עצוב ,מבייש וכואב לקרוא את הדברים שנכתבו כאן על מנהלת היסודי מרגלית מור וזאת בשל היותם פוגעים ,מעליבים ולא נכונים בעליל.
אז הנה כמה עובדות שכדאי לדעת לפני שפוגעים:מרגלית היא מנהלת כבר שנה עשירית ובבית הספר בערבה היא מנהלת שלוש שנים.מי שמכיר את האדם יודע שאפשר לפנות אליה בכל רגע ביום ובלילה ותמיד תהיה תשובה ובכנות מלאה. למי שלא מבין במשכורות (לך אמא יקרה שחושבת שלנהל את התיכון שה שדרוג ותגמול כמו שכתבת) למרגלית היה שווה יותר להשאר מורה לספרות בתיכון ומשכורת מנהל ביסודי היא מהבושות הגדולות של מערכת החינוך.גם אם והיה ומרגלית תלך על הרעיון לא יהיה בזה שידרוג ומה שבטח יהיה זה- הכפשות, וגועל נפש. אם אני הייתי במקומה (וכולי תקוה שהיא לא תקרא את הכתוב) הייתי מניחה גם את המפתחות של היסודי, כי אין אף אחד שראוי לאדם הזה על כל מה שהיא עשתה ונתנה.
מי בכלל כאן מבין בחינוך?אם הכותבים הם מבינים גדולים שיציעו את עצמם לניהול. האם מישהו מהכותבים ניהל בית ספר?יודע מה זה? או שהכי קל זה להכפיש וללכלך.
ואת האמא שדורשת 100% ממנהלת בית הספר- תפעלי את כאמא ב100% ואחר כך תבואי בדרישות. האם היה כתוב על הילדים שלך באופן אנונימי?מי נותן לך את הזכות להגיד דברים שכאלה על המנהלת.
בושה וכלימה לכל מי שנותן יד לענין הזה כי מה שצריך לעשות זה לפרגן לבחורה הזו שהביאה את ביה"ס לאן שהביאה בלי מריבות, בלי לפטר מורים ובלי סכסוכים. רק זה בערבה הזו שווה זהב.
בואו נהיה ראויים לטוב שיש לנו ולא ניקח כברור מאליו שמרגלית מור חייבת משהו למישהו ואני יודעת שכאשר פנו אליה בשנה שעברה לעבור לנהל בית ספר לא רחוק מכאן היא אמרה שהיא נשארת לעשות לביתה.
אני מקוה שהיא לא תחליט עכשיו משהו אחר. זה כמו שאמר שגי "לשפוך את התינוק עם המים".