לפני שיהיה מאוחר מדי - תודה!

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

זכרון קצר

הודעהעל ידי לא מבינה » יום שלישי 30 ינואר, 2007 22:53

גלשתי בפורומים קודמים ונתקלתי בתלונות על תפקוד המרפאה. פתאום עכשיו ששולה עוזבת כולם שוכחים את התלונות.... מה קרה? תמיד נוח להאשים את המועצה בכל. לא בהכל אשמה המועצה.
לא מבינה

כמו בכל מקום

הודעהעל ידי ספירניקית » יום רביעי 07 פברואר, 2007 18:18

כמו בכל מקום בארץ ובעולם כולו אין דבר הנקרא תמימות דעים.
ככה זה גם בנוגע למרפאה.
להבדיל בין כל המרפאות הרשו לי להזכירכם שמרפאת ספיר הינה המרפאה הכמעט יחידה שאליה מגיעים רופאים מקצועיים המשרתים את כל קהילת הערבה .
המרפאה היא מקום אינטנסיבי מאוד יוצאים נכנסים מדברים לפעמים שומעים דברים שלא רוצים לשמוע כן גם בלי כוונה הרי רק במרפאת ספיר עושים שיפוץ פה ועוד קצת פה ואולי קצת שם אבל לא ממש שיפוץ מאסיבי רצוי.
כתושבת ותיקה ועם כל זה שאני מודעת לבעיות במרפאה עדיין אני רואה את מרפאת ספיר כמרפאה הטובה ביותר.
איימי נותנת את הנשמה(למרות שלפעמים היא מעצבנת אותי נורא!)מיכאל תמיד תמיד פה בשביל כל חולה בכל שעה מעולם לא מסרב לאף אחד שרון הנפלאה ואחריה שולה ועכשיו דינה מזכירות נפלאות שעומדות לשירותינו ככלל תמיד!.
אז לצ וות המרפאה תודה על שירות מסור ונפלא למרות חסרונות מסוימים עולים הייתרונות על הכל.
ספירניקית

משהו לא בסדר ?

הודעהעל ידי מסטיק » יום חמישי 08 פברואר, 2007 9:44

ספירניקית יקרה , משהו לא בסדר אתך !!!
מסטיק

ה"מסכנות" מדימונה

הודעהעל ידי אורח » יום חמישי 31 מאי, 2007 15:01

בושה וחרפה שכך מדברים על עובדות מדימונה, שהן אגב לא מסכנות כלל וכלל, פשוט מאוד
בעלות מוסר עבודה מאוד גבוה והולכות לעבוד היכן שיש עבודה, גם אם זה במרחק שעה נסיעה.
מה שאני לא יכולה להגיד על תושבות הערבה, העצלות שאין להן מוסר עבודה כלל.

אנא חפש/י את ההגדרה למילה מסכנות במילון ותביני שהמסכנות היחידות כאן הן אתן ורק אתן. ובגלל כל מה שציינתי מעלה יש המון משרות פנויות במועצה שלכם.

תעשו את חשבון הנפש המתאים, ואל תרטנו על כך שדימונאיות מגיעות לעבוד כאן.

חוצפה ובושה!!!!!!!!!!!!! כל ישראל אחים - לתשומת לבכם!!!!!!!!!
אורח

לאורח/ת שכתב/ה את מה שמעלי:

הודעהעל ידי יעל » יום חמישי 31 מאי, 2007 16:43

אנא הסבר קליט איך מתקשר המשפט שרשמת בתחילת דבריך:

"מה שאני לא יכולה להגיד על תושבות הערבה, העצלות שאין להן מוסר עבודה כלל."

עם המשפט שרשמת בהמשך:

"חוצפה ובושה!!!!!!!!!!!!! כל ישראל אחים - לתשומת לבכם!!!!!!!!!"

אם אני אחות שלך -
קיימת אימרה של חז'לנו הדנה בהבדלים בין הצהרות אדם על עצמו לבין מעשיו:

"נאה דורש - נאה מקיים"

מאחר ולא קיימת - מבחינתי אינך שונה מאלו נגדם יצאת חוצץ.

תודה לך על שעור במוסר מזוייף
יעלית.
יעל
אחראי

הודעהעל ידי ג'ינסטה בת שבע » יום שישי 01 יוני, 2007 4:36

עצוב להכנס לפורום ולראות את הנאמר - אז תרשו לי לתקן אותכם.

הבן שלי נוסע כל יום כ- 4 שעות בממוצע לגן שלו באילת.
כאשר אני חיפשתי סייעת שתלווה אותו רק בהסעה בבוקר ובערב (17:00) עבודה של 4 שעות בלבד הענותם של תושבי המקום היתה דלה מאוד.
נגשה למכרז רק תושבת המקום אחת והיא מספיר וכל השאר היו בדימונה.
הסייעת שליוותה את הבן שלי מספיר עבדה 3 חודשים ומסיבות לא צפויות היתה צריכה לצערנו לעזוב.
הסייעת של הבן שלי (מ ד י מ ו נ ה) קמה כל בוקר בשעה חמש בבוקר ויוצאת לדרך על מנת להגיע לכאן בשעה 06:30 לקחת את הבן שלי לגן ומגיעה לביתה בדימונה בשעה 19:00 במקרה הטוב.

אז בלי לזלזל בכבודו של אף אחד עובדים מדימונה הכן יש להם מוסר עבודה גבוה, נאמנות והם אינם מתפנקים ולוקחים כל עבודה כי הם זקוקים לה.
הם אנשים נהדרים שעושים את עבודתם נאמנה ומלאה באהבה.
ולכל אותם אנשים שיש תלונות על כך שמגיעים עובדים מדימונה ו"לוקחים"לכם את המשרות הגיע הזמן שתגשו תרדו מהרף שבו אתם נמצאים תפסיקו להתלונן כל הזמן ותתחילו לעבוד.
ותפסיקו להאשים את המועצה כל הזמן אל חוסר הנכונות שלה עם היה מזעזע לעבוד במועצה אנשים לא היו יורדים לכאן לעבוד אף אחד לא מגיע בשביל העיניים היפות של המעסיקים הם מגיעים לעבוד פה כי הם צריכים את הכסף הזה ותפסיקו לזלזל.

ולכל עובדי דימונה - כל הכבוד לכם וישר כח.

בת שבע
ג'ינסטה בת שבע

הקודם

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים