על ידי ינון ריאטי » יום רביעי 17 ינואר, 2007 15:48
אל המגיב הסדרתי שלום:
אני בטח מכיר אותך, ולפי מה שאתה כותב בטח אימנתי אותך, או אם אני טועה ואתה אדם מובגר בטח אימנתי את הילדים שלך.
את מחזור 83' אני מכיר דרך הכדורסל (לפחות את רוב החברה מהמחזור הזה) ומוזר לי שאני כאילו מגן עליו, בטח שגדעון או בר-נס לא צריכים הגנה. להגיד על מחזור שיצאנו ממנו 3 טייסים, שייטים, חיילים בסיירות מובחרות, קצינים וסתם מה שנקרא בעברית "מלח הארץ" שהם לא תרמו מספיק... אולי אתה לא מכיר את החברה האלה, אולי כן. לא חכם לרמוז על ברק מלצר או על אדם סמץ או שגיא שיקרג'י, מתן בר, אלעד אלמקייס או אוריה סיגלר או רז לחוביצר או ארז צור שהם לא קרביים. לא חכם ועובדתית לא נכון.
גדעון, סתם להשכלה, שירת שירות מלא ביחידה מטכל"ית במרכז הארץ. למורת שהוא היה שחקן נבחרת ישראל באותו מחזור הוא בחר שלא לשרת כ"ספורטאי מצטיין", אלא כחייל מן המניין.
לגבי הפרטים הפיננסים השונים- אני לא מכיר אותם. אני גם לא רוצה להכיר אותם. כל מה שגדעון אמר בפשוטת זה שאולי צריך לחושב לפני שמפרקים. אני בטוח שלרעיון של מחשבה את יכול להסכים.
ונקודה אחרונה- מאוד קל להתחבא מאחורי האנונימיות של המחשב. מן הסתם אתה לא רוצה שידעו מי אתה, שיקולך איתך. אבל אל תתחבא מאחורי כינויים ותשפוך את התיסכולים שלך על מי שכן אמיץ ואומר את אשר על ליבו. אתה לא חייב להסכים, יש בין המגיבים כאלה שחושבים שמה שנאמר הוא טעות, אבל אף אחד לא רמז דברים אישיים כמו שאתה רמזת ועל כך אתה אולי שמח שלכאורה הסתת את הדיון מהעיקר.
אני לוקח את הזמן לגיב לך אחרי שצוות הפעולה של חברי הערבה עצרו את הנהלת המתנ"ס ועצרו את השינוים המבניים במתנ"ס. אני חושש שלא צלחת בניסיונך להטות את הדיון מגופו של עיניין לגופו של אדם.
ועוד נקודה, ביום שבת גדעון שוב פתח בחמישייה בקבוצת קרלסהיים. אני בטוח שבן סל לסל הוא חשב עליך, יושב אי שם בערבה וממתין לרכבת שלא עוצרת בתחנה שלך.