?????? עשירים ????????

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

?????? עשירים ????????

הודעהעל ידי לוליטה » יום שישי 06 יולי, 2007 19:23

אנחנו כאן בוחשים בחינוך כאשר מהדלת האחורית נכנסת כתבה ש"מחמיאה" לנו מאוד,
שמציגה אותנו כעשירי ישראל, כתבה שלצערי שותפים לה ראש המועצה ויו"ר הועדה החקלאית מר חיים חבלין אשר מספק אינפורמציה מאוד מדוייקת על הרווחים של המשקים בערבה. רק שכחו לציין שלא רק "עשירי עין יהב" גרים כאן. הכתבה שפוגעת קשות באיזור ובתדמיתו, פוגעת במשקים שלא מתקרבים אפילו למה שמתואר שם. בקיצור בושה, בושה לקרוא ולהשתייך לאיזור רברבן כל כך. :x :x
לוליטה

מאיר צור, חיים חבלין אסא יואב למה?

הודעהעל ידי ק.ב. » יום שבת 07 יולי, 2007 8:41

צודקת 100% חיים חבלין השצתחצנתה על חשבוננו לכן נמק והסבר, ממש
כל בוקר אנחנו רק אוספים מהעץ דולרים, אסא יואב ומאיר צור המליונרים של האזור למה מה הבעיה?
ק.ב.

הכסף משגע

הודעהעל ידי חקלאי לא עשיר » יום שבת 07 יולי, 2007 10:43

הכתבה הזו, גרמה נזק אדיר לערבה.
מה קורה לאנשים שם למעלה? נמס לכם המוח? איך ראש המועצה משתפת פעולה?
אתם בונים על תרומות ומענקים מאוסטרליה, מהסוכנות וממשרדי הממשלה למה שיתנו לכם עכשיו?
בשל העונה? מה יקרה בעונה הבאה? וזו שלאחריה?
חקלאי לא עשיר

הודעהעל ידי בן ממשיך » יום שבת 07 יולי, 2007 14:00

איך המועצה פנתה לכתב שבעבר גרם רק נזק לאיזור?!
אני כבן ממשיך נאלץ לעבוד מחוץ למשק בשל העובדה שמשק לא יכול לכלכל שתי משפחות. זה שמונה שנים שהאיזור קפוא, אין פיתוח, אין קבלת תושבים חדשים במושבים, וכעת יש בנים ממשיכים שחושבים לעזוב את האיזור בשל בעיות תעסוקה, ומאידך הוצאות גבוהות הנובעות מרמת החיים באיזור.
יש לתקן את הרושם שנוצר מהכתבה ולפנות לכתב אחר, כדי שלא בעקבות הכתבה יבואו עלינו גזרות כמו ביטול ההנחה במס הכנסה וכולי.
:cry:
בן ממשיך

הכתבה בה מדובר

הודעהעל ידי גילה טל » יום שבת 07 יולי, 2007 14:08

כדי שהדברים יהיו יותר ברורים אני מצרפת את הכתבה המדוברת. פורסמה במוסף "ספרות" של עיתון יום ששי, 6.7.07 של ידיעות אחרונות

אנא זכרו: לא כל מה שנכתב בעיתון אלו הדברים בדיוק כפי שנאמרו - לעיתונאים יש נטיה לא מבוטלת להקצנה. פעמים רבות מוציאים דברים מהקשרם ומפרסמים רק חלקי דברים, או שמכוונים את השיחה כדי לשמוע מה שרוצים לשמוע.

אנא - אל תתיחסו כאן למרואיינים בכתבה מעבר למה שנאמר בכתבה עצמה!

האיכות של הכתבה לא הכי טובה - היא נסרקה וחוברה מכמה חלקים. יש להקיש על התמונה כדי לקבל גרסה גדולה יותר שלה.

דף 1 :

תמונה

דף 2:

תמונה
גילה טל
"אינטרנט ערבה"
סמל אישי של המשתמש
גילה טל
Site Admin

עשירים .... נו באמת ?!

הודעהעל ידי יעקב » יום שבת 07 יולי, 2007 16:39

נכון שכתבים נוהגים לנפח דברים ולא פעם להוציא דברים מהקשרם,
אולם כאן המקרה קצת אחר לצערי,
אינפורמציה כל כך מדוייקת על מחירים, כמות הטונות מדונם וגודל השטח הם לא דבר שכתב יכול להמציא !
רכבי השטח שמסתובבים - גם הם לא המצאה, סוסים - גם לא.
אין מה לעשות צריך להודות שנעשתה כאן טעות חמורה בכך שבכלל נתנו אפשרות פרסום לדבר כזה.
הייתי שמח אם כל המצוטטים בכתבה היו מסבירים לנו מה בדיוק היתה המטרה שבפרסום ?
למה לדבר בשם כל תושבי הערבה ? האם זה מהלך נכון ? מה ההשלכות ?
איזה אינטרס זה שירת ? והאם הם מרוצים מהתוצאה ?
אולי הבחירות הקרבות משפיעות כאן ? מאיר צור ???!!!
לפעמים אדם צריך לדעת להודות בטעותו, לעיתים זה אף מכובד יותר !!!!
יעקב

לראש המועצה לחיים חבלין ולמליונרים

הודעהעל ידי תושב » יום שבת 07 יולי, 2007 17:15

אתם המובילים, מה חשבתם לעצמכם, במידה ובשנה הבאה תהיה נפילה ,גם את זה תפרסמו
אולי תעזרו למשקים מרוסקים ,יש סביבי אנשים שלא עובדים בחקלאות בשל נפילה שכזאת,
או משפחות כמוני שרחוקות מלהיות מליונריות כמו מאיר צור המליונר החדש ואסא יואב, חיים חבלין מה חשבת לעצמך! איזה מן אדם אתה?
אני מצפה ומיד לתגובה ולתיקון המצב, עליכם מוטלת חובהזו ומיד.
תושב

הודעהעל ידי איך נפלו גיבורים » יום שבת 07 יולי, 2007 17:23

לכולם נדמה שמאיר צור השתחצן, אך מי שמכיר את מאיר צור יודע שפנו אליו לראיון והוציאו דברים מהקשרם!דבר שיפגע במאיר צור בבחירות.
כך יוצא מכתבה שיוזמיה הם לילך וחיים שמועמד טוב לראשות המועצה יוצא נפגע.
איך נפלו גיבורים

איך נפלו גיבורים

הודעהעל ידי יעקב » יום שבת 07 יולי, 2007 17:57

עם כל הכבוד... נו באמת.... יכול להיות שיוזמי הכתבה היו לילך וחיים (ואם כן אז כדאי שיסיקו מסקנות ויתפנו מרצון) אבל אף אחד לא אמר למאיר מה להגיד לכתב או אם לציין את סכום הכסף אותו עשה העונה וגם לא את העובדה שבנוסף (כאילו שזה לא מספיק) לפלפל יש לו גם ביא"ר לתמרים שמרוויח יפה ומפעל לקרטונים והלוואי שירוויח תמיד אבל לא צריך לנפנף בזה.
אין ספק שהכתבה גרמה נזק רב למאיר צור לקראת הבחירות ויכול להיות שהוא לא באמת רברבן, אבל הוא אדם בוגר ויכול היה לעצור לרגע ולחשוב על נושא הכתבה ועל ההשלכות...
יעקב

עכשיו אני מבין

הודעהעל ידי יעקב ב » יום שבת 07 יולי, 2007 18:15

באמת את התמונות של מאיר צור לילך צילמה בחשאי, או אולי אילצה אותו להצטלם,
דבריו יצאו מהקשרם, אבל לילך אשמה.
חישבו קצת, מאיר רצה לעשות לעצמו פרסום ונכשל ובגדול ו.חיים חבלין תסיק מסקנות ובהקדם הרסתה אזור שלם.
יעקב ב

מחלה מדבקת

הודעהעל ידי שרי » יום שבת 07 יולי, 2007 19:16

אולי ילמדו משהוא מזה תושבי הערבה , כמו תמיד החיים והמות ביד הלשון, חוץ מזה אנשי עין יהב ידועים ברברנות יתר, במיוחד כשזה נוגע לצי הרכב שלהם, מחלה שרבים בערבה נדבקו , מאוד מדבק בזמן האחרון :!: :!: :!:
שרי

