על ידי נויה » יום ראשון 08 יולי, 2007 8:40
נדמה לי שאנחנו בני מזל, ממש כמה חודשים לפני הבחירות קיבלנו תזכורת ב"חי" לנזק שאדם לא מנוסה או שוגה באשליות של כוח יכול לגרום, גם אם אין לו כוונה כזו.
אני מקווה מאוד שהסערה הזו תחלוף לא התוצאות מכאיבות לכולנו, ועליי להזכיר שלא כל החקלאים עשו מיליונים, לא בשנה שעברה ולא השנה, וקצת צניעות לא תזיק.
יחד עם זאת, ההודעה הראשונה בשרשור הזה הצליחה להרגיז אותי לא פחות.
המסר שלה הוא משהו כמו: בזמן שאנחנו מברברים לנו על שטויות כמו חינוך, מישהו הולך ופוגע בציפור נפשנו- הפלפל והתאילנדים.
לוליטה, איך את לא מבינה שמדובר באותו הדבר בדיוק? איך את לא רואה שהזילות הזו בנושאי חינוך באה מאותו מקום של התפארות ושחצנות, כי הכסף קונה הכל? איך זה לא קופץ לך מול העיניים, שהשאננות הזו לגמי בית הספר-" מקסימום... לא יעשה בגרות... גם אני לא גמרתי בית ספר והיום יש לי אוטו ב290 אלף ופלפל אורגני בסבבה.. מקסימום הוא יעבוד אתי... מקסימום נקנה לבת את המשק הכושל מהצד השני של הרחוב ונצרף אותה לעסק.. מקסימום נקח לה מורה פרטי עכשיו ונשלם לה דירה בדיזינגוף וקורס הכנה לבגרות אקסטרני ונתן לה את האוטו הישן של אמא, מודל 2005, כי אמא קנתה עכשיו ג'יפ 2007, ושתשלים את הבגרויות בסבבה... אם דווקא היא תרצה.. כי למה זה חשוב.. גם לי אין בגרות..."
זו תערובת שאני יצרתי מהרבה מאוד דיבורים של הרבה מאוד אנשים מסביבי.
נערך לאחרונה על ידי
נויה בתאריך יום ראשון 08 יולי, 2007 16:37, נערך פעם אחת בסך הכל.