ורד,
אני מלווה את הודעותייך המזוהות ומאוד מעריכה את דעתך, סבלנותך וסובלנותך.
בעניין גידי נראה לי שיש הסחפות!!
גידי היה מזכיר הישוב ספיר - הראשון שהצליח לקבל משרד מהמועצה לטובת ספיר פרופר. פעם זה היה חשמלייה והמשרד של ספיר היה לא מגובש. גידי פתח תיקים, התעקש ונלחם וקיבל מחשב, נסע, עשה, צעק על מנת לקבל תשובות מהמועצה- וגם קיבל, דאג לתושבים-
אל תשכחו לו את זה!!וכן, הוא קיבל משכורת, אז מה? מי עובד בחינם? האם את מקבלת אנשים לצימרים שלך לשם שמיים? ודאי שלא. האם בעלך, חברייך, שכנייך, משפחתך - כך האנשים שסביבך, יוצאים לעבודה ללא תמורה כספית? אדם שעובד ללא שכר- כלומר ללא תפקיד בעל אחריות וחובות שנגזרות מכך שהוא מקבל שכר ולא עושה זאת בהתנדבות- לרוב לא עושה זאת בלב שלם ולא עד הסוף.
וכן, כולנו יודעים שאודטה אמך עושה תפקיד זה עכשיו בהתנדבות ובהצלחה, אבל כמה אודטה יש??
לגידי יש את החשיבה שלו ואת התיאוריות שלו, וזה לגמרי בסדר, את לא חייבת להסכים אתו והוא לא אתך, אבל אל תקחו לו את הקרדיט האמיתי שמגיע לו. גם לא במקום לזלזל בסדנא של להוולד מחדש. לא לטעמך? אל תשתתפי ואל תשלחי חברים לשם. אבל לא נאה לחבל בפרנסה של אדם. כמו שאמרת: מי שגר בבית זכוכית... האם את (ואמך) לא למדתן ועוסקות ומפרסמות עצמכן בתחומים פרא-רפואיים , עיסוי, אבנים חמות, איור וודה..שגם בהם אפשר להאמין או לא להאמין? ואיש לא לעג לכך.
אם גידי מאמין שספיר נראית כך, שיאמין.
אני ואת לא מרגישות מסכנות ומנוצלות, אלא צעירות ובעלות תושייה- אז בואי נעשה משהו יחד, אני ואת ועוד אנשים שכוחם במתניהם ויש להם חשיבה צלולה ואופטימית.

בברכת חברים!!