תודה לגילה

הודעהעל ידי רוני סיבוני » יום שבת 07 יולי, 2007 22:04

גילה תודה לך שפרסמת במה מדובר . בדיוק את זה רציתי לשאול . בכלל , כל הכבוד לך על הדרך בה את מנהלת את הפורום . באמת מגיעות לך תשואות מכולנו .
רוני סיבוני
משתמש ותיק

על בחירות וחינוך

הודעהעל ידי נויה » יום ראשון 08 יולי, 2007 8:40

נדמה לי שאנחנו בני מזל, ממש כמה חודשים לפני הבחירות קיבלנו תזכורת ב"חי" לנזק שאדם לא מנוסה או שוגה באשליות של כוח יכול לגרום, גם אם אין לו כוונה כזו.
אני מקווה מאוד שהסערה הזו תחלוף לא התוצאות מכאיבות לכולנו, ועליי להזכיר שלא כל החקלאים עשו מיליונים, לא בשנה שעברה ולא השנה, וקצת צניעות לא תזיק.
יחד עם זאת, ההודעה הראשונה בשרשור הזה הצליחה להרגיז אותי לא פחות.
המסר שלה הוא משהו כמו: בזמן שאנחנו מברברים לנו על שטויות כמו חינוך, מישהו הולך ופוגע בציפור נפשנו- הפלפל והתאילנדים.
לוליטה, איך את לא מבינה שמדובר באותו הדבר בדיוק? איך את לא רואה שהזילות הזו בנושאי חינוך באה מאותו מקום של התפארות ושחצנות, כי הכסף קונה הכל? איך זה לא קופץ לך מול העיניים, שהשאננות הזו לגמי בית הספר-" מקסימום... לא יעשה בגרות... גם אני לא גמרתי בית ספר והיום יש לי אוטו ב290 אלף ופלפל אורגני בסבבה.. מקסימום הוא יעבוד אתי... מקסימום נקנה לבת את המשק הכושל מהצד השני של הרחוב ונצרף אותה לעסק.. מקסימום נקח לה מורה פרטי עכשיו ונשלם לה דירה בדיזינגוף וקורס הכנה לבגרות אקסטרני ונתן לה את האוטו הישן של אמא, מודל 2005, כי אמא קנתה עכשיו ג'יפ 2007, ושתשלים את הבגרויות בסבבה... אם דווקא היא תרצה.. כי למה זה חשוב.. גם לי אין בגרות..."

זו תערובת שאני יצרתי מהרבה מאוד דיבורים של הרבה מאוד אנשים מסביבי.
נערך לאחרונה על ידי נויה בתאריך יום ראשון 08 יולי, 2007 16:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
נויה
משתמש ותיק

לנויה

הודעהעל ידי לוליטה » יום ראשון 08 יולי, 2007 9:01

צר לי אם לא הובנתי כראוי. כוונתי היתה דווקה חיובית לגבי החינוך. אנחנו הרי תמיד מבקשים עוד ועוד תקציבים על מנת לקדם את החינוך, מורים טובים, מנהלים טובים, מערכת חינוך מיוחד, חוגים קצת יותר זולים וכל הדברים האלו הם כסף. מה שהתכוונתי להגיד הוא שהכתבה הזו מחבלת ותחבל בכל הנסיונות שלנו כאיזור לקבל את ההקלות וההטבות שאיזור כמו שלנו צריך לקבל על מנת להפעיל מערכת חינוך טובה ואיכותית באמת.
מחר בבוקר יגידו לנו על כל תוספת קטנה - תשלמו - אתם מליונרים.
לוליטה

הודעהעל ידי ל נויה » יום ראשון 08 יולי, 2007 12:40

סוף סוף, דברים כדורבנות, עדין לא שמעתי תגובה של המליונרים וחיים חבלין
כרגיל אנשים ינסו לסתות ולהמעיט מערך המעשה ואסור שכך

לא
ל נויה

הבא

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים