לפני שיהיה מאוחר מדי - תודה!

כל מה שיושב לכם על הלב, ולא מתאים לפורום אחר.
כדי לכתוב יש להרשם לפורום.

מנהל: גילה טל

לפני שיהיה מאוחר מדי - תודה!

הודעהעל ידי מטופלת נאמנה » יום שישי 12 ינואר, 2007 14:17

ראיתי מכרז למשרד המרפאה ורציתי לאחל לשולה הצלחה בהמשך דרכה, אנו תושבי הערבה לא תמיד מפורסמים בסבלנות ובאדיבות שלנו כלפי אלו ש"משרתים" אותנו. שולה עשתה מאמץ אמיתי להכנס לליבנו ולתת לנו שירות טוב ואני מקווה שתמצא אושר והצלחה בהמשך דרכה. תודה לך ובהצלחה!
מטופלת נאמנה

שירות שניתן לכל תושבי הערבה

הודעהעל ידי ספירניקית » יום ראשון 14 ינואר, 2007 11:08

בהתחלה היתה שרון שהיתה מסורה ונאמנה לעבודתה אין קץ ואז באה שולה עם המון רצון לתת את המיטב לכל אחד לעזור תמיד עם חיוך ורצון אין סופי.
אז למה הן עוזבות?
בגלל המשכורת בושה וחרפה ,אין ולו אדם אחד שעחיה על משכורת שכזו של לא יותר מאלפיים שקל לחודש.
המועצה אומרת שאין תקן ובגלל זה אין שעות ואין משכורת סססססססססללללליייחחחחחחההה אותה מזכירה רפואית משרתת את כל האזור נשארת עד שתיים ושלוש כשייש רופאים מקצועים ולא מקבלת גרוש שחוק על שעות נוספות.
המועצה צריכה להתבייש על חוסר היכולת שלה למצוא פתרון הולם.
כולנו צריכים להגיד עד כאן. אני רוצה לראות את התושבים רצים לפה ולשם לקבל טופס 17 עם כל הבירוקרטיה שמסביב .
ככה זה נראה אצלנו לא ממש איכפת להם.

אולי גם לזה תביאו מישהי מדימונה המסכנות האלו מוכנות לעבוד בשביל הגרושים האלו.
ספירניקית

נכון מאוד

הודעהעל ידי תושבת ערבה » יום שני 15 ינואר, 2007 10:07

זה בדיוק כך.. לא חשוב איך קוראים למזכירות , המרפאה האזורית האומללה שלנו מחזיקה מעמד כל עוד יהיו פראיריות עם יכולת שיעשו את העבודה. חבל מאוד שהמועצה לא מבינה שמשרד המראה הוא חלון הראווה שלה ( אוקי, אחד מחלונות הראווה שלה) וכל מה שמתנהל שם מעיד בדיוק על התנהלות המועצה, היחס שלה לעובדים והיחס שלה לתושבים, כלומר: רע, גרוע וגרוע מאוד, לא חייב לפי הסדר הזה.
ולספירניקית, את בדיוק צודקת - הגברת החדשה מדימונה בדרך.. אם היא תשרוד את ההלם של השכר והתנאים אז באמת כל הכבוד לה. אנחנו נתעורר רק כשיום אחד יסגרו את המשרד ואז אנחנו נצטרך לנסוע לדימונה ולעמוד שם בתור עם עוד חמישים אלף אנשים חולים לקבל שירות. אז נצטער שלא אמרנו כלום..ואז יהיה מאוחר.
תושבת ערבה

תודה וסליחה שולה ממשרד המרפאה

הודעהעל ידי רינה שם בדוי » יום שני 15 ינואר, 2007 21:22

בעוד כמה ימים שולה לא תהיה במשרד, שולה קיבלה משכורת זעומה לעומת מה שנתנה, קשה לשפוט כאשר לא מכירים מה היא עושה, היום במקרה היה רופא נשים היא נשארה על מנת לגבות כספים, זאת חובתה אבל עבדה בחינם כי הרופא הלך ב- ,15.30
זאת דוגמא קטנה ממה שהמועצה לה עוללה.
שולה אני מאחלת לך בהצלחה, ואין ספק שתמצאי עבודה טובה יותר.
רינה שם בדוי

מזכירה רפואית

הודעהעל ידי תושבת » יום שלישי 16 ינואר, 2007 16:26

יש לי רעיון לתגמול מזכירה רפואית.
על כל קלינט שמשתמש בשרותי הבריאות באזור תקבל המזכירה בונוס, בדיוק כמו במתנס החדש.
תושבת

מזכירה רפואית

הודעהעל ידי אוסי ניר » יום רביעי 17 ינואר, 2007 15:35

שלום רב,
בעקבות הכתוב על תפקיד המזכירה הרפואית להלן מס' הבהרות:
המזכירה הרפואית מועסקת ע"י המועצה האזורית אך משכורתה משולמת ע"י קופת חולים כאשר המועצה היא צינור להעברת הכסף וכל זאת בהעדר גוף אחר שיכול לעשות כן. המזכירה הרפואית מועסקת בחצי משרה ותחום טיפולה מתמקד בטפסי 17 וקביעת תורים לרופאים מקצועיים הפוקדים את האזור. תנאי העסקתה לרבות שעות, מהות התפקיד וכמובן השכר נקבעים ע"י קופת חולים.
סמל אישי של המשתמש
אוסי ניר
מנהלי דיונים

לא בדיוק

הודעהעל ידי שרון » יום רביעי 17 ינואר, 2007 17:57

אני שמחה לראות שמעריכים את עבודתה של שולה ומביעים זאת בצורה פומבית.

בתור מי שקצת מכירה את המרפאה והמשרד אני חייבת לתקן את דבריה של אוסי.

מזכירת המרפאה בספיר עוסקת בהרבה הרבה יותר מאשר הוצאת טפסי 17 וניהול תורים לרופאים מקצועיים, ומי שטוען כך, צר לי, אין לו מושג על מה הוא מדבר.

עצם הגדרת המשרה כ"מזכירה" הנה שגוייה. התפקיד אינו מזכירה רפואית . מזכירה רפואית היא עובדת שיושבת עם עוד חמש מזכירות בשולחן הקבלה בקופת חולים בראשון לציון או בחדרה ומקבלת קהל, ומעליה יש מנהלת שאחראית לכל ענייני המנהלה והטיפול המיוחד בפונים. התפקיד במרפאה האזורית משלב קודם כל מנהלת אדמניסטרטיבית עם כל הכרוך בכך- דוחות, גבייה, אחריות על הזמנות, תיקונים, בקשות לתרופות מיוחדות, בקשות לטיפולים מיוחדים, אישורים שונים, ביטוח לאומי, החזרי כספים, טיפול בעובדים זרים ( שהם סוגייה נפרד ומורכבת) ועוד ועוד. בנוסף יש גם תפקוד של מזכירה - הנפקת טפסי 17 וקביעת תורים. כל זה נופל על עובדת אחת וקו טלפון אחד ושני מחשבים.

הגדרת התפקיד כחצי משרה הנה עוול למזכירה ולתושבים גם יחד, וכרגע לא חשוב מי אחראי לכך. חצי משרה פירושה 21 שעות שבועיות. כלומר ארבע שעות ועשרים דקות מדי יום חמישה ימים בשבוע. או 5.5 שעות ביום למשך ארבעה ימים. מאחר ואין הסעות שמסתדרות עם ארבע שעות ועשרים דקות, הוחלט על אבעה ימי עבודה, משעה 8:00 ועד שעה 13:30.
בפועל, המזכירה פותחת את המשרד בשעה 7:30 ומסיימת לא לפני שתיים, ובכפוף להמצאות רופאים מקצועיים- גם בשעה שתיים ושלוש וארבע. כשרופא הגיע בשעה 8:00 הדבר חייב התחלת עבודה כבר משבע. עבודה בחינם- איסור מוחלט על שעות נוספות. אה, וגם הגעה ברכב פרטי כי אין הסעה בשעה כזו. גם זה על חשבון העובדת, כמובן.

מי שהיה שם יודע- זה לא מספיק. כמה מכם פנו בשעה 13:55 והתלוננו שעוד לא שתיים- למה לא עונים? (להזכירכם, על פי התנאים המרפאה נסגרה בשעה אחת וחצי, המזכירה פשוט נשארת לדחוף עוד קצת עבודה עד ההסעה, עונה לטלפונים ומטפלת בכל מה שלא הספיקה) כמה מכם התקשרו אחרי הצהריים? בשבת? ביום כיפור? באחת עשרה בלילה? עשרות מכם, ידידי, ומדי יום ביומו. כל אחד רק פעם או פעמיים, אבל המזכירה קיבלה לפחות ארבע שיחות בכל ערב. כולן דחופות, כולן חשובות, כולן נענו בנימוס וטופלו, וכולן בחינם.

אני מצטרפת לאיחולי הצלחה לשולה, ומאחלת הצלחה גם למזכירה החדשה.
שרון

אוסי - את טועה או כמובן הטעו אותך

הודעהעל ידי תושבת » יום רביעי 17 ינואר, 2007 18:02

אני ישבתי עם שולה השבוע והיא סיפרה לי את סיפורה (מזעזע)
במועצה רצו שהיא תעבוד חצי משרה כפי שקופת חולים משלמת- בפועל זה בלתי אפשרי אם רוצים לטפל בקהל, לדוגמא: השבוע היה רופא נשים שולה עבדה עד שעה שלוש וחצי ביחד עם הרופא (תפקידה לגבות כספים )
האם היא היתה צריכה לטרוק דלת וללכת הביתה, שולה בחרה לעבוד אף על פי שידעה שהמועצה לא תשלם לה.
אם המועצה לא רוצה משרד זה שתסגור אותו ומיד. ואם המועצה רוצה לשרת את תושביה שתשלם. אחרת העובדת משלמת על כך בכעסם של התושבים, שמתלוננים שתמיד תפוס שם או שהיא איננה.
תושבת

משרדי המועצה בכלל ומשרד המרפאה בפרט

הודעהעל ידי חיים » יום שישי 19 ינואר, 2007 8:23

שרון, זוהי דוגמא אישית שקשה לראות בערבה, כולנו רוצים לעזור ומתחבאים או שותקים, אנו באים בטענות, אך לא עושים כלום, תודה שיש אנשים כמוך, חברה אמיתית .
לראות מה נעשה בתיכון, במרפאה,בפסיכולוגיה, במתנ"ס ובטח עוד, כותבים מספר מילים ונשארים בחיים.
חיים

מזכירה רפואית

הודעהעל ידי אוסנת מדימונה » יום רביעי 24 ינואר, 2007 15:59

ספירניקית היקרה! שמי אוסנת מלול מדימונה , עובדת כמזכירה במועצה מזה כשנתיים , מגיעה יום יום מדימונה מתוך בחירה ורצון ולא מתוך "מסכנות". למרות שהיו לי אפשרויות פרנסה אחרות ובמקומות טובים למדי. נהנית מעבודתי במועצה וגאה להיות שייכת לצוות עובדי המועצה האזורית הערבה התיכונה .

[/u]
אוסנת מדימונה

נשות דימונה

הודעהעל ידי אסתי סלע » יום חמישי 25 ינואר, 2007 8:15

כמי שעובדת עם הדימונאים אני מוכרחה לציין שיש לנו כמה דברים ללמוד מהם.יישר כח!

בהערכה.

אסתי סלע.
סמל אישי של המשתמש
אסתי סלע
מנהלי דיונים

כל הכבוד.

הודעהעל ידי ספירניקית » יום חמישי 25 ינואר, 2007 20:26

אוסנת היקרה אין לי ספק שבחרת את הטוב ביותר עבורך ואני שמחה מאוד שאת פה עם כל החבריה במועצה האיזורית (אישית ממש נוגע ללב).
אם היית קוראת בין השורות היית מבינה שהתכוונתי שבסופו של דבר היו מוצאים מישהי אחרת לאוו דווקא מהאזור והאמת הייתי מעדיפה שמישהי מהאזור תעבוד בתפקידים שיש בערבה כן אני מודה אפילו במקומך לא בגלל שאת לא בסדר אלא בגלל שהייתי רוצה לראות אנשיי ערבה מוצאים עבודה ומתפרנסים במקום אבל ואני רואה זאת כמגמה של המועצה להעסיק אנשים מבחוץ כאלו שלא יצעקו או ירימו ראש כאלה שהולכים הביתה כל יום בשקט וחוזרים למחרת יפה יפה כאלו שלא תמיד מודעים לבעיות של האזור. כמו שאומרים הפרד ומשול.
לשמחתי התבדתי וראיתי שדווקא שהולכים לקלוט פה מזכירה רפואית חדשה ממש מהערבה ואין כמוני מאושרת בחורה אמינה שמכירה את כולם וכולם מכירים אותה שיודעת מי זה מי ואייך להתנהג בחברת אנשי הערבה אישה שהיא מלח הארץ תמיד נותנת מעל ומעבר ואני שמחה על כך מאוד .
אני מאוד מקווה שכמו שהמועצה יודעת להשפיע על עניינים שנוגעים לה היא תדע גם להגיע למשא ומתן עם משלמי השכר (קופת חולים)ולשלם לעובדת את מה שמגיע לה לפי חוק.
אזזזזזזזזזזזז לדינה היקרה ברוכה הבאה נתראה במרפאה .
ספירניקית

איחוד דימונה והערבה- למניעת לשון הרע

הודעהעל ידי תושבת » יום שישי 26 ינואר, 2007 19:20

אני מצטרפת לאסתי, לכל מילה.
לאסנת מלול וכל החברה הנחמדים הבאים לעבוד מדימונה.
כל הכבוד, והצלחה אנשים חרוצים ללא ספק.
לו ידעתי שאותכם מכבדים היתי שמחה כפליים.
אתם מדימונה לא הייתם רוצים שראש העיר שלכם יבוא מהערבה, אלא מדימונה.
לכן גם אני חושבת שהתושבים של הערבה קודמים לקבלת העבודה בשל מיעוט מקומות
עבודה,אבל במשכורת שמשלמים לעובדים הזוטרים, אתם מדימונה הגיבורים.
אבל אם שמת לב במשכורות הגבוהות אין תנודות הם תקועים היטב בכסאות. ולשם
לא יביאו מדימונה, אף על פי שאין לי ספק שבדימונה יש מורים טובים, ועוד ועוד תחליף
לכמה "לא זוטרים".
דרך אגב דברו עם ראש העיר, שמעתי שהוא טוב ,אולי יעשו איחוד ערבה ודימונה ואז לא תהיה בעיה , אנו כולנו יהודים או.........
תושבת

מזכירה רפואית

הודעהעל ידי פארנית » יום ראשון 28 ינואר, 2007 18:09

שולה עוזבת את האזור השבוע, שולה עבדה כ-8 חודשים במועצה, אשמח באם תושבים יברכו אותה בדרכה החדשה.

שולה היקרה
הצלחה בריאות בדרכך החדשה
פארנית

שולה היקרה

הודעהעל ידי ספירניקית » יום שלישי 30 ינואר, 2007 20:54

הפארנית אכן צודקת מגיע לך פידבק אדיר.
אז ככה שולה הגיעה אלינו לא מזמן ונתנה המון מעצמה תמיד עם חיוך וכוונות טובות עושה את עבודתה במסירות אין קץ ועל כך אני מודה לך .
שולינקה אני מקווה שתצליחי בדרכך החדשה ותעשי חיל בכל מעשייך אני אתגעגע מאוד לחיוך ולמסירות למילה הטובה.
אומרת לך להתראות שובי לבקר אוהבת המון.
ספירניקית

הבא

חזור אל פורום תגובות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים