעל ידי מרפאת ספיר » יום חמישי 25 ינואר, 2007 20:54

במרפאת ספיר שמשרתת מלא נשים הרות כי לשם מגיע רופא הנשים קצת מביך להגיע נכנסים.... רופא נחמד דווקא יש לנו גם כסא יש לנו אני חושבת שאין אישה שלא ישבה על הכיסא המביך הזה.
אבל מה אין?
אין סדין לכסות את האישה ולו כדי שתרגיש פחות נבוכה במקום לשבת שם חצי עירומה בלי אפשרות לכסות ולו חצי גוף צריך לשכב שם במבוכה אדירה או להביא מהבית נו באמת
ואם שואלים למה אז אומרים כי קופת חולים לא נותנת סדינים כי פה כי שם מלא תירוצים נו דיי באמת תפסיקו כבר.
מרפאת ספיר

להביא מהבית

הודעהעל ידי רופא מדומה » יום שישי 26 ינואר, 2007 18:01

ציטוט מחדשות היום

בשל העומס בבתי החולים: 5 חולים מתו בוולפסון

במהלך סוף השבוע האחרון מתו חמישה חולים במחלקה הפנימית של בית חולים וולפסון בחולון. הסיבה לטענת הרופאים - העומס הרב, שנעשה גרוע משנה לשנה. בכנס חירום של ההסתדרות הרפואית הוחלט לקרוא להקמת ועדת חקירה ממלכתית בנושא
רופא מדומה

חוסר זה מה ...תשובה על כך שאין סדינים

הודעהעל ידי זיוגו » יום שלישי 30 ינואר, 2007 20:09

חבל שפרסמת הודעה חשובה בעילום שם, אך ,לידיעתך הנושא מטופל, כאשר תהיה תשובה מקופ"ח תדעי.
(אני פשוט שאלתי את האחות קבלתי תשובה שהדבר מטופל)
זיוגו

כאן לא וולפסון

הודעהעל ידי ספירניקית » יום שלישי 30 ינואר, 2007 20:47

אני ממש מתנצלת שלא שמתי לב למי מת או מי אנס ומי נס .
כתבתי על איזור מגורי כתבתי על אייך אני מרגישה כאישה ולא על מחיר תרופות או שירותים שמקבלים או לא(כמו רופאים שמגיעים או .....אולי לא)ועוד כהנה וכהנה.
אני לא חושבת שיש אישה שעברה את זה ולא הרגישה נבוכה ואני גם לא חושבת שזה משהו שהמין הגברי יכול להבין.
לשים סדינים נקיים פעם בשבועיים זה לא בשמיים וזה לא מה שימוטט את מערכת הבריאות הציבורית שלהזכירכם אתם משלמים עבורה ומשלמים יפה.
הדרישה היא מינימלית הגיונית במיוחד בנושא רגיש(אין גרוע מלמות מבושה ).
ספירניקית

סדין מהבית

הודעהעל ידי גלית » יום שלישי 30 ינואר, 2007 22:58

לספירניקית היקרה,
אני קוראת את תגובותיך לנושאים השונים ואת מתגלה כיצור מאוד מריר שהכל לא טוב לו. האם ניסית לשפר, להציע, להתנדב או שאת יודעת רק להתלונן. הייתי בבדיקות אצל רופאי נשים מחוץ לאזור ומלבד וילון או פרגוד לא נתקלתי בסדין. מה יש? תביאי מהבית. לא צריך למות מבושה, מדובר בבדיקה רפואית שאורכת חצי שנייה.
גלית

מתחזה

הודעהעל ידי אורח » יום רביעי 31 ינואר, 2007 18:57

גלית שלום,
אני לא חושבת שזאת ספירניקית, לדעתי נח לה לכתוב "ספרניקית"
אורח

סדינים

הודעהעל ידי חצרוני » יום רביעי 31 ינואר, 2007 20:42

נראה לכן ,שקופ"ח יספקו 30 סדינים, (מי תרצה להשתמש בסדין שאחרת התכסתה בו עם הבעיה שלה.)
מנסים למצוא פתרון לכך, חכו ואל תבלבלו בן אפשר לנסות לפתור בעיה ולא לגרום למלחמת קישקושים
חצרוני

תתפלאו............

הודעהעל ידי ספירניקית בהחלט. » יום חמישי 01 פברואר, 2007 17:20

אני לא יודעת היכן עוד נבדקת אבל מניסיוני האישי אכן יש מקומות שמספקים בהם סדינים לפרטיות האישה אולי לך לא מפריע לשכב רגל פה רגל שם כמה דקות או שניות או רגעים לי כן.
אני ממש כמו כולם משלמת יותר ממספיק לרפואה משלימה כללית(וגם אם יבקשו להוסיף כסף כדי שמישהו יכבס סדינים אשמח לעשות זאת)לא דיברתי על סדינים קולקטיביים למספר נשים אלא סדין אחד לאישה אחת בממוצע זה יוצא בהגזמה 25 נשים כל שבועיים 25 סדינים.
ונעבור הלאה למה מרירות למה לא כנות ממתי להתלונן על שירות לקוי הופך למרירות?
(גלית היקרה אפילו הצעתי לכבס את הסדינים אם רק יספקו אותם כולו חצי מכונה פעם בשבועיים התשובה היתה מה פתאום שקופת חולים תעשה את זה ונאמר לי להתלונן ,למי להתלונן לאיזה מנהל שלא יבין מה אני רוצה ממנו!?)את לא מכירה אותי גלית ואולי בעיניך אני טרחנית אבל יש מה שנקרא כבוד האדם ופרטיות היא חלק מזה.
ספירניקית בהחלט.

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים