בנוגע לקיצוצים במתנ"ס ובמעמדו של יוסי לין

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

בר - נס

הודעהעל ידי תושב הערבה » יום שלישי 16 ינואר, 2007 20:03

תראה , אני מבין שמעט קשה לך להתמודד עם ביקורת שמופנת כלפי חברך,
ואולי מה שקשה לך באמת זה שהביקורת כלפיו מקרינה על השכבה כולה,
באם לשפוט את הצלחת המתנ"ס בעיצוב פני הדור על פי אמת המידה של מחזור 83, נראה לי שיקול של סגירת המתנ"ס כולו הינו מתקבל על הדעת.
ובאם לדבר על המסרים שידידנו גדעון מנסה להעביר, אני שמח שהוא מגלה רגישות לעובדי המתנס בכלל וליוסי בפרט, אינני מכיר את הפרטים שבשיקול, ואני מתכוון השיקולים הכלכליים, אני מעריך שגם אתם לא נברתם לעומק בעניין הפיננסי.
אסיים בנימה אופטימית, אני מקוה שבעתיד תתרמו יותר לערבה בפרט ולמדינה בכלל, שלא כמו שרובכם עשיתם בצבא ותרמתם יותר לאגפים הלוגסטים.
שיהיה לכולנו שנה טובה.

---ההודעה נערכה--- [המערכת]
תושב הערבה

מתחת לחגורה!

הודעהעל ידי נענע » יום רביעי 17 ינואר, 2007 9:54

הנה לכם אחת הסיבות שאנשים לא רוצים להזדהות.. תגובתו של הכותב לפניי מתייחסת אישית לכותבי התגובות ומתנה את היחס לתגובה במה שהאדם עצמו עשה או לא עשה. אין לי מושג על מה הוא מדבר ומי הוא המחזור ומהם התפקידים, אך זה לא לעניין. מותר , להבדיל, גם למובטל מקבל קצבת אבטלה לבקר את מדיניות משרד האוצר ורשות המיסים. זה שהוא לא עובד ולא משלם מיסים לא שולל ממנו את זכות הדעה.

ולעניין - גם לדעתי צריך לעשות סדר במתנס, לא יעזור פה כלום. התוצאות יפות אבל לא מצדיקות את ההוצאות ההיסטריות והמשכורות המנופחות. סדר צריך להיות, כמה שזה לא נעים.

וליוסי לין - עשית ועודך עושה עבודה טובה וחשובה, אולי שעת המבחן האמיתית תהיה כעת!
נענע

הודעהעל ידי ינון ריאטי » יום רביעי 17 ינואר, 2007 15:48

אל המגיב הסדרתי שלום:

אני בטח מכיר אותך, ולפי מה שאתה כותב בטח אימנתי אותך, או אם אני טועה ואתה אדם מובגר בטח אימנתי את הילדים שלך.

את מחזור 83' אני מכיר דרך הכדורסל (לפחות את רוב החברה מהמחזור הזה) ומוזר לי שאני כאילו מגן עליו, בטח שגדעון או בר-נס לא צריכים הגנה. להגיד על מחזור שיצאנו ממנו 3 טייסים, שייטים, חיילים בסיירות מובחרות, קצינים וסתם מה שנקרא בעברית "מלח הארץ" שהם לא תרמו מספיק... אולי אתה לא מכיר את החברה האלה, אולי כן. לא חכם לרמוז על ברק מלצר או על אדם סמץ או שגיא שיקרג'י, מתן בר, אלעד אלמקייס או אוריה סיגלר או רז לחוביצר או ארז צור שהם לא קרביים. לא חכם ועובדתית לא נכון.

גדעון, סתם להשכלה, שירת שירות מלא ביחידה מטכל"ית במרכז הארץ. למורת שהוא היה שחקן נבחרת ישראל באותו מחזור הוא בחר שלא לשרת כ"ספורטאי מצטיין", אלא כחייל מן המניין.

לגבי הפרטים הפיננסים השונים- אני לא מכיר אותם. אני גם לא רוצה להכיר אותם. כל מה שגדעון אמר בפשוטת זה שאולי צריך לחושב לפני שמפרקים. אני בטוח שלרעיון של מחשבה את יכול להסכים.

ונקודה אחרונה- מאוד קל להתחבא מאחורי האנונימיות של המחשב. מן הסתם אתה לא רוצה שידעו מי אתה, שיקולך איתך. אבל אל תתחבא מאחורי כינויים ותשפוך את התיסכולים שלך על מי שכן אמיץ ואומר את אשר על ליבו. אתה לא חייב להסכים, יש בין המגיבים כאלה שחושבים שמה שנאמר הוא טעות, אבל אף אחד לא רמז דברים אישיים כמו שאתה רמזת ועל כך אתה אולי שמח שלכאורה הסתת את הדיון מהעיקר.

אני לוקח את הזמן לגיב לך אחרי שצוות הפעולה של חברי הערבה עצרו את הנהלת המתנ"ס ועצרו את השינוים המבניים במתנ"ס. אני חושש שלא צלחת בניסיונך להטות את הדיון מגופו של עיניין לגופו של אדם.

ועוד נקודה, ביום שבת גדעון שוב פתח בחמישייה בקבוצת קרלסהיים. אני בטוח שבן סל לסל הוא חשב עליך, יושב אי שם בערבה וממתין לרכבת שלא עוצרת בתחנה שלך.
ינון ריאטי

תושב ערבה יקר

הודעהעל ידי חבר של גידעון » יום רביעי 17 ינואר, 2007 16:40

שלום לך האמת קצת מוזר לי להגיב ואני חושב שכדי שתלמד משהוא לפני שאתה מתרברב אם אתה מרגיש צורך לרדת על מישהוא ו אני מקווה שאתה לא הורה של ילדים כי אם כן אני מרחם עליהם.

בנימת סיום ידידי אנחנו חיים בטרוף מתמיד הספורט הוא מקום מפלט עבור כולנו להנות להתרגש ואני מזמין אותך להכנס לאתר האינטרנט של הליגה השניה בגרמניה וגם ליבך יתמלא גאווה.
מקווה שנרגעת קצת ואם לא אני כבר לא יכול לעזור ה" יעזור לך.
ויוסי אין כמוך אתה ענק אוהבים אותך

חבר של גידעון

הודעהעל ידי אמא כועסת » יום רביעי 17 ינואר, 2007 19:56

אני אמא לבת מחזור 83 אז קודם כל נפגעתי מההשמצות ואלה הן השמצות.
אני לא צריכה להגן על ילדי המחזור כי ינון ריאטי עשה עבודה מספיק טובה.
לפי ההגיון שלך צריך לסגור את ביה"ס ולא את המתנ"ס.
עם ההורים שלהם שלא הצליחו בחינוך לפי דבריך אין מה לעשות . אבל את ביה"ס שלא הצליח בחינוך ויש לו תפקיד יותר מרכזי מאשר למתנ"ס צריך גם לסגור.
מה הקשר בין מחזור זה או אחר לבין תפקוד המתנ"ס או העובדים בו?
אמא כועסת

סליחה

הודעהעל ידי אמא של " תושב ערבה » יום חמישי 18 ינואר, 2007 2:10

אני ממש מתנצלת על התגובות של בני... הוא כנראה לקח היום את הכדור הכחול במקום האדום. הוא מכיר מעולה את החבר'ה של מחזור 83' ויודע היטב שזה המחזור הכי קרבי שהיה לבית ספר שיטים. אני מניחה שהוא פשוט מאוכזב מעצמו על חוסר ההשגיות שלו.
אני יודעת שזה נשמע קצת מוזר שאמא כך מעבירה ביקורת על בנה אבל פשוט לא נעים לי שהוא ככה הכפיש אתכם...
ואתה בני.... תפסיק לשבת כל היום מול המחשב ולהוריד את הסרטים האלה של הגדולים.. לפחות תנקה את המקלדת אחרי !! זה ממש מכעיס את אבא ! די !
אמא של " תושב ערבה

ל"מגיב הסידרתי"

הודעהעל ידי גואל רצון » יום שישי 19 ינואר, 2007 1:04

שלום רב לתושבי הערבה!!!
ראשית סרקתי כרגע סריקה מהירה של התגובות ואני ממש שמח שלאנשים יש כל כך הרבה זמן שהם נכנסים כל יום לאינטרנט בשביל להגיב לדבריו של אדם שהיה לו יום לא כל כך טוב בעבודה, ואני לא מנסה להיות ציני אני קראתי את הדברים ואני בטוח שה"מגיב הסידרתי" לא התכוון אליהם... באמת שאני ממש רוצה להגיב ל"מגיב" אבל אין לי מילים לדברים שלא קשורים שהוא כתב....
אז לפני שאני יגיב ל"מגיב" אני מבקש ממך תכתוב תגובה נוספת ובה תכתוב התנצלות כנה לתושבי הערבה בכלל ולגידעון&בר-נס בפרט... תשקול את הדברים שכתבת בשנית ואז אני מבטיח להתייחס לדבריך במלוא הרצינות.
תודה רבה

טיפים: א. קומנדו נח"ל קומנדו חיל הים הקומנדו המטכלי הן בהחלט יחידות לוגיסטיות לדוגמה אם מחר בבוקר יתקשר מפקד חיל הים לרמטכ"ל היוצא דן חלוץ בטלפון סודי-מטכלי-סודי כמובן ויודיע לו שבשעות הלילה אספו כוחות הקומנדו דף נייר אתה יכול לקרוא לזה לוגיסטיקה.. וכך אתה בטח קורא לזה.... אבל אם בדף הלוגיסטי הזה יהיה רשום מידע לגבי גלעד שליט, לגבי שעה ומיקום של שיגור קסאם או כל דבר אחר זה כבר לא כל כך לוגיסטי.

ב.(ריכוז בקשה) מה שנראה שמוטיב בתגובות בדפים אלו הוא איכות הנוער בערבה... בוא נניח שמחזור 83 הוא סוג של מחזור לוגיסטי... אני מבטיח לך שנוער זה אינו מזלזל בשום איש לוגיסטי.. משקית שלישות או ת"ש.. מה שאתה כן עושה... וזהו ההבדל העצום בין אותם אנשים שגדךו וחונכו בערבה לבין האדם הקטן שחושב שבגלל שלפני כמה עשורים כבש כיפות אז כל מי שאינו לוחם הוא סמרטוט רצפה.
חבר קישקשתי הרבה ולא סתם אני מנסה להיכנס לך לתוח המוח ולעזור לך לכתוב תגובה מחדש אני באמת אוהב אותך וזה לא משנה לי מי אתה איפה הייתה בצבא כמה מחבלים הרגת או על כמה שקי שינה החתמת את הרמטכ"ל העיקר שאתה אוהב ישראל!!

שלך גואל רצון
גואל רצון

אין דבר כזה אנונימי. 2007.

הודעהעל ידי הילדים של 83 » יום שישי 19 ינואר, 2007 3:42

אז ככה... גדלת בקיבוץ... ושיכנעו אותך שאתה מספר 1.... התקבלת ליחדיה קרבית.. והיית בטח שמבחינתך השמיים הם הגבול ! אבל, המציאות הפתיעה גם אותך והיום כשאתה מסתכל אחורה אתה מבין שהקבלה לסיירת היתה בעצם הצלחתך האחורנה..

אתה בטח שואל מאיפה אני יודע את כל זה...
קראתי את התגובה ואמרתי לעצמי " מי זה האיש שמכיר את מחזור 83' ? " מי זה האיש אשר ישמח לעיד כאשר מפעל חייו של יוסי יסגר ? ".... ואז אמרתי לעצמי " קיבינימט י. אנחנו ב-2007 " ! שתיים ורבע טלפונים מאוחר יותר כאשר כתובת השולח הגיעה אליי ( הטכנולוגיה של היום זה משהו - כמו שהדור שלך אומר ) לא יכולתי לעצור עצמי מלשכב על הריצפה ולצחוק בקול רועם !! אמרתי לעצמי " י. איך לעזעזל לא חשבת על זה לבד ? " האמת התאכזבתי מעצמי....
כשנרגעתי קצת, פרצתי בבכי ( סתם - מלח הארץ לא בוכה... אתה יודע ) האמת.. לבי נמלא עצב ורחמים כלפיך.. נדמה כי האכזבה והמרמור אותם אתה חש הם קשים מנשוא. לקום כל יום בבוקר לעבודה שאתה לא כל כך אוהב. לחזור כל ערב לאישה שכבר לא באמת מענינת אותך. להסתכל לילדים בעיניים ולהגיד להם שאבא הכי טוב בעולם למרות שהם כבר מספיק גדולים כדי להבין שזה לא נכון.... זה לא קל ! זה קשה ! קשה מאוד !!
אני באמת מאחל לך שלא תוותר על חלמותך.... לעולם לא מאוחר...
אוהבים אותך, מחבקים אותך וסולחים לך למרות שלא התנצלת. מחזור 83.
אגב.... בפעם הבאה שתעבור מולי ברחוב ותגיד בוקר טוב, בצער רב אני אאלץ להסתכל לשמיים ולבדוק שאכן השמש זורחת !

הילדים של 83

הקודם

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד