חלוקת גז ופינוי אשפה

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

חלוקת גז ופינוי אשפה

הודעהעל ידי בולדוזר » יום רביעי 27 אוגוסט, 2008 4:27

גם כאן ובמסגרת מדיניות הקפאת הפיתוח רבת השנים שירותים אלו נשלטים ע"י קבלנים שמחוץ לאזור.
אין הצדקה כלכלית ובודאי לא של רמת השירות למצב הזה.
מדוע שלא תוקמנה חברות אזוריות שתופעלנה ע"י תושבי האזור.
מה ההגיון ששירותים אלו יבואו ממרחקים של מאות קילומטרים.
מה ההגיון לספק תעסוקה לאנשים שאינם גרים באזור.
ושוב נשאלת השאלה - איפה אתם "החברה לפיתוח".
בולדוזר

חלוקת גז ופינוי אשפה

הודעהעל ידי גידי » יום רביעי 27 אוגוסט, 2008 17:41

חלוקת גז איננה כלכלית לתושבי הערבה משום קוטן האזור.
פינוי פחי אשפה כבר היה לנו בעבר ע"י המועצה והיה יקר מקבלן והמון בעיות תפעוליות אז למה לחזור לשם ?
נשמח אם תפתח חלוקת גז או כל עסק אחר, רק שלא יהיה על חשבון התושבים.
בברכה
גידי

---ההודעה נערכה--- [המערכת]
גידי

הודעהעל ידי בולדוזר » יום רביעי 27 אוגוסט, 2008 18:30

---ההודעה נמחקה--- [המערכת]
בולדוזר

הודעהעל ידי מ.יאו » יום רביעי 27 אוגוסט, 2008 19:35

החתולים של ספיר(!!) לא של גידי.
שגידי ונתי רואים ומטפלים בחמלה רבה - מה שלא כולם רואים מה קורה סביבם אלא רק את הנוחות הפרטית האישית שלהם.
אם כולם היו מתייחסים לסביבה שלהם - בני אדם, חיות, טבע בכבוד ובהבנה שגם הם רשאים לחיות בדיוק כמונו ספיר, ישראל וכדור הארץ היו מקום הרבה יותר נעים ובריא לחיות בו.
תודה לכם גידי ונתי על המסירות והנתינה הרבה לחיות המקסימות האלה שגם מצילות אותנו מהרבה מזיקים מסוכנים.
אגב, גם אנשים "מחרבנים" וזה מזהם לא רק את ה"חול בגני הילדים" אלא גם את הסביבה, המים והאוכל שכולנו אוכלים!!...
מ.יאו

הודעהעל ידי בולדוזר » יום רביעי 27 אוגוסט, 2008 19:41

הטיפול בחתול ובמיוחד בעשרות חתולים אינו שלם ללא ארגז חול לצרכים.
לא ראינו ארגז כזה בחצר של גידי.

בולדוזר

הודעהעל ידי אילן הכלכלן » יום חמישי 28 אוגוסט, 2008 4:23

ובחזרה לנושא השרשור.
גידי כותב
חלוקת גז איננה כלכלית לתושבי הערבה משום קוטן האזור.
פינוי פחי אשפה כבר היה לנו בעבר ע"י המועצה והיה יקר מקבלן והמון בעיות תפעוליות אז למה לחזור לשם ?
1. העלויות של הובלת הגז ממרחקים לשם חלוקתו בודאי שגבוהות מעלות תפעולית של מרכז חלוקה אזורי שלא לדבר על טיב השירות.
כל מה שנדרש זה מתקן אחסון באזור התעשייה ורכב לחלוקה.
2. לא הוצע לחזור לפינוי אשפה ע"י המועצה אלא ע"י חברה פרטית שתפעל באזור.
גם כאן חסכון ניכר.
3. בסופו של דבר העלויות המיותרות בדלק, בלאי וזמן מגולגלות על הצרכן שלא לדבר על איכות השירות.
אילן הכלכלן

הודעהעל ידי עושה ולא מדבר » יום חמישי 28 אוגוסט, 2008 6:30

אז תקים עסק לחלוקת גז ,ותמכור , מה אתה רוצה שמישהו אחר יקים ? אף אחד לא רוצה , אז קדימה קח יוזמה
עושה ולא מדבר

הודעהעל ידי בולדוזר » יום חמישי 28 אוגוסט, 2008 7:34

זהו תפקידה של החברה לפיתוח - עידוד יזמות עסקית.
אני מניח שאפילו אתה יכול להבין את זה.
בולדוזר

חתולים מלאכים

הודעהעל ידי נתי בר-שלום » יום חמישי 28 אוגוסט, 2008 9:51

לפני אחד עשרה שנים כשהגענו לספיר, הבאנו איתנו חתול אחד מתל-אביב, ולא היה לנו שום עניין לדאוג לחתולים. בשבוע הראשון שהגענו ראינו ילדים מבוהלים רצים לכל עבר וכשהתקרבתי לראות את הסיבה, נחרדתי בעצמי. כן, הייתה שיטה, פעמים בשנה להרעיל את החתולים בערבה! ואני יצאתי למלחמה נגד המועצה, כי זה בניגוד לחוק. לאט לאט הבינו שהשיטה הזאת שייכת לימי-הביניים. בתקופה הראשונה כשעברנו לספיר, הרבה משפחות התחלפו לעתים קרובות, ומה??? תנחשו??? השאירו את חתוליי הבית שאינם יודעים להסתדר בטבע, רעבים ומוזנחים. אי אפשר היה לעמוד מהצד ולא להשתמש בתכונה האנושית ביותר, שהרבה שכחו אותה - כן, לחמול.
ומאז ועד היום אני דואגת להם באהבה. פעם בשנה מגיעים לכן זוג וטרנרים ומעקרים את החתולים, כך שמספרם נשאר יציב. והאוכל הוא המער שלנו. ולא נספור כמה פעמים ארגנו עיקורים לכל הערבה. כן, רבותיי אפשר להתבייש ביחס שלנו לטבע ולחיות, כן העולם שלנו נחרב!!! הדרך היחידה להציל את עצמנו ואת העולם זה לחזור לחמלה.
אגב, גידי מנקה כמעט כול יום את הצוואה של החתולים, וגם הכלבים שבאים ומלכלכים, מה לעשות אנחנו חיים עם הטבע ולא נגדו!
באהבה נתי
נתי בר-שלום

הודעהעל ידי בולדוזר » יום חמישי 28 אוגוסט, 2008 10:18

כבר כתבתי על הנושא ונמחקתי כמו גם גידי.
אז מה הטעם להעלות אותו מחדש.

בולדוזר

נו אז עכשיו אתם מחפשים את גידי?

הודעהעל ידי קריגן ורד » יום חמישי 28 אוגוסט, 2008 16:30

גידי ונתי נותנים את הלב ואת רוב מה שיש בכיסם ולו שלחיות ששורצות פה יהיה טוב.הם אינם מתהדרים ומנפנפים בעושר חומרי אלא במה שחשוב באמת בעושר הפנימי שלהם.
לי יש קרדיט ענק אליהם בנושא החיות,כל כלב וכל חתול שנמצא בשטחם לא נקנה באיזה בית גידול מפואר, אלא גידי ונתי הצילו אותם ממוות.אם זה כלב שנזקק לניתוח דחוף ואם אלו חתולים שפשוט הונחו בפתח ביתם.
אני תמיד יודעת שאם יש לי שאלה,בעיה, צרה עם החתולים שאימצתי (או לחלופין "אימצו אותי") שאם אני פונה לגידי הוא בהחלט בעל התשובות.
מה קרה אין לכם למי להיטפל?מיציתם את כל הבעיות הבוערות ונשאר לכם רק גידי?
אין לכם מספיק אומץ אפילו להזדהות, כל מה שיש לכם זו רק התכונה המכוערת של לנסות לדחוף אנשים ללינץ פומבי בפורום.
כמה קל להתחבא,כמה קטן ומגעיל תתבישו.
ול"בולדוזר" למה שלא תסיים את עניינך האישיים עם גידי פנים מול פנים ותפסיק להמתין לו מעבר לפינה?הריי כל מי שעיניו בראשו ויודע לקרוא יודע בדיוק מי אתה ויודע על החשבון הקטן והלא סגור שלך עם גידי.
להתנהג כמו ילד בפעוטון בגילך זו כבר לא ילדותיות זו ממש אינפנטיליות.
קריגן ורד

הודעהעל ידי בולדוזר » יום חמישי 28 אוגוסט, 2008 16:53

מי שעבר לענינים אישיים ונגדי זה גידי שנמחק.
אני ממש לא חיפשתי אותו ולא הוא נושא השרשור.
אז אל תהפכי את התקליט.
מי שמתגרה שלא יצפה שיעבור לו בשתיקה בייחוד אם הוא יושב בבית זכוכית.
בולדוזר

הודעהעל ידי עושה ולא מדבר » יום חמישי 28 אוגוסט, 2008 17:59

ורד יקרה , מלבד התגובה שלי בעניין הגז אף אחד לא הגיב כנגד גידי ונתי כל שאר התגובות הם של אחד בשמות שונים ואת זה יודעים כולםםםםםם , חבל שזה יראה כאילו יש תושבים שהם אחד כנגד השני , בסופו של דבר כולנו ביחסי שכנות טובים ומחבבים אחד את השני , אז לא להתרגז בגלל אחד שלא נחשב
עושה ולא מדבר

הודעהעל ידי בולדוזר » יום חמישי 28 אוגוסט, 2008 18:14

לעושה ולא מדבר(שבינתיים לא נראה במעשיו אלא רק בדיבוריו)\גידי\ורד יקרה\נתי וכו.
מי שהגיב זה גידי נגדי.

אם לא שמתם לב אני משתדל להתמקד בנושאים ציבוריים ולא אישיים ורק מגיב למי שיוצא נגדי באופן אישי.
נראה שיש דברים בגו במה שכתבתי ונמחק אחרת מה כל הרעש וההמולה.

בולדוזר

הבולדוזר

הודעהעל ידי גידי » יום חמישי 28 אוגוסט, 2008 19:02

בולדוזר, כדי ליצור ישוב שנעים וטוב לחיות בו, אני עומד על זכותי לחיות במקום שתושביו מתחשבים האחד בשני ואתה אינך עושה זאת, אז למה תלין על החברה לפיתוח או המועצה.

החתולים כידוע לך אינם עסק אלא פתרון לבעיה כאובה של חתולים ללא בית. זה כל הסיפור...
בברכה
גידי

גידי

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